Artėjant  pavasariui, kiekvienas iš mūsų nori patogiai ir stilizuotai atsipalaiduoti lauke. Kokias gi medžiagas pasirinkti lauko fotelių gamybai, kad jūsų laiko praleidimas lauke būtų ne tik patogus, bet ir stilingas.

Lauko fotelių gamyba

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Lauko baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Kokias medžiagas pasirinkti lauko fotelių gamybai


Lauko baldai yra populus eksterjero elementas, kuris panaudojamas pasimėgauti šviežiu oru, susirinkti su draugais arba tiesiog atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos. Tokie baldai turėtų būti ne tik patogūs, bet ir atsparūs įvairioms oro sąlygoms. Todėl, gaminant lauko baldus, svarbu pasirinkti tinkamas medžiagas, kad baldai tarnautų ilgai ir būtų patogūs.


Patogaus ir stilizacijos aspektai lauko fotelių gamybai


Lauko fotelių gamyboje svarbiausia yra pasirinkti medžiagas, atsparias dulkėms, drėgmei ir UV spinduliams. Rekomenduojamos medžiagos yra metalas, aliuminis, plastikas ir tekstilė.

Metalas yra atsparus drėgmei ir UV spinduliams, todėl yra ilgaamžis ir reikalauja mažai priežiūros. Tačiau metalo baldų trūkumas yra jų sunkumas ir šaltis, todėl jie nėra patogūs ilgesniam laiko praleidimui.

Aliuminis ir plastikas. Abi šios medžiagos  yra lengvos, atsparioss drėgmei ir UV spinduliams. Iš jų gali būti pagaminti įvairių stilių ir spalvų baldai.

Tekstilė taip pat yra populiari medžiaga lauko baldams gaminti. Rekomenduojama naudoti tekstilę, kuri yra atspari UV spinduliams, drėgmei ir pelėsiui. Toks tekstilės paviršius yra lengvai valomas ir nereikalauja daug priežiūros. Tekstilės pagrindu gaminti baldai yra patogūs ir suteikia jaukumo jausmą, todėl jie yra puikus pasirinkimas ilgesniam laiko praleidimui lauke.

Svarbu rasti balansą tarp stiliaus ir funkcionalumo, kad laiko praleidimas lauke būtų malonus, patogus ir stilingas.


Kokie lauko foteliai populiariausi?


Lauko foteliai yra populiarus ir praktiškas lauko baldo pasirinkimas, ypač vasaros metu. Lietuvoje populiariausi yra mediniai lauko foteliai, nes jie yra lengvi, tvirti, atsparūs drėgmei ir lengvai valomi. Taip pat populiarūs yra plastikiniai lauko foteliai, kurie yra patvarūs ir lengvai transportuojami. 

Naujausias kryptis yra lauko foteliai iš metalo, medžio ir apdirbto akmens, kurie atrodo moderniai ir elegantiškai. Galiausiai, įvairio pagalvės ir užvalkalai leidžia pritaikyti lauko fotelius bet kokiam stiliui.


Lauko fotelių gamybos kaina


Lauko fotelių gamybos kaina priklauso nuo medžiagų, iš kurių jie yra pagaminti, ir baldų dydžio. Medžiagos kaina gali skirtis priklausomai nuo jų kokybės, o baldų dydis – priklausomai nuo dizaino. Tačiau visiškai įmanoma rasti kokybiškus ir patogius lauko baldus už prieinamą kainą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.