Lauko stalai yra būtinas daiktas, kuris yra neatsiejamas nuo sodo, balkono ar terasos. Jei planuojate laiko praleidimą gamtoje, lauko stalas yra vienas iš svarbiausių elementų, kurių jums reikia. 

Lauko stalų gamyba

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Lauko baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Kaip pasirinkti lauko stalą pagal savo poreikius


Pasirinkti  lauko stalą gali būti sunku, nes rinkoje yra daug įvairių medžiagų ir stilių. Pavyzdžiui, galite pasirinkti medinius, metalinius, plastikinius ar stiklinius stalus, ir  kiekvienas iš jų gali atrodyti skirtingai ir turėti savo privalumų. Be to, turėtumėte nuspręsti, kokio stiliaus stalas tinka jūsų namų aplinkai: minimalistinis, modernus ar tradicinis. Tai labai svarbu, nes reikia, kad jūsų lauko stalas būtų harmoningai suderintas su jūsų aplinka ir namų stiliumi.


Medžiagų ir stilių įvairovė lauko stalų gamyboje


Lauko baldų gamintojai siūlo daugybę lauko stalų rūšių, kurie yra pagaminti iš įvairių medžiagų ir yra įvairių stilių. Populiariausios lauko stalų medžiagos yra mediena, metalas ir stiklas.

 Medinis stalas daugeliui yra patikimas pasirinkimas, nes jis atrodo natūralus ir suteikia jaukumą jūsų lauko erdvei. Be to, mediniai lauko stalai gali būti sukurti įvairiais stiliais - minimalistiniu, moderniu ar tradiciniu. Tai labai svarbu, nes jums reikia pasirinkti lauko stalą, atitinkantį jūsų stilių ir poreikius.

Mediniai lauko stalai ir suolai - tai populiariausios lauko baldų dalys. Jie yra pagaminti iš kokybiškos medienos, kuri yra atspari atmosferos sąlygoms. Mediniai lauko stalai ir suolai turi ne tik praktinę vertę, bet ir estetinę. Jie gali būti įvairaus dydžio ir formos, todėl lengvai pritaikomi prie jūsų lauko erdvės.

Lauko stalai gali būti pagaminti ir iš kitokių  medžiagų, tokių kaip metalas, plastikas ar stiklas. Jie taip pat gali turėti įvairius funkcinius elementus, tokius kaip sulankstomus mechanizmus arba patogius dėklus, kad jie būtų patogesni naudoti. Be to, lauko stalai gali būti įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų interjero spalvas.


Kokie lauko stalai populiariausi?


Populiariausi lauko stalai yra mediniai stalai, nes jiems būdinga natūrali medžiagos spalva ir jaukumas. Taip pat labai populiarūs yra minimalistinio stiliaus lauko stalai, kurie atrodo modernūs ir patrauklūs. 

Metaliniai lauko stalai, savo ruožtu,  populiarūs dėl jų tvirtumo ir patvarumo. Taigi, pasirinkimas priklauso nuo jūsų stiliaus ir poreikių.


Lauko stalų gamybos kaina


Lauko stalų kaina skiriasi, priklausomai nuo medžiagos, dydžio ir gamintojo. Mediniai lauko stalai yra dažnai brangesni nei metaliniai ar plastikiniai. Be to, dydis ir specialūs funkcionalūs elementai gali padidinti kainą. Taigi, prieš nusprendžiant, kokio lauko stalo jums reikia, svarbu nustatyti savo biudžetą ir pagal jį pasirinkti gaminį.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.