Porų fotosesijos, kurių metu įamžinamos jaunavedžių emocijos ir artumas, yra kažkas nepakartojamo. Tai ypatingas momentas, kai galima sugauti meilės, šypsenų ir artumo akimirkas, kurios išlieka amžinai.

Porų fotosesijos

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Fotografija" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Porų fotosesijos - kodėl verta ją atlikti?


Porų fotosesija yra unikali galimybė įamžinti tą ypatingą akimirką, kai susitinka du žmonės, be galo mylintys vienas kitą. Šie nuostabūs kadrai leis jums atsiminti ne tik savo išraiškingiausias akimirkas, bet ir tas smulkmenas, kurios daro jūsų santykį ypatingą.

Nesvarbu, ar tai būtų paslaptinga šypsena, nežinia dėl ko ištartas juokas ar švelnus žvilgsnis - porų fotosesija padės užfiksuoti šias natūralias ir nekurtas emocijas. Profesionalus fotografas sugeba sugauti momentus, kai jūsų akys spindi iš tikros meilės.

Pasirinkite unikalią vietą. Fotosesija gali vykti jūsų pasirinktoje vietoje - nuo gražių parkų iki jūros pakrantės ar net senamiesčio gatvės. Vietos pasirinkimas gali suteikti jūsų nuotraukoms ypatingą atmosferą ir charakterį, atspindintį jūsų santykio esmę. Profesionalus fotografas padės realizuoti jūsų idėjas ir siūlys originalias pozas bei kadravimus. Galite išreikšti savo individualumą ir kūrybiškumą, kad rezultate gautumėte nuotraukas, kuriomis galėsite didžiuotis.


Porų fotosesijos - populiariausios idėjos


Viena iš dažniausiai pasirenkamų fotosesijos vietų yra jūros pakrantė. Smėlio paplūdimiai, švelnus vėjas nuo jūros ir besileidžiantys saulės spinduliai - tai kulisinė aplinka meilės akimirkoms.

Senamiestis taip pat slepia daugybę romantinių vietų. Giliai įdubose esančios gatvės, akmeninės sienos ir senovinės architektūros elementai gali suteikti nuotraukoms ypatingos užburiančios nuotaikos.

Paslaptingas miškas. Miško kupinas paslapčių ir natūralaus grožio. Fotosesija tarp medžių gali atskleisti jūsų santykio intymumą ir suteikti galimybę išreikšti ramumą bei šilumą.

Sodo romantika: žiedų jūra ir žaluma. Gyvos gėlės, aromatingas oras ir žalumos jūra - sode galite sukurti jaukų ir spalvingą foną jūsų meilės istorijai. Ši aplinka pridės šviežumo ir spalvų jūsų nuotraukoms.


Porų fotosesijos kaina


Porų fotosesijos kaina gali labai skirtis priklausomai nuo pasirinktos fotosesijos trukmės, vietos, fotografo patirties ir paslaugų, kurias įtraukiate į savo paketą. Vidutiniškai Lietuvoje porų fotosesija gali kainuoti nuo 150 iki 400 eurų.


Porų fotosesijos paslaugos


Porų fotosesijos paslaugos apima:

Profesionalaus fotografo paslaugas: Patyręs fotografas ne tik užfiksuoja puikias nuotraukas, bet ir padeda jums jaustis patogiai priešais kamerą.

Redagavimą: Po fotosesijos fotografas atlieka nuotraukų redagavimą, kad kiekviena nuotrauka atrodytų puikiai.

Galutines nuotraukas: Paprastai gaunate galutines nuotraukas elektroniniu formatu, kurias galite naudoti socialiniuose tinkluose ar spausdinti.

Fotoknygas ir albumus. Dažnai fotografai siūlo galimybę sukurti fotoknygą ar albumą su jūsų meilės akimirkomis. Tai puikus būdas turėti nuotraukas fizinėje forma ir pasidžiaugti jomis su šeima bei draugais.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.