Gartraukiai yra nepakeičiama įranga kiekvienoje virtuvėje, efektyviai valanti orą ir maisto kvapus. Tačiau, kad gartraukis veiktų tinkamai ir efektyviai, jis turi būti tinkamai sumontuota.

Gartraukių montavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Viryklės, indaplovės" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Gartraukių montavimas - kaip vyksta?


Gartraukio montavimas yra nesudėtingas procesas, tačiau reikia laikytis tam tikrų taisyklių ir nurodymų. Prieš pradedant montavimo procesą, reikia pasiruošti tinkamus įrankiais ir medžiagas

Gartraukio montavimo procesas priklauso nuo to, koks yra gartraukio tipas. Pavyzdžiui, didesni gartraukiai dažniausiai montuojami po spintele, o mažesni - tiesiai prie sienos. Svarbu atsižvelgti į gartraukio matmenis ir kiekvienos virtuvės specifikas. Jei gartraukis yra per žemai, jis gali trukdyti žmonėms, stovintiems prie viryklės. Tuo pačiu metu, jei gartraukis yra per aukštai, jis gali būti neefektyvus, kadangi neištrauks ir nefiltruos pakankamai oro ir maisto kvapų.


Gartraukis - kaip išsirinkti?


Gartraukio pasirinkimas yra labai svarbus žingsnis, kadangi gartraukis turi atitikti kiekvienos virtuvės poreikius. Pirmiausia, turite apsispręsti dėl gartraukio tipo - kokia sistema tinka jūsų virtuvei geriausiai. Yra trys pagrindiniai gartraukio tipai:

Mechaninis gartraukis - tai pagrindinis gartraukio tipas, kurio veikimo principas yra oro filtravimas per riebalų filtrą. Šis gartraukis yra paprastas ir nebrangus.

Filtrų gartraukis - tai gartraukis, kurio veikimo principas yra susijęs su anglies filtrais. Šis gartraukis yra brangesnis, tačiau jis veikia efektyviau ir yra lengvesnis valyti.

Perimetrinis gartraukis - tai modernus gartraukio tipas, kurio veikimo principas yra oro absorbcija per perimetrinį plyšį. Šis gartraukis yra labai efektyvus ir tinka moderniai virtuvei.

Kitas svarbus gartraukio pasirinkimo faktorius yra gartraukio montavimo vieta. Jei turite mažą virtuvę, geriau pasirinkti kompaktišką gartraukį, kuris tvirtinamas tiesiai prie sienos. Jei turite didelę virtuvę, galite pasirinkti didesnį gartraukį, kuris yra montuojamas po spintele. 

Pasirinkite gartraukio galingumą, atsižvelgdami į virtuvės plotą ir poreikius.

Atkreipkite dėmesį į gartraukio triukšmo lygį.

Įvertinkite gartraukio kainą ir nuspręskite, ar jūs  pasiruošę tiek sumokėti už gartraukį ir jo montavimą.


 Gartraukių montavimo kaina


Gartraukio montavimo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo montavimo vietos, gartraukio tipo ir montavimo sunkumo. Be to, reikia atsižvelgti į papildomų medžiagų ir įrankių kainą, jei jie nereikalingi.


 Gartraukių montavimas pigiau


Norint sutaupyti pinigų, gartraukį galite sumontuoti patys. Norint sėkmingai sumontuoti gartraukį, reikia atidžiai perskaityti gartraukio instrukcijas ir laikytis rekomendacijų. Be to, reikia turėti tam tikrų įrankių, pvz., grąžtą, atsuktuvą ir kt. Jei neturite reikiamų įrankių ar patirties, geriau kreiptis į specialistus, kad būtų užtikrintas tinkamas gartraukio montavimo procesas ir saugumas.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.