Vonios kambarys yra viena svarbiausių patalpų namuose, kurioje praleidžiamedaug  laiko atsipalaiduodami ir atsigaudami po sunkios darbo dienos. Todėl labai svarbu turėti jaukią ir patogią vonios kambario aplinką. Norint pasiekti tokių rezultatų, būtina pasirinkti tinkamus baldus.

Vonios baldu gamyba

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
MB DEIVIO BALDAI Žema rinkos kaina
Gaminame funkcionalias ir kompaktiškas drabužines, kurios atspindi Jūsų individualų stilių ir tenkina Jūsų poreikius. Pagaminta iš: Plokštė POLYLAC 18MM BALTA GIZIR 9513, Trukmė Furnitūra: Blum....
Visuose miestuose
€ 1000.00
UAB EIGIDA Žema rinkos kaina
MAŽOS, FUNKCIONALIOS IR MODERNIOS VIRTUVĖS BALDŲ SUPROJEKTAVIMAS IR GAMYBA. Atliktas darbas: Karkasas – LMDP Sniego baltumo, 8685SM, Kronospan, Trukmė. Fasadas – UHG New bianco GIZIR...
Visuose miestuose
€ 2630.00
UAB EIGIDA Žema rinkos kaina
Modernūs, praktiški ir prie interjero derantys svetainės baldai neatsiejama šiuolaikiško būsto dalis. Spinta – labai funkcionalus baldas. Daugelis mano, kad spintos vieta miegamajame, ar prieškambaryje,...
Visuose miestuose
€ 3300.00

Sukurkite savo vonios kambarį pagal savo skonį: prabangos ir praktiškumo derinys


Vonios kambario baldai yra svarbus vonios kambario elementas, kuris ne tik suteikia patogumą, bet ir gali pabrėžti vonios kambario stilių. Pasirinkite baldus, kurie atitiktų jūsų poreikius, vonios kambario matmenis ir interjero spalvas. Taip pat svarbu pasirinkti kokybiškus baldus, kad jie tarnautų ilgą laiką.

Vonios baldai yra ne tik praktiški daiktai, bet ir svarbi kambario dalis, suteikianti jaukumo ir stiliaus. Stilingi vonios baldai gali atrodyti itin prabangiai ir aukštos kokybės. Tačiau, norint pasirinkti tinkamą stilingų baldų variantą, svarbu atsižvelgti į savo paties interjero skonį ir norus. Reikia nepamiršti, kad stilingi baldai gali būti ir praktiški, todėl būtina pasirinkti tokius baldus, kurie atitiktų ne tik jūsų skonį, bet ir poreikius.

Jei jūsų vonios kambario matmenys arba interjero spalvos nesutampa su standartinių baldų matmenimis ir spalvomis, galite pasirinkti nestandartinius vonios baldus, pagamintus pagal jūsų užsakymą. Tai leis jums turėti vonios kambario baldus, kurie atitiks jūsų poreikius ir skonį. Tačiau, reikia atkreipti dėmesį, kad nestandartiniai, pagal užsakymą gaminami vonios baldai gali būti brangesni.

Vonios kambario baldų gamyba puikus būdas sukurti ne tik praktiškus, bet ir stilingus baldus. Jūs galite pasirinkti medžiagas, iš kurių gaminsite baldus, ir jų formas, kad atitiktų jūsų vonios kambario poreikius ir skonį.


Kokybiški vonios baldai: patikimos gamybos ir aukštos kokybės medžiagos


Įmonės, kurios specializuojasi vonios baldų gamyboje, dažniausiai gamina baldus iš aukštos kokybės medžiagų, tokias kaip įvairūs medienos tipai, akrilas, stiklas, nerūdijantis plienas ir kt. Be to, tokios įmonės dažnai turi savo dizainerius, kurie padės sukurti jūsų pageidaujamą baldų dizainą.

Nestandartiniai aukštos kokybės vonios baldai, kurie yra gaminami pagal užsakymą, dažnai kainuoja daugiau nei standartiniai baldai, kadangi juos reikia individualiai kurti, derinti ir gaminti. Todėl galutinė kaina gali skirtis priklausomai nuo baldų dydžio, sudėtingumo ir naudojamų medžiagų.

Rekomenduojame susisiekti su vonios baldų gamintojais ir pasiteirauti apie kainas ir kitus klausimus, kad galėtumėte susidaryti tikslų vaizdą apie savo pageidaujamų baldų kainas.


Nestandartiniai vonios baldai pagal užsakymą


Pasirinkdami baldus pagal užsakymą, turite galimybę turėti unikalius ir asmeninius baldus, kurie atitiks jūsų poreikius ir skonį. Baldų gamyba pagal užsakymą taip pat leidžia pasirinkti medžiagas, dizainą ir funkcijas, kurios atitiktų jūsų poreikius.


Vonios baldų gamybos kaina


Kaip minėjome, vonios kambario baldų kaina gali svyruoti. Tai priklauso nuo daugelio veiksnių, įskaitant baldų gamintoją, medžiagas, dizainą ir kt. Jei jums svarbiausia kaina, turėtumėte pasirinkti pigesnius vonios baldus. Tačiau, jei norite turėti ilgalaikius ir kokybiškus baldus, turite atsižvelgti ir į kainą. Svarbu nepamiršti, kad kokybiški baldai ilgaamžiai ir gali sutaupyti laiko ir pinigų ateityje.

Jei stilingi baldai kainuoja per daug, o nenorite prarasti stiliaus ir funkcionalumo, galite pasirinkti pigesnius variantus. Pigesni vonios baldai taip pat gali atrodyti stilingai ir būti praktiški. Tačiau, reikia atkreipti dėmesį, kad pigesnių baldų kokybė gali būti žemesnė. Todėl būtina atidžiai pasirinkti baldus, kad jie ne tik atrodytų gerai, bet ir tarnautų ilgą laiką.

Vonios kambario baldus galite įsigyti internetu arba specializuotose baldų parduotuvėse. Kad būtų užtikrinta baldų kokybė būtina atidžiai pasirinkti gamintoją, Be to, reikia atkreipti dėmesį į baldų pristatymą ir montavimą. 

Jei norite sutaupyti pinigų, galite pirkti vonios baldus akcijos metu. Tokiu būdu galite įsigyti kokybiškus baldus už žemesnę kainą. Tačiau, perkant baldus akcijos metu, reikia būti atsargiems ir patikrinti, ar baldai yra kokybiški.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.