Jeigu norite, kad jūsų namų interjeras  būtų išskirtinis, tada unikalių sekcijų gamyba yra puiki pasirinkimo galimybė. Šiandien rinkoje yra daugybė sekcijų variantų, tačiau, jei norite, kad jūsų interjeras atrodytų išskirtinis, verta pasirinkti individualiai pagamintas sekcijas, pritaikytas tik jūsų poreikiams.

Sekcijų gamyba

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Korpusiniai (plokštės) baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Savo namų prabanga: unikalių sekcijų gamyba


Norite išskirti savo svetainę iš kitų? Pasirinkite individualiai pagamintas sekcijas, pritaikytas tik jūsų poreikiams. Unikali sekcija -  puiki galimybė individualizuoti jūsų interjerą ir padaryti jį išskirtiniu. Individualiai pagamintų sekcijų kaina gali būti šiek tiek aukštesnė nei standartinių sekcijų kaina, tačiau tai yra verta investicija į jūsų interjerą ir jo išskirtinumą.


Sekcijos: funkcionalių ir praktiškų sprendimų rinkinys Jūsų interjerui


Sekcija yra daugelio detalių sudarytas baldas, kuriame yra daugybė dalių, naudojamų įvairiais tikslais -  nuo knygų, stiklo gaminių, drabužių iki televizoriaus laikymo, ir jos gali būti pagamintos iš įvairių medžiagų, įskaitant medieną, metalą ir stiklą.

Sekcijos dažniausiai susideda iš lentų ir stalčių, kurie yra sujungti į vieną visumą. Sekcijos gali būti paprastos arba sudėtinės, priklausomai nuo pageidaujamo funkcionalumo. Jei norite ypač praktiškos ir funkcionalios sekcijos, galite pasirinkti įvairius priedus, tokius kaip lentynėles, kuriuose galima laikyti knygas ar dekoratyvinius daiktus, arba spintelę televizoriui.


Sekcijų Gamyba - Kaip Vyksta?


Sekcijų gamyba prasideda nuo dizaino kūrimo. Galite kreiptis į baldų dizainerį, kad jis padėtų jums sukurti unikalų sekcijų dizainą arba galite savarankiškai sukurti savo dizainą ir jį pateikti gamintojui.

Gamyba prasideda nuo medžiagų pasirinkimo. Dažniausiai naudojamos medžiagos sekcijų gamybai yra mediena ir melaminas, fanera, MDP ir MDF plokštės, stiklas, metalas.

Mediena yra puiki pasirinkimo galimybė, jei norite, kad jūsų sekcijos būtų atsparios ir ilgaamžės.

  Melaminas yra daug lengvesnė medžiaga, tačiau yra ne tokių ilgaamžė kaip mediena.

Fanera - fanera taip pat yra lengvesnė ir lanksčiau pritaikoma nei medienos masyvas.

LMDP,  MDF yra medžiaga, pagaminta iš susmulkintų medienos drožlių ir klijų mišinio. Tai yra patvari ir stabili medžiaga, kuri yra lengva ir gerai apdirbama.

Stiklas - stiklas yra populiarus sekcijų gamybai dėl savo skaidrumo ir modernumo. Stiklas taip pat yra lengvai prieinama ir gali būti apdorotas įvairiais būdais, kad sukurtų skirtingus efektus.

Po medžiagų pasirinkimo prasideda sekcijų konstravimas. Sekcijos dažniausiai susideda iš lentų ir stalčių, kurie yra sujungiami  į vieną visumą. 

Jei turite klausimų dėl sekcijų gamybos, kreipkitės į patyrusius specialistus, kurie padės jums pasirinkti geriausius sprendimus ir pagaminti sekcijas, atitinkančias jūsų poreikius ir lūkesčius. Būkite kūrybingi ir sukurkite unikalų interjerą su funkcionaliomis ir praktiškomis sekcijomis!


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.