Ar turite senų baldų, kurie lyg ir nebetinka jūsų interjerui, tačiau norite juos išlaikyti dėl prisiminimų arba dėl to, kad jie yra geros kokybės? Seni baldai gali tapti nuostabiu akcentu jūsų namų interjere, vien tik juos kokybiškai perdažius tinkama spalva.

Baldų perdažymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Korpusiniai (plokštės) baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Atgaivinkite savo namų interjerą: baldų perdažymas


Jei norite suteikti savo namams naują gyvenimą, vienas iš būdų tai padaryti yra perdažyti baldus. Tai gera idėja, nes perdažant baldus, galite sutaupyti pinigų, kurie būtų išleisti naujiems baldams, o tuo pačiu metu suteikti savo interjerui visiškai naują išvaizdą.


Baldų perdažymas: modernizuokite savo senus baldus ir sutaupykite pinigų


Kokius baldus galima perdažyti?


Baldų perdažymas gali suteikti jūsų namams visiškai naują išvaizdą. Tačiau, kad tai būtų padaryta gerai, reikia laikytis tam tikrų taisyklių ir rekomendacijų perdažant skirtingų tipų baldus.

Senų baldų perdažymas. Seni baldai, kurie jau turi savo istoriją, gali būti svarbi dalis jūsų namų interjero. Seni baldai turi ypatingą charakterį, o juos perdažius, jiems galite suteikti dar daugiau unikalumo. Senų baldų perdažymas gali būti sudėtingesnis už naujų baldų perdažymą, nes prieš pradedant dažymą reikia atlikti tam tikrus pasiruošimo darbus. Pavyzdžiui, reikia nuvalyti seną dažų sluoksnį ir pašalinti klijų likučius, jei tokių yra. Be to, senuose balduose gali būti daugybė subtilių detalių ir užkampių, kurie reikalauja ypatingo dėmesio. Norint pasiekti geriausius rezultatus, geriau pasirinkti profesionalą, kuris gali patikimai atlikti senų baldų perdažymą.

Odinių baldų perdažymas. Odiniai baldai yra ne tik elegantiški, bet ir patvarūs. Tačiau, laikui bėgant, odiniai baldai gali prarasti savo pradinę išvaizdą. Perdažius juos, galite suteikti savo interjerui naują gyvenimą ir tuo pačiu metu sutaupyti pinigų, kuriuos išleistumėte naujiems baldams. Odinių baldų perdažymas gali būti sudėtingas procesas, kuriam reikia specialių dažų ir priemonių. Be to, prieš perdažant odinius baldus, reikia juos išvalyti ir paruošti paviršių. Geriausia tai padaryti pasitelkus profesionalus, kurie gali užtikrinti, kad perdažymas bus atliktas profesionaliai ir kad baldai atrodys kaip nauji.

Medinių baldų perdažymas. Mediniai baldai yra gana populiarūs dėl jų natūralios grožio ir ilgaamžiškumo. Tačiau, laikui bėgant, mediniai baldai gali susidėvėti ir prarasti savo pradinę išvaizdą. Juos perdažius, galite suteikti savo namams naują gyvenimą ir tuo pačiu metu sutaupyti pinigų. Medinių baldų perdažymas gali būti lengvas arba sudėtingas procesas, priklausomai nuo to, kokio iš kokios medienos yra pagaminti jūsų baldai. Prieš perdažant medinius baldus, geriausia išsiaiškinti, kokia yra geriausia perdažymo technologija ir pasirinkti tinkamus dažus.


Virtuvinių baldų perdažymas - kaip vyksta?



Virtuvė yra viena svarbiausių vietų jūsų namuose, ir dauguma laiko būna praleista virtuvėje. Todėl, kadangi virtuvės baldai yra dažnai naudojami, jie gali greitai susidėvėti ir tapti nešvarūs. Perdažius juos, galite suteikti savo virtuvei visiškai naują išvaizdą.

Norint perdažyti virtuvės baldus, reikia atsižvelgti į tai, kad virtuvėje yra didelė drėgmė ir ir ant baldų paviršių susikaupia daugiau riebalų kaip kitose vietose, todėl naudojami dažai turi būti skirti specialiai virtuvės baldams, kad jie būtų atsparūs šioms sąlygoms.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.