Seni baldai gali būti tikra vertybė jūsų namuose, tačiau laikui bėgant jie gali prarasti savo praeities šlovę. Korpusinių baldų restauravimas gali būti puiki proga atgaivinti jų išvaizdą ir suteikti jiems naują gyvenimą.


Korpusinių baldų restauracija

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Korpusiniai (plokštės) baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Restauruokite savo senus baldus: korpusinių baldų restauravimas


Korpusiniai baldai yra pagaminti iš medinių plokščių, sujungtų kartu, kad sudarytų tvirtą konstrukciją. Dauguma senų korpusinių baldų yra pagaminti iš kietmedžio, tokių kaip ąžuolas, uosis. Šie baldai yra gana patvarūs, tačiau jie gali patirti pažeidimų, tokių kaip įbrėžimai, skilimai, perdžiūvimas ar net per metus susikaupę purvo ir dulkių sluoksniai.

Pirma ir svarbiausia, ką reikia padaryti, norint restauruoti senus korpusinius baldus, yra atlikti išsamų jų vertinimą. Reikia patikrinti, ar medienos struktūra yra sveika ir tvirta, ar yra sugedusių dalių, ar reikia atkurti detales ar pakeisti tik detalių dalis. Tada reikia pasirinkti tinkamą medienos valymo ir atstatymo būdą.

Vienas iš efektyviausių būdų atkurti senus baldus yra atlikti jų smulkų remontą. Jei baldas turi įbrėžimų ar skilimų, juos reikia užpildyti ir šlifuoti, kad detalės vėl būtų lygios ir glaudžiai prigludusios. Jei baldas turi sugedusių dalių, tokių kaip kojos ar rankenos, jos gali būti atkurtos arba pakeistos naujomis.

Kitas svarbus žingsnis yra medienos paviršiaus valymas. Seni baldai gali būti padengti purvu ir dulkėmis, kuriuos reikia nuvalyti, kad atsiskleistų medienos natūrali spalva ir gražus raštas. Tai galima padaryti naudojant specialias medienos valymo priemones arba medienos riebalų valiklius.

Galiausiai, po remonto ir valymo, galima dažyti arba lakuoti korpusinius baldus. Galite pasirinkti ir dažyti baldus originaliomis spalvomis, arba palikti natūralią medienos spalvą. Kai naudojame laką, jis apsaugo medieną nuo drėgmės, dulkės ir pažeidimų.

Korpusinių baldų restauracija yra puiki galimybė sutaupyti pinigų ir išsaugoti praeities palikimą. Taip pat tai yra draugiška aplinkai procesas, nes jums nereikia pirkti naujų baldų ir laikyti senų baldų atliekų. Jei jūs neturite laiko ar gebėjimų restauruoti savo baldų, galite kreiptis į profesionalų baldų restauratorių, 

Korpusinių baldų restauracija yra paprastas procesas, kuris gali būti atliktas namuose, bet sudėtingesniais atvejais patartina kreiptis į profesionalus. 


Restauracija: atstatykite savo baldus į pradinę grožio būklę


Restauracija yra procesas, kurio metu seni, apgadinti baldai yra atstatomi į pradinę būklę. Tai yra puiki galimybė atgaivinti savo namų interjerą ir suteikti savo baldams naują gyvenimą. Lietuva yra turtinga istorija ir kultūra šalis, o restauracija yra viena iš geriausių būdų išlaikyti šių istorinių elementų vertę.

Gali būti atliekama įvairių baldų restauracija, nuo senų komodų iki antikvarinių stalų. Tai yra tikrai svarbu, kad tikrai seni baldai nebūtų prarasti, o jų unikali vertė būtų išsaugota. Restauracija reikalauja nemažai laiko ir pastangų, tačiau tai yra verta, jei norite išsaugoti savo baldų vertę.

Vienas iš didžiausių restauracijos privalumų yra tai, kad tai yra ekologiškas pasirinkimas. Vietoj to, kad pirktumėte naujus baldus, kurie yra pagaminti iš chemiškai apdorotų medžiagų ir galų gale išmetami, jūs galite atstatyti senus baldus, suteikti jiems naują gyvenimą ir tuo pačiu sumažinti atliekų kiekį.

Be to, restauracija yra ir finansiškai naudinga. Atstatant senus baldus, galite sutaupyti daugiau nei pusę kainos, kurią mokėtumėte už naujus baldus. Be to, atstatyti baldai dažnai yra aukštesnės kokybės ir tvirtesni nei dauguma naujų baldų, taigi jie gali ilgiau tarnauti jums.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.