Ar jūs kada susidūrėte su problema, kad turite  daug daiktų, o neturite  pakankamai vietos juos laikyti? Tai yra dažna problema, su kuria susiduria daugelis žmonių, gyvenančių nedideliuose butuose arba namuose. Tokioje situacijoje praktiškos lentynos gali būti puiki problemos sprendimo galimybė.

Lentynų gamyba

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Korpusiniai (plokštės) baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Savo namų organizavimas: praktiškos lentynos


Praktiškos lentynos yra pagamintos pagal jūsų poreikius ir interjero spalvas. Tai reiškia, kad galite pasirinkti savo lentynų dydį, spalvą, medžiagą ir dizainą. Tokiu būdu jūsų lentynos ne tik bus praktiškos, bet ir atrodys puikiai tarp jūsų namų interjero.



Lentynos: sukurtos pagal Jūsų poreikius ir interjero spalvas


Pardavėjai paprastai siūlo ne tik standartines, bet ir nestandartines lentynų gamybos paslaugas. Nesvarbu, ar jūs norite paprastos vieno  aukšto lentynos arba sudėtingesnio dizaino lentynos su įvairiais skyriais, pardavėjai visuomet pasiruošę jums padėti.

Medinių lentynų gamyba. Mediniai daiktai visada buvo populiari interjero dalis dėl jų natūralumo ir šilumos. Jei jums patinka šis stilius, medinės lentynos yra idealus pasirinkimas. Lentynų gamybai  naudojama tik aukštos kokybės mediena, todėl jūsų lentynos ne tik bus ilgaamžės, bet ir atrodys nuostabiai.


Nestandartinių lentynų gamyba

Jeigu turite ypatingų pageidavimų ir norite turėti unikalias lentynas, mes esame čia, kad padėtume jums. Mes galime pagaminti lentynas pagal jūsų individualius poreikius, spalvas ir dydžius. Nesvarbu, ar jūs norite sudėtingesnio dizaino lentynų, ar tiesiog paprastos lentynoss, mes galime jums padėti.

Susisiekite su mumis ir pasitarkite. Jeigu turite klausimų arba norite pasitarti, kaip galime padėti jums sukurti praktiškas ir puikiai atrodančias lentynas, kreipkitės į mus. Mes visada laukiame savo klientų ir siekiame padėti jiems sukurti namų interjerą, kuris atitiktų jų poreikius ir lūkesčius. Įsitikinkite patys ir užsisakykite praktiškas lentynas jau dabar!


Lentynų gamyba kaina


Kiekvienas projektas yra unikalus ir reikalauja skirtingų medžiagų ir technologijų, todėl kaina gali skirtis. Tačiau mes visada siekiame pasiūlyti savo klientams geriausią kainą. Mes taip pat siūlome akcijas, todėl galite sutaupyti pinigų, renkantis mūsų paslaugas.

Kaip pirkti praktiškas lentynas. Pirkimas yra lengvas ir patogus norimo daikto įsigijimo procesas. Su pardavėju galite susisiekti telefonu arba el. paštu ir aprašyti savo pageidavimus. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.