Suteikite savo baldams naują gyvenimą su mūsų lankstų ir spyruoklių keitimo paslaugomis.

Atstatykite savo minkštus baldus su naujais lankstais ir spyruoklėmis


Ar jūsų minkšti baldai prarado savo anksčiau buvusį patogumą? 

Ar jie tapo mažiau minkšti ir prarado savo formą? Tai yra dažnos problemos, su kuriomis susiduria žmonės, turintys minkštus baldus. Tačiau ne visada reikia išmesti savo brangius baldus ir pirkti naujus. Atstatykite savo baldus naujam gyvenimui.pasinaudodami lankstų ir spyruoklių keitimo paslaugomis.


Lankstų, spyruoklių keitimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Minkšti baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Suteikite savo baldams naują gyvenimą su mūsų lankstų ir spyruoklių keitimo paslaugomis


Atstatykite savo minkštus baldus su naujais lankstais ir spyruoklėmis, kad jie atrodytų ir jaustųsi kaip nauji. Jeigu turite senas sofas ar lovas, kurios tampa nepatogiomis, to priežastis  gali būti lankstų ir spyruoklių susidėvėjimas. Mes siūlome lankstų ir spyruoklių keitimo paslaugas, kad jūsų baldai taptų patogesni ir atrodytų kaip nauji. Mes dirbame su geriausios kokybės lankstais ir spyruoklėmis, kad jūsų baldai ilgą laiką būtų patogūs ir atrodytų gražiai.


Lankstų, spyruoklių keitimas - kaip vyksta?


Lankstų ir spyruoklių keitimo procesas yra gana paprastas. Visų pirma, mes atvykstame į jūsų namus, kad galėtume įvertinti, ką reikia atlikti. Mes paikriname baldą ir nusprendžiame, ar lankstai ir spyruoklės turi būti pakeistos. Po to, mes suteikiame jums tikslią kainos įvertinimą.

Jei sutinkate su kaina, mes pradedame darbą. Mes nuimame senus lankstus ir spyruokles, tada pakeičiame naujais; pat patikriname, ar detalės yra gerai pritvirtintos,  ar viskas veikia tinkamai. Po to, mes grąžiname jūsų baldą su naujais lankstais ir spyruoklėmis. Šis procesas paprastai trunka nuo 2 iki 3 valandų, priklausomai nuo to, kiek daug darbo reikia atlikti.


Lankstų, spyruoklių keitimas kaina


Jūsų baldų lankstų ir spyruoklių  atnaujinimo kaina skiriasi priklausomai nuo jūsų baldų dydžio ir to, kiek darbo reikia įdėti. Tačiau mes visada stengiamės pasiūlyti konkurencingą kainą, kad mūsų paslaugos būtų prieinamos kuo daugiau žmonių. Mes taip pat nuolat siūlome įvairias akcijas ir nuolaidas, kad mūsų paslaugos būtų dar prieinamesnės.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.