Odiniai baldai suteikia namams jaukumo ir elegancijos, tačiau su laiku jie gali prarasti savo grožį ir patvarumą. Ar jūsų odiniai baldai jau seni ar pažeisti? Neskubėkite keisti baldus naujais - dažnai juos galima suremontuoti.


Odinių baldų remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Minkšti baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Kada reikia remontuoti savo odinius baldus?


Kad ir kaip gerai būtų prižiūrimas būtų odiniai baldai,  su laiku jie gali prarasti savo grožį ir patvarumą. Tokie defektai kaip išdilimai, įtrūkimai, odos šerpetojimas ar dėmės sugadina baldo estetinę išvaizdą, kenkia jo funkcionalumui. Tačiau ne visada reikia pakeisti baldus naujais - juos  galima atnaujinti remontuojant.


Atgaivinkite savo odinius baldus su mūsų profesionaliu remontu


Profesionalus odinių baldų remontas yra patikimas ir efektyvus būdas atgaivinti senus ir pažeistus baldus. Patyrę meistrai naudoja specialius įrankius ir medžiagas, kad atstatytų odos spalvą, struktūrą ir tvirtumą. Remontas apima keletą etapų:

Atskirų defektų pašalinimas: tai gali būti įtrūkimų, dilimų, odos atplaišų ar dėmių pašalinimas.

Baldo paviršiaus paruošimas: paviršiaus plovimas ir valymas, siekiant pašalinti dulkes ir nešvarumus, kurie gali sutrukdyti odos apdorojimui.

Spalvos atstatymas: remontas gali apimti ir odos spalvos atstatymą, taigi baldas atrodys kaip naujas.

Apsauga ir tvirtinimas: profesionalių meistrų pasirinktos medžiagos ir impregnavimo priemonės gali apsaugoti baldus nuo naujų pažeidimų ir sustiprinti jų tvirtumą.


Suteikite savo odiniams baldams antrą gyvenimą su mūsų patyrusiais amatininkais


Jeigu jūsų odiniai baldai yra seni arba patys jaučiate, kad jie praranda savo pradinę išvaizdą, funkcionalumą, atgaivinkite juos pasitelkę pagalbon patyrusius amatininkus. Mes siūlome profesionalų odinių baldų remontą, kurio metu pašalinsime visus defektus ir atgaivinsime baldų išvaizdą. Mūsų amatininkai yra kruopštūs ir atidūs savo darbe, todėl jūsų baldai bus atnaujinti taip, kad jie atrodys kaip nauji.


Odinių baldų remontas kaina


Atsižvelgiant į tai, ką reikia atlikti, odinių baldų remonto kainos skiriasi. Jei jūsų baldai turi nedidelius defektus, tokius kaip nedideli įtrūkimai ar dėmės, juos galima pašalinti nesunkiai ir greitai. Tokio remonto kaina bus nedidelė.

Jei baldai yra pažeisti daugiau arba yra reikalingas kruopštus remontas, reikia daugiau laiko ir specialių įgūdžių - tuomet geriausia kreiptis į profesionalus.

Profesionalus odinių baldų remontas yra patikimas ir efektyvus būdas atgaivinti senus ir pažeistus baldus. Patyrę meistrai naudodami specialius įrankius ir medžiagas, atstatyto odos spalvą, struktūrą ir tvirtumą. Tokio remonto kaina, aišku, bus didesnė.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.