Ar planuojate įrengti naują kondicionierių savo namuose ar biure? Kondicionieriai yra puiki priemonė, kuri padeda reguliuoti kambario temperatūrą ir oro sąlygas, užtikrinančias patogų ir komfortišką namų klimatą.Tačiau, kaip ir vykdant bet kurį kitą namų ar biuro projektą, svarbu žinoti, kaip vyksta kondicionierių montavimas ir kas atlieka šią užduotį.

Kondicionierių montavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
MB Gervėnita Vidutinė rinkos kaina
Oro kondicionierių montavimas-pardavimas
Visuose miestuose
€ 150.00 - 350.00

Kondicionierių montavimas - kaip vyksta?


Kondicionierių montavimas yra suskirstytas į kelias stadijas. Pirmiausia, specialistai turi apžiūrėti jūsų namus ar biurą, kad galėtų nustatyti geriausią kondicionieriaus montavimo vietą ir maitinimo šaltinio prijungimo būdą.

 Toliau pravedimi elektros laidai iki kondicionieriaus, kad jis būtų prijungtas prie elektros tinklo. 

Po to eina  kondicionieriaus vidaus bloko montavimas prie patalpos sienos ar lubų ir išorės bloko montavimas patalpos išorėje. Vidaus blokas yra sujungiamas su išorės bloku. 

Po šių veiksmų, specialistai prijungia kondicionierių prie elektros tinklo ir patikrina, ar kondicionierius veikia tinkamai. 

Visi šie veiksmai turėtų būti atliekami tik aukštos kvalifikacijos specialistų.


Kondicionierių montavimas - kas atlieka?


Kondicionierių montavimo procesas paprastai atliekamas šių specialistų:

Elektrikas - atsakingas už kondicionieriaus pajungimą prie elektros tinklo;

Šaltkalvis - reikalingas šaldymo agento pripildymui ir kondicionieriaus valdymui;

Statybininkas - atsakingas už tinkamą kondicionieriaus dalių sumontavimą (statybiniai kondicionieriaus dalių pakabinimo darbai);

Montuotojas - atsakingas už viso proceso koordinavimą, testavimą  ir užtikrinimą, kad viskas yra atlikta tinkamai.


Kondicionierių montavimo kaina


Kondicionierių montavimo kaina gali skirtis priklausomai nuo daugelio veiksnių, tokių kaip: oro kondicionieriaus galingumas, montavimo vieta, kondicionieriaus tipas, reikalingos papildomos medžiagos ir įranga.

Montuojant oro kondicionierius svarbu ne tik pasirinkti tinkamą įrangą, bet ir atsižvelgti į kainą ir kokybę. Pigiausia kaina nereiškia, kad tai geriausias pasirinkimas. Išleidus šiek tiek daugiau pinigų galite įsigyti geresnės kokybės įrangą, kuri  tarnaus jums ilgą laiką ir nereikalaus dažnų remontų.


Kondicionierių montavimas pigiau


Jei norite sumontuoti kondicionierius pigiau, galite pasinaudoti keliais pasiūlymais, kurių dėka galite sutaupyti dalį savo biudžeto.

Ieškokite akcijų ir pasiūlymų. Dažnai kompanijos, kurios siūlo oro kondicionierių montavimo paslaugas, skelbia akcijas ir pasiūlymus, kurie gali padėti sutaupyti dalį montavimo kainos. 

Stebėkite savo vietinę spaudą ir internetines svetaines, kad būtumėte informuoti apie naujas akcijas ir pasiūlymus.

Sekite kondicionierių montavimo kompanijas socialiniuose tinkluose, kuriose jos gali pranešti apie pasiūlymus ir akcijas.

Apklauskite įmones, ar jos turi akcijų ir pasiūlymų kondicionierių montavimui.

Atlikite montavimo darbus (ar dalį jų) patys.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.