Monitorius yra viena pagrindinių kompiuterių dalių, kurios pagalba matome iš kompiuterio perduodamą informaciją.  Tačiau laikui bėgant jis gali pradėti tinkamai neveikti, sugesti, o tai gali sukelti didelių problemų naudojantis kompiuteriu. Tokiu atveju monitorių reikia remontuoti.

Monitorių remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Kompiuteriai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Monitorių remontas - kada reikalingas?


Taigi, kada reikalingas monitoriaus remontas? Pagrindiniai požymiai, kad monitorius genda ar jau sugedęs yra šie:

Monitorius neįsijungia. Viena iš dažniausių problemų, dėl kurių reikalingas monitorių remontas, yra tai, kad jis negauna maitinimo. Tai gali įvykti dėl defektų elektros laiduose, įjungimo mygtuke  ar netgi monitoriaus viduje. 

Juodas monitorius ekranas. Kita dažna problema, dėl kurios reikalingas monitorių remontas, yra juodo ekrano atsiradimas. Tai gali būti dėl gedimų plokštėje, laiduose arba netgi dėl monitoriaus baterijos išsikrovimo (nešiojamų kompiuterių atveju). 

Monitorius rodo prastą vaizdą. Kartais monitorius gali rodyti blogą vaizdą, kuris gali būti iškraipytas arba netgi nutrūkstantis. Tai gali būti dėl gedimų grafinėje plokštėje arba laiduose. 

Visais tokiais atvejais turite kreiptis į specialistą ir atlikti monitoriaus remontą.


Monitorių remontas - kaip pasirinkti specialistus?


Pasirinkti tinkamą pecialistą gali būti sudėtinga, nes galite susidurti su daugybe skirtingų pasirinkimo variantų. Tačiau yra keletas dalykų, į kuriuos turite atkreipti dėmesį, kad pasirinktumėte tinkamą monitoriaus remonto specialistą.

Patikrinkite specialisto patirtį - įsitikinkite, kad jis turi reikiamą patirtį atlikti monitoriaus remontą. 

Patikrinkite atsiliepimus - pabandykite rasti internete atsiliepimus apie specialistą ir perskaitykite, ką sako kiti žmonės apie jo darbą.

Patikrinkite jo kainų politiką - kainos gali skirtis, taigi geriau žinoti iš anksto, kiek kainuos remontas.

Patikrinkite garantijas - pasirinkite specialistą, kuris siūlo ilgesnę garantiją, nes tai rodo, kad jis pasitiki savo darbu.


Monitorių remontas pigiau


Monitorių remontas gali būti brangus reikalas, ypač jei reikia keisti dalis arba remontas yra sudėtingas. Tačiau yra keletas būdų, kaip galite sutaupyti pinigų, remontuodami savo monitorių.


Pirma, galite pabandyti rasti patikimą ir patyrusą remonto paslaugų teikėją, kurio kainos yra prieinamos. Geriausia rinktis specialistą, kurio patirtis ir įgūdžiai yra pakankamai geri, kad jis galėtų greitai ir efektyviai atlikti remonto darbus. Tačiau net ir patyrę specialistai gali turėti skirtingas kainų politikas, todėl geriausia būtų palyginti kelis remonto paslaugų teikėjus ir pasirinkti geriausią.

Antra, galite pabandyti remontuoti monitorių patys. Tai yra tinkama pasirinkimas, jei jūs turite reikiamų įgūdžių ir žinių, kaip atlikti reikalingus darbus. Tačiau reikėtų atkreipti dėmesį, kad ne visus monitorių gedimus galite pašalinti patys, o tam tikri gedimai reikalauja specialių įrankių ir žinių.


Monitorių remonto  kaina


Monitorių remonto kaina gali skirtis priklausomai nuo daugelio veiksnių, įskaitant gedimo pobūdį, reikalingų dalių kainą, remonto paslaugų teikėjo patirtį ir t.t.

Paprastai, remonto paslaugų teikėjai nustato kainas pagal savo darbo valandų skaičių ir naudojamų detalių kainą. Tad, jei monitorius turi labai sudėtingą gedimą arba reikalinga keisti brangias dalis, remonto kaina gali būti aukštesnė.

Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad kainos gali skirtis priklausomai nuo to, ar remonto paslaugų teikėjas turi savo patalpas ar jis siūlo mobilias paslaugas. Mobilios paslaugos gali būti patogesnės, bet gali būti brangesnės.

Taip pat norėdami sutaupyti pinigų monitoriaus remontui, turėtumėte palyginti kelių paslaugų teikėjų kainas ir pasirinkti mažiausią kainą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.