Bet kada gali atsitikti, kad netikėtai dingsta svarbūs failai ir duomenys. Ar turite savo planą, kaip atkurti prarastus duomenis? Duomenų atkūrimas gali būti lemiamas verslo veiklos aspektas, kai prarandama svarbi informacija.

Duomenų atkūrimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Kompiuteriai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Duomenų atkūrimas - kada reikalingas?


Duomenų atkūrimas yra būtinas, kai dėl įvairių priežasčių prarandama ar sugadinama svarbi informacija. Praradus duomenis, verslas gali patirti didelių nuostolių. Pavyzdžiui, gali būti prarastos svarbios sutartys, finansinės ataskaitos, klientų informacija ir t. t. Be to, gali būti sugadinti failai, kurių atkūrimas yra labai sudėtingas.

Duomenų atkūrimas yra būdas, išsaugoti laiką ir pastangas, kurie buvo skirti prarastų duomenų kūrimui. Galbūt neturite savo duomenų kopijų arba jos yra pasenusios, todėl duomenų atkūrimas yra vienintelis būdas atkurti prarastus duomenis.


Duomenų atkūrimas - kaip vyksta?


Duomenų atkūrimas yra sudėtingas procesas, kuris apima įvairius žingsnius, tokius kaip:

Duomenų nuskaitymas - pirmas žingsnis yra nuskaityti sugadintus duomenis iš pažeistų laikmenų, tokių kaip kietieji diskai, USB atmintukai ar išoriniai kietieji diskai.

Duomenų analizė - po to, kai duomenys yra nuskaityti, jie turi būti analizuojami, kad būtų nustatyta, kiek duomenų gali būti atkurta. Tai yra svarbu, nes ne visi duomenys gali būti atkurti.

Duomenų atkūrimas - kai yra nustatyta, kokie duomenys gali būti atkurti, prasideda faktinis duomenų atkūrimas. Tai gali apimti keletą metodų, įskaitant:

Loginį atkūrimą - tai yra būdas, kaip atkurti prarastus duomenis iš kietojo disko ar kitos laikmenos, kuri yra dar veikianti.

Fizinį atkūrimą - tai yra būdas, kaip atkurti duomenis iš pažeisto kieto disko ar kitos laikmenos, kuri negali veikti.

Duomenų išsaugojimas - po to, kai duomenys yra atkurti, jie turi būti įrašomi į atsarginę kopiją. Tai yra svarbu, kad būtų išvengta tolesnių duomenų praradimų.


Duomenų atkūrimo kaina


Duomenų atkūrimo kaina priklauso nuo daugelio veiksnių, įskaitant sugadintų duomenų kiekį, informacijos pažeidimo pobūdį ir laipsnį, atkūrimo laiką ir kitus faktorius.

Su konkrečiomis duomenų atkūrimo kainų detalėmis geriausiai galite susipažinti susisiekę su patyrusiais specialistais.


Duomenų atkūrimas pigiau


Yra keletas paprastų būdų, kaip sumažinti duomenų atkūrimo išlaidas. Pirmiausia, geriausiai yra susisiekti su patyrusiais specialistais, kadangi jie gali suteikti rekomendacijas, kaip padaryti duomenų atkūrimą pigesniu.

 Taip pat galite susipažinti su įvairiomis akcijomis, kurios gali būti siūlomos, kadangi kai kurie specialistai gali suteikti nuolaidas, o kai kurias paslaugas atlikti nemokamai. 

Būtina turėti galvoje  tai, kad, kadangi duomenų atkūrimas yra sudėtingas procesas, reikia dėti visas pastangas, kad jūsų duomenys nebūtų sugadinti, kada tik įmanoma kopijuoti informaciją į atsargines laikmenas. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.