Metalo karpymas yra procesas, kuriuo naudojant įvairias įrangas ar įrankius, metalas yra supjaustomas arba dalijamas į norimas formas ar dydžius.

Metalo karpymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
sadasdasd Vidutinė rinkos kaina
Mūsų Bendrijos Mechanikos skyrius specializuojasi vidutinio dydžio prietaisinės mechanikos vienetinėje ir smulkiaserijinėje gamyboje. Pagal užsakovų brėžinius gaminame įvairaus sudėtingumo nestandartines mechanines detales iš aliuminio, nerūdijančio...
Vilniuje (Senamiestis)
€ 100.00/m2
Uab Forita Vidutinė rinkos kaina
Armatūros karkasų,polių sijų, tinklų gamyba. Armatūros žiedų, lankstinių gamyba. Metalinių konstrukcijų virinimas, laiptų sijų, tvorų, vartų gamyba. Visi suvirinimo darbai. Galime pagaminti betonavimo,laiptų, kolonų, pamatų...
Kaune (Centras)
€ 1.00/m2
Metalo idėjos Vidutinė rinkos kaina
Projektuojame, gaminame ir montuojame įvairaus dizaino metalinius baldus pagal individualius užsakymus, gali būti su kaltinio metalo elementais. Gaminame persirengimo spintas, universalias spintas, suoliukus, stelažus, darbastalius,...
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
HC COSMOS, UAB Vidutinė rinkos kaina
Mes užsiimame industrinių stačiasienių ir arkinių angarų ir sandėlių projektavimu, gamyba ir montavimu. Taip pat atliekame daugiasluoksnių plokščių ir profiliuotos skardos montavimo darbus.
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
IV, Saugus rūsys Vidutinė rinkos kaina
Pagal individualius užsakymus nebrangiai gaminame metalo gaminius: tvoras, laiptus, turėklus, duris, langu grotas ir kitas met. konstrukcijas. Teikiame: remonto, suvirinimo, tekinimo, kirpimo, gręžimo, lenkimo paslaugas.
Vilniuje
€ 1.00/m2
vitas Vidutinė rinkos kaina
gaminamia ir irengiamia ivairiu tipu ir rusiu vartus voljierus tveremia tvoras is uzsakovo ir savo medziagu teikiamia konsultcijas del irengimo medziagu pasirinkimo galim tarpininkauti del...
Alytaus raj.
€ 2.00/m2
UAB "JUODIŠA" Vidutinė rinkos kaina
Metalo apdirbimas: CNC pjovimas vandeniu, Štampavimas, Tekinimas, CNC tekinimas, Automatinis revolverinis tekinimas, Frezavimas, CNC frezavimas, Ištekinimas ir gręžimas, Pratraukimas, Plokščias šlifavimas, Apvalusis šlifavimas, Metalo lakštų...
Vilniaus raj. (Juodšiliai)
€ 1.00/m2
UAB „Plieno fortas“ Vidutinė rinkos kaina
Metalo apdirbimo paslaugos: •2D Lazerio pjovimas; •3D lazerio pjovimas; •Štampavimas; •Lenkimas; •CNC Tekinimas ir frezavimas; •Suvirinimas, suvirinimas robotu; •Miltelinis dažymas, dekoravimas. Mūsų gaminiai: plieninės priešgaisrinės...
Šiauliuose
€ 1.00/m2
UAB RINANDA Vidutinė rinkos kaina
Mūsų sritys: mechaninis metalo apdirbimas; suvirinimas; metalo lankstymas; smėliavimas - paruošimas dažymui.
Vilniaus raj. (Riešė)
€ 1.00/m2
UAB "Naideka" Vidutinė rinkos kaina
Paslaugos ir gaminiai: Mechaniškai apdirbamų detalių gamyba. Technologinės įrangos (štampai, presformos) gamyba. Nestandartinių įrengimų gamyba. Virintų konstukcijų gamyba. Plazminis, dujinis lakštų pjovimas. Detalių štampavimas.
Panevėžyje
€ 1.00/m2

Metalo karpymas: skirtingi būdai ir jų privalumai


Metalo karpymas gali būti atliekamas įvairiais būdais priklausomai nuo naudojamos technologijos ir darbo sąlygų:

Karpymas  pjovimo staklėmis: Tai vienas iš dažniausių metalo karpymo būdų. Pjovimo staklės naudojamos tiesiems, grubiems arba pakopinio tipo pjovimams. Jos gali dirbti su įvairiomis metalo rūšimis ir yra gana universalios.

Plazmos pjovimas: Plazmos pjovimo technika naudoja karštą plazmos srautą, kuris sušildo metalą iki lydinio būklės ir tuo pačiu laiku išpučia metalą  iš pjovimo linijos, leisdama greitesnį karpymą ir mažiau deformacijų.

CNC  pjovimas: Ši technologija leidžia tiksliai ir automatiškai pjauti metalą pagal iš anksto sukonstruotas programas. Tai užtikrina aukštą tikslumą ir sudėtingų formų galimybę.


Metalo karpymas lazeriu ar CNC staklėmis: ką pasirinkti?


Pasirinkimas tarp metalo karpymo lazeriu ar metalo karpymo giljotina priklauso nuo jūsų darbo specifikos ir poreikių:

Metalo karpymas lazeriu: Lazeris yra naudojamas tiksliai nukirpti metalo gabalus. Ši technologija yra labai tiksli. Ji yra tinkama, norint išpjauti sudėtingas formas arba dirbti su itin plonu metalu.

Metalo karpymas CNC staklėmis: Šis metodas dažniausiai naudojamas storo metalo karpymui. Jis gali būti greitesnis ir efektyvesnis dirbant su didesniais metalo gabalais arba storu metalu, kurį gali būti sunkiau apdirbti lazeriu.


Metalo karpymas vandens srautu: svarbiausios naudojimo sritys


Metalo karpymas vandens srautu yra procesas, kuriame naudojamas aukšto slėgio vandens srautas, kad būtų nukirpti metaliniai gabalai. Ši technologija plačiai naudojama įvairiose srityse dėl kelių privalumų:

Tikslių ir švarių pjūvių galimybės: Vandens srautas leidžia kirpėjams sukurti labai tikslų ir švarų pjūvį, nes nėra terminių įtakų metalui.

Saugumas ir ekologija: Ši technologija yra saugi, nes nenaudojami chemikalai ar toksiškos medžiagos bei jų produktai, o vandens srautas nėra pavojingas.

Švarios  aplinkos išlaikymas: Vandens srautas sumažina dulkių, garų ir dūmų išsiskyrimą, taip padedant išlaikyti švaresnę darbo aplinką.

Daugelio medžiagų karpymo galimybės: Ši technologija gali būti naudojama karpant įvairias medžiagas, įskaitant metalus, plastiką, stiklą, guminę ar keramiką.

Kūrybinis dizainas: Dėl aukšto tikslumo ir švarių pjūvių, vandens srautas naudojamas kurti sudėtingas formas arba specialius dizainus, kurie gali būti sunkiau pasiekiami kitais metodais.

Todėl metalo karpymas vandens srautu yra plačiai naudojama technologija, ypač ten, kur reikia aukšto tikslumo ir švaresnių pjūvių, taip pat siekiant saugumo ir aplinkos išsaugojimo.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.