Metalo pjovimas yra procesas, kai metalinė medžiaga, naudojant skirtingus pjovimo metodus, yra supjaustoma į norimą formą ar dydį.

Metalo pjovimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Justinas Vidutinė rinkos kaina
-Pagal jūsų pageidaujamą raštą pagaminsime jums pageidaujamo dyžio gatvės užrašą; -Užrašo dydis prasideda nuo A3 formato lapo; -Metalas nusmėliuojamas, gruntuojamas ir dažomas milteliniu būdu. Gaminius...
Utenoje
€ 40.00 - 100.00
MITRONAS Engineering Vidutinė rinkos kaina
UAB “MITRONAS Engineering” turi vieną iš didžiausių šiuolaikinių CNC tekinimo automatų parką Kauno regione, jie yra skirti apdirbimui pagal subrangos sutartis. Mes stengiamės gaminti aukščiausios...
Kaune
€ 1.00/m2
sadasdasd Vidutinė rinkos kaina
Mūsų Bendrijos Mechanikos skyrius specializuojasi vidutinio dydžio prietaisinės mechanikos vienetinėje ir smulkiaserijinėje gamyboje. Pagal užsakovų brėžinius gaminame įvairaus sudėtingumo nestandartines mechanines detales iš aliuminio, nerūdijančio...
Vilniuje (Senamiestis)
€ 100.00/m2
Uab Forita Vidutinė rinkos kaina
Armatūros karkasų,polių sijų, tinklų gamyba. Armatūros žiedų, lankstinių gamyba. Metalinių konstrukcijų virinimas, laiptų sijų, tvorų, vartų gamyba. Visi suvirinimo darbai. Galime pagaminti betonavimo,laiptų, kolonų, pamatų...
Kaune (Centras)
€ 1.00/m2
Adas Vidutinė rinkos kaina
- Projektuojame įvairias metalines konstrukcijas, mechanizmus, įrenginius 3D aplinkoje. Suprojektuotus gaminius pagaminame. - Atliekame konstrukcijų statinę analizę - Teikiame metalo pjovimo, gręžimo, virinimo paslaugas -...
Kaune (Centras)
€ 1.00/m2
MB “SVES” Vidutinė rinkos kaina
Gaminame visus metalo gaminius, siūlome nuo vienetinės iki serijinės gamybos paslaugas. Didelėms apimtims užtikriname žemiausią kainą. Moderniu lazeriu pjauname plieną, nerūdijantį plieną, aliuminį. Pjauname plieno...
Kaune
€ 1.00/m2
Metalo idėjos Vidutinė rinkos kaina
Projektuojame, gaminame ir montuojame įvairaus dizaino metalinius baldus pagal individualius užsakymus, gali būti su kaltinio metalo elementais. Gaminame persirengimo spintas, universalias spintas, suoliukus, stelažus, darbastalius,...
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
HC COSMOS, UAB Vidutinė rinkos kaina
Mes užsiimame industrinių stačiasienių ir arkinių angarų ir sandėlių projektavimu, gamyba ir montavimu. Taip pat atliekame daugiasluoksnių plokščių ir profiliuotos skardos montavimo darbus.
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
MB "Duralis" Vidutinė rinkos kaina
Viriname aliuminį, nerūdijantį plieną, kitus metalus. Projektuojame, gaminame ir montuojame: - vartai, varteliai (montuojame BFT automatiką), suteikiame garantiją; - tvoros, turėklai ir kitos metalo konstrukcijos;...
Vilniuje
€ 1.00/m2
IV, Saugus rūsys Vidutinė rinkos kaina
Pagal individualius užsakymus nebrangiai gaminame metalo gaminius: tvoras, laiptus, turėklus, duris, langu grotas ir kitas met. konstrukcijas. Teikiame: remonto, suvirinimo, tekinimo, kirpimo, gręžimo, lenkimo paslaugas.
Vilniuje
€ 1.00/m2

Kaip efektyviai atlikti metalo pjovimą? Gairės ir patarimai


Efektyvus metalo pjovimas reikalauja kruopštumo ir tinkamų įrankių bei metodų naudojimo. Štai keletas gairių ir patarimų:

Pasirinkite tinkamą pjovimo įrankį: Atsižvelkite į metalo tipo, storio ir formos specifikacijas, kad pasirinktumėte tinkamą pjovimo įrankį.

Tinkamas metalo paruošimas: Prieš pjovimą užtikrinkite, kad metalas būtų tinkamai paruoštas: pašalinkite bet kokias nešvarumus ar rūdis, taip pat užtikrinkite, kad metalas būtų tvarkingai užfiksuotas ar pritvirtintas darbo stove.

Saugumo priemonės: Naudojant elektrinius įrankius, užtikrinkite tinkamas saugumo priemones: tinkamą apsaugą akims, ausims ir rankoms. Atsižvelkite į aplinkos apsaugą ir patikrinkite, kad dirbate tinkamai ventiliuojamoje zonoje.

Teisingas įrankio nustatymas: Nustatykite įrankį pagal reikiamus parametrus, tokie kaip pjovimo greitis, galia ar lankstumas, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai.

Stebėkite darbo procesą: Nustatykite kokybės kontrolę ir stebėkite, ar metalas yra pjaunamas tinkamai, kad išvengtumėte netikslių pjūvių ar defektų.

Tobulinkite techniką: Nuolat tobulinkite savo pjovimo techniką ir įgūdžius, ieškokite naujų būdų efektyviau atlikti darbą.


Kuris metalo pjovimo būdas yra geriausias Jūsų projektui?


Norint pasirinkti geriausią metalo pjovimo būdą, svarbu atsižvelgti į kiekį, metalo tipą, pjovimo tikslumą ir reikiamą galutinį rezultatą. Kiekvienas pjovimo metodas turi savo privalumų ir apribojimų:

Plazminis pjovimas: Puikiai tinka storų metalo lapų pjovimui, ypač plienui ir aliuminiui. Greitas ir galingas, tačiau gali reikalauti išlaikyti tam tikrą atstumą tarp pjovimo ir metalo paviršiaus.

Lazerinis pjovimas: Labai tikslus, leidžiantis gauti didelį pjovimo tikslumą, idealus mažoms detalėms. Tačiau gali būti brangus ir reikalauti specialios įrangos bei kompleksinio nustatymo.

Guolio pjovimas: Tai universalus ir ekonominis būdas pjauti plonas metalo medžiagas, bet jis gali būti ribotas, kai kalbama apie storąsias medžiagas.

Vandens pjovimas: Yra švarus ir tinka minkštiems metalams, plastikui ir stiklui. Tai geriau tinkama mažesnio dydžio detalėms ir reikalauja specialios įrangos bei tinkamų sąlygų (pvz., tinkamos drėgnos aplinkos).

Pasirinkimas turėtų būti pagrįstas jūsų projektui būdingais reikalavimais, metalo tipu

 ir forma, kurią norite išpjauti, bei jūsų galimybėmis įsigyti ar naudoti konkrečią įrangą. 


Kiek kainuoja metalo pjovimo paslaugos?


Metalo pjovimo paslaugų kainos gali labai skirtis priklausomai nuo kelių veiksnių, tokių kaip metalo tipas, storis, naudojami įrankiai ir pjovimo metodas. Taip pat kainą gali įtakoti pageidaujamas pjovimo tikslumas ir detalės dydis.

ai metalo pjovimo paslaugos yra įvertinamos pagal medžiagos kiekį, kurį reikia išpjauti arba pagal darbo valandas. Kainodaros politika taip pat gali skirtis tarp skirtingų paslaugų tiekėjų ar įmonių.

Norint gauti tikslią kainą, patartina kreiptis į vietines metalo apdirbimo įmones ar paslaugų tiekėjus ir gauti individualų įvertinimą pagal jūsų specifinius projektui keliamus reikalavimus. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.