Metalo štampavimas yra technologija, kai metalo lakštai ar juostos yra išspaudžiami arba išspausti naudojant specialius įrankius, vadinamus štampavimo formomis.

Metalo štampavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Metalo idėjos Vidutinė rinkos kaina
Projektuojame, gaminame ir montuojame įvairaus dizaino metalinius baldus pagal individualius užsakymus, gali būti su kaltinio metalo elementais. Gaminame persirengimo spintas, universalias spintas, suoliukus, stelažus, darbastalius,...
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
UAB "JUODIŠA" Vidutinė rinkos kaina
Metalo apdirbimas: CNC pjovimas vandeniu, Štampavimas, Tekinimas, CNC tekinimas, Automatinis revolverinis tekinimas, Frezavimas, CNC frezavimas, Ištekinimas ir gręžimas, Pratraukimas, Plokščias šlifavimas, Apvalusis šlifavimas, Metalo lakštų...
Vilniaus raj. (Juodšiliai)
€ 1.00/m2
UAB „Plieno fortas“ Vidutinė rinkos kaina
Metalo apdirbimo paslaugos: •2D Lazerio pjovimas; •3D lazerio pjovimas; •Štampavimas; •Lenkimas; •CNC Tekinimas ir frezavimas; •Suvirinimas, suvirinimas robotu; •Miltelinis dažymas, dekoravimas. Mūsų gaminiai: plieninės priešgaisrinės...
Šiauliuose
€ 1.00/m2
UAB "Dirmeta" Vidutinė rinkos kaina
Teikiame metalo apdirbimo paslaugas: tekinimas, koordinatinis ištekinimas, frezavimas, programinis frezavimas, terminis apdirbimas, šlifavimas, elektroerozinis apdirbimas ir t.t. Karpome skardos lakštus iki 3 m ilgio, lankstome...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB "METALISTAS LT" Vidutinė rinkos kaina
Įmonė siūlo metalo apdirbimo paslaugas statybų bei mašinų pramonės įmonėms, baldų gamintojams. Darbai atliekami nuo projektavimo iki masinės gamybos. Individualumą klientui užtikrina papildomų paslaugų –...
Panevėžyje
€ 1.00/m2
UAB “Autosabina metal” Vidutinė rinkos kaina
Mūsų teikiamos paslaugos: Mūsų įmonės metalo technologijų cechas teikia šias metalo apdirbimo paslaugas: štampavimas (iškirtimas, karpymas, lenkimas, formavimas) iš lakštinės medžiagos; pjaustymas, gręžimas, sriegimas; įvairių...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB „NTA ir ko” Vidutinė rinkos kaina
Mes gaminame: Sraigtinius ir paprastus laiptus iš juodo ir nerūdijančio plieno su medinėmis, stiklinėmis, marmurinėmis ir kitokiomis pakopomis; Juodo ir nerūdijančio plieno turėklus su užpildais...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB "PLAGA" Vidutinė rinkos kaina
Teikiame metalo apdirbimo, štampų projektavimo ir gamybos, formų bei štampų remonto paslaugas.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB „SPELA“ Vidutinė rinkos kaina
Įmonė atlieka šias paslaugas: 1. Tekinimą; 2. Frezavimą; 3. Gręžimą; 4. Vertikalus ir horizontalus frezavimą; 5. Plokštumų šlifavimas, apvalus šlifavimą; 6. Presavimas hidrauliniais presais; 7....
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB " Plastmasės fabrikas" Vidutinė rinkos kaina
Metalo gaminių iškirtimas (štampavimas) smūginių presų pagalba; Metalo tekinimo, šlifavimo, frezavimo ir kiti mechaninio apdirbimo darbai; Liejimo formų, presformų, štampų projektavimas ir gamyba.
Vilniaus raj. (Avižieniai)
€ 1.00/m2

Kas yra metalo štampavimas? Kaip tai naudojama pramonėje?


Metalo štampavimas yra metalo apdirbimo technologija, kai metalo lakštai arba juostos yra formuojami arba išspausti įvairiais įrankiais ir formomis, kad būtų gauti reikiami metaliniai gaminiai ar detalės. Tai gali būti lenkimas, lenkimas su išsišakojimais, išpjaustymas, perforavimas ar kitos operacijas, siekiant formuoti metalą pagal reikiamus dizaino ar konstrukcijos poreikius.

Ši technologija plačiai naudojama pramonėje įvairių metalinių detalių gamybai. Ji yra populiarus sprendimas gaminant automobilių detales, buitinės technikos komponentus, įrankius, žaidimų pramonės produktus ir daugelį kitų detalių, kurios reikalauja tikslaus ir tolygaus metalo formavimo. Metalo štampavimas leidžia efektyviai ir greitai gaminti didelės kokybės metalines detalės, taip pat gali būti pritaikytas masiniam gamybos procesui.


Kaip metalo štampavimas skiriasi nuo kitų metalo apdirbimo būdų?


Metalo štampavimas skiriasi nuo kitų metalo apdirbimo būdų savo unikalumu ir taikymo sritimi:

Presavimas: Presavimas naudoja aukšto slėgio šalto spaudimo procesą. Tai gali būti naudinga formuojant metalo detalių galas arba paviršių, bet tai reikalauja didelio slėgio.

Lenkimas: Šio proceso metu metalas yra lankstomas, bet ne išspaudžiamas. Tai naudojama gaminant lenkimus ar kreives iš metalo lakštų ar juostų, bet ne formuojant gilesnius paviršius ar detalės formas.

Štampavimas: Metalo štampavimas dažniausiai reikalauja formavimo įrankių ar formų kompleksų, kurie išspaustų ar formuotų metalo lakštus ar juostas. Tai leidžia gauti sudėtingas formas ir gilesnius paviršius, palyginti su paprastesniais metalo apdirbimo būdais.


Kaip rasti profesionalų metalo štampavimo paslaugas?


Norėdami int rasti profesionalias metalo štampavimo paslaugas, galite atlikti šiuos veiksmus:

Naudojant internetinius paieškos variklius, galite ieškoti metalo apdirbimo įmonių, kurios teikia štampavimo paslaugas. Svarbu atkreipti dėmesį į jų svetainių patikimumą, paslaugų aprašymus ir klientų atsiliepimus.

Specializuotuose verslo kataloguose arba pramoniniuose direktorijose galite rasti metalo apdirbimo įmones, kurios teikia štampavimo paslaugas.

Konsultuokitės kitais verslo savininkais ar pramonės specialistais, kurie galėtų pasidalinti patirtimi ir rekomendacijomis dėl patikimų metalo štampavimo paslaugų tiekėjų.

Lankantis pramoniniuose renginiuose, parodose arba konferencijose, galima susipažinti su skirtingomis metalo apdirbimo įmonėmis, taip pat sužinoti apie jų teikiamas paslaugas ir patirtį.

Prieš pasirenkant konkrečią įmonę, geriausia būtų pasitarti su specialistais, išsiaiškinti jų patirtį šioje srityje, apie naudojamus įrankius ir technologijas bei galimas galimybes.

Svarbu atidžiai vertinti tiekėjų patirtį, kokybę, sertifikatus ir paslaugų diapazoną. 


Kiek laiko trunka metalo štampavimas? Proceso trukmės faktoriai


Metalo štampavimo trukmė gali skirtis priklausomai nuo įvairių veiksnių, tokių kaip:

Detalės sudėtingumas: Sudėtingesnės formos ar išmatavimai gali reikalauti ilgesnio laiko, kad būtų pasiekti pageidaujami rezultatai.

Naudojami įrankiai: Specializuoti įrankiai ir formos gali padidinti ar sumažinti proceso trukmę, priklausomai nuo to, kaip efektyviai jie yra pritaikyti detalės formavimui.

Medžiagos tipas: Skirtingos metalo rūšys gali reikalauti skirtingo proceso, todėl tai gali paveikti štampavimo trukmę.

Pasirinktas štampavimo metodas: Skirtingi štampavimo metodai gali turėti skirtingą poveikį proceso trukmei.

Procesų suderinamumas: Kartais viena detalė gali būti perduodama į kitą proceso etapą, todėl visų procesų suderinamumas taip pat gali paveikti bendrą proceso trukmę.

Bendrai, metalo štampavimo trukmė gali svyruoti nuo kelių minučių iki valandų. Taigi, norint tiksliau įvertinti proceso trukmę, svarbu atsižvelgti į šiuos faktorius ir pasitarti su patyrusiais specialistais.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.