Metalo cinkavimas yra procesas, kurio metu metalo paviršius yra dengiamas cinko sluoksniu.

Metalo cinkavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
HC COSMOS, UAB Vidutinė rinkos kaina
Mes užsiimame industrinių stačiasienių ir arkinių angarų ir sandėlių projektavimu, gamyba ir montavimu. Taip pat atliekame daugiasluoksnių plokščių ir profiliuotos skardos montavimo darbus.
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
Miroslavas Vidutinė rinkos kaina
Gaminame įvairių rūšių metalinius turėklus laiptams, terasoms, balkonams, stogams bei turėklus neįgaliesiems. Projektuojame, gaminame ir montuojame: įvairaus dizaino metalinius laiptus su medinėmis ar stiklinėmis pakopomis,...
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
Teikiamos paslaugos: Precizinis metalo apdirbimas; Frezavimas; Šlifavimas; Gręžimas. Pagal užsakovo brėžinius gaminame detales iš aliuminio, nerūdijančio plieno, techninio plastiko.Bendradarbiaujant su kitomis įmonėmis, turime galimybę gaminių...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "JUODIŠA" Vidutinė rinkos kaina
Metalo apdirbimas: CNC pjovimas vandeniu, Štampavimas, Tekinimas, CNC tekinimas, Automatinis revolverinis tekinimas, Frezavimas, CNC frezavimas, Ištekinimas ir gręžimas, Pratraukimas, Plokščias šlifavimas, Apvalusis šlifavimas, Metalo lakštų...
Vilniaus raj. (Juodšiliai)
€ 1.00/m2
UAB „Cosmica“ Vidutinė rinkos kaina
Į paslaugas įeina pjaustymas, kirpimas, valcavimas, presavimas, suvirinimas, mechaninis apdirbimas, lenkimas, surinkimas. Komponentai gali būti padengti antikoroziniu sluoksniu arba cinkuojami karštu ar šaltu būdu.
Kaune
€ 1.00/m2
UAB "METALISTAS LT" Vidutinė rinkos kaina
Įmonė siūlo metalo apdirbimo paslaugas statybų bei mašinų pramonės įmonėms, baldų gamintojams. Darbai atliekami nuo projektavimo iki masinės gamybos. Individualumą klientui užtikrina papildomų paslaugų –...
Panevėžyje
€ 1.00/m2
UAB „Elonika“ Vidutinė rinkos kaina
Mes gaminame vandeninius rankšluosčių džiovintuvus - gyvatukus ir kopėtėlės ir pagal spec. užsakymus: 1. Kilpinius gyvatukus - iki 1 metro pločio. 2. Kopetėlių tipo rankšluosčių...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB MIDAMA Vidutinė rinkos kaina
Gaminame grotas langams ir durims. Kieto kuro katilus, krosneles pirtims. Priimame individualius užsakymus.
Klaipėdos raj. (Vėžaičiai)
€ 1.00/m2
UAB "Kagrė" Vidutinė rinkos kaina
Iš lengvųjų metalinių konstrukcijų montuojame gamybinius pastatus, administracinius pastatus, sandėlius, garažus, fermas, katilinių, inžinierinių komunikacijų, įrenginių pastatus, degalinių konstrukcijų statinius, žemės ūkio paskirties angarus, gyvenamųjų...
Pasvalyje
€ 1.00/m2
UAB NORMETAS Vidutinė rinkos kaina
Šiuo metu bendrovės pagrindinę produkciją sudaro elektros oro linijų, transformatorinių pastočių, elektrinių skirstyklų metalo konstrukcijos bei 35-380 kV aukštos įtampos metalinės atramos, įvairios įvadinės apskaitos...
Ukmergėje
€ 1.00/m2

Kodėl metalo cinkavimas yra būtinas proceso? Kokios naudos?


Metalo cinkavimas yra būtinas procesas dėl kelių svarbių priežasčių:

Apsauga nuo korozijos : Cinkavimas sukuria apsauginį sluoksnį ant metalo paviršiaus, apsaugodamas jį nuo drėgmės, oro ir cheminių medžiagų, kurios galėtų suardyti ar oksiduoti metalą. Tai ypač svarbu, siekiant ilgiau išsaugoti metalines konstrukcijas ir produktus.

Ilgaamžiškumas: Cinko sluoksnis padeda išsaugoti metalą nuo erozijos, trinties ir kitų mechaninių pažeidimų.

Estetinis išvaizdos gerinimas: Cinkavimas gali pagerinti metalo išvaizdą, suteikiant jam šviesų, blizgantį paviršių, kuris gali būti svarbus estetiniais tikslais.

Universali naudojimo galimybės: Cinkuoti metalai tampa daug universalesnių, nes cinko sluoksnis gali būti taikomas įvairioms metalų rūšims, įskaitant geležį, plieną, varį ir kt.

Visos šios naudos daro metalo cinkavimą svarbiu procesu, ypač ten, kur yra didelių reikalavimų dėl ilgaamžiškumo ir korozijos apsaugos atžvilgiu, pavyzdžiui, statybų, transporto ir gamybos pramonėje.


Ar Jūsų gaminiai reikalauja metalo cinkavimo? Kaip sužinoti?


Jei norite patikrinti, ar Jūsų gaminiai ar konstrukcijos reikalauja metalo cinkavimo, pirmiausia galite atlikti kelis testus:

Paviršiaus būklė: Jei pastebite metalo paviršiuje rūdį, korozijos žymes ar oksidacijos požymių, tai gali būti signalas, kad metalas praranda apsaugą nuo korozijos. Šiuo atveju metalo cinkavimas yra svarbus.

Kontaktas su agresyvia aplinka: Jei metalo konstrukcijos ar produktai dažnai randasi drėgmėje, kontaktuoja su cheminėms medžiagoms arba kita koroziją sukeliančia aplinka, tai gali būti signalas, kad metalas gali būti pažeidžiamas. Metalo cinkavimas galėtų pagerinti ilgaamžiškumą.

Konsultacija su specialistais: Jei turite abejonių dėl metalo būklės arba galimo cinkavimo būtinybės, geriausia būtų pasitarti su metalo apdirbimo arba cinkavimo specialistais. Jie galės atlikti metalo būklės vertinimą ir pasiūlyti tinkamiausius sprendimus.

Atsiminkite, kad visada būtina atsižvelgti į konkrečią aplinką, kurioje naudojami gaminiai, ir atlikti reguliarius jų būklės patikrinimus.


Kaip rasti patikimą metalo cinkavimo paslaugų teikėją?


Norint rasti patikimą metalo cinkavimo paslaugų teikėją, reikėtų prisilaikyti šių rekomendacijų:

Internetinė paieška: Naudojant internetinius paieškos variklius arba verslo katalogus, galite rasti metalo apdirbimo įmones ar specializuotas įmones, kurios teikia cinkavimo paslaugas. Svarbu atidžiai peržiūrėti jų svetaines, pasižiūrėti klientų atsiliepimus ir paslaugų aprašymus.

Konsultacijos su kitais verslininkais: Jei bendraujate su kitais verslo savininkais, kurie naudojo cinkavimo paslaugas, galite paklausti jų patirties ir rekomendacijų.

Industrinių parodų ar konferencijų lankymas: Dalyvavimas pramoniniuose renginiuose gali būti puiki galimybė susipažinti su įvairiomis įmonėmis, kurios teikia metalo apdirbimo paslaugas, įskaitant cinkavimą.

 Pasirinkus kelias įmones, galite prašyti išsamios konsultacijos apie jų teikiamas paslaugas, patirtį, kokybės garantijas ir pasiūlymus. Tai padės geriau suprasti, ar įmonė atitinka jūsų poreikius.

Svarbu rinktis patikimą ir patyrusią įmonę, kuri gali pasiūlyti kokybiškas paslaugas, atitinkančias jūsų poreikius ir standartus. Taip pat atkreipkite dėmesį į jų sertifikatus, patirtį šioje srityje ir klientų atsiliepimus.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.