Metalo lankstymas yra procesas, kuriuo metalas yra lankstomas tam, kad įgautų reikiamą formą arba kampą be plyšimo ar deformacijų.

Metalo lankstymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
sadasdasd Vidutinė rinkos kaina
Mūsų Bendrijos Mechanikos skyrius specializuojasi vidutinio dydžio prietaisinės mechanikos vienetinėje ir smulkiaserijinėje gamyboje. Pagal užsakovų brėžinius gaminame įvairaus sudėtingumo nestandartines mechanines detales iš aliuminio, nerūdijančio...
Vilniuje (Senamiestis)
€ 100.00/m2
Uab Forita Vidutinė rinkos kaina
Armatūros karkasų,polių sijų, tinklų gamyba. Armatūros žiedų, lankstinių gamyba. Metalinių konstrukcijų virinimas, laiptų sijų, tvorų, vartų gamyba. Visi suvirinimo darbai. Galime pagaminti betonavimo,laiptų, kolonų, pamatų...
Kaune (Centras)
€ 1.00/m2
Kaminai Vidutinė rinkos kaina
Greitai bei kokybiskai gaminame bei montuojame nerudyjancio plieno kaminu ideklus.pristatomus apsildomus dvisienius kaminus.suteikiama garantija 861485685
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
Metalo idėjos Vidutinė rinkos kaina
Projektuojame, gaminame ir montuojame įvairaus dizaino metalinius baldus pagal individualius užsakymus, gali būti su kaltinio metalo elementais. Gaminame persirengimo spintas, universalias spintas, suoliukus, stelažus, darbastalius,...
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
UAB NERMONAS Vidutinė rinkos kaina
Mes gaminam statybines plienines konstrukcijas ir elementus iš virintų, šaltai valcuotų plieno profilių, plieno plokščių, lakštų ir juostų juos lankiniu būdu suvirinant ar sujungiant tarpusavyje...
Vilniuje
€ 1.00/m2
HC COSMOS, UAB Vidutinė rinkos kaina
Mes užsiimame industrinių stačiasienių ir arkinių angarų ir sandėlių projektavimu, gamyba ir montavimu. Taip pat atliekame daugiasluoksnių plokščių ir profiliuotos skardos montavimo darbus.
Visuose miestuose
€ 1.00/m2
IV, Saugus rūsys Vidutinė rinkos kaina
Pagal individualius užsakymus nebrangiai gaminame metalo gaminius: tvoras, laiptus, turėklus, duris, langu grotas ir kitas met. konstrukcijas. Teikiame: remonto, suvirinimo, tekinimo, kirpimo, gręžimo, lenkimo paslaugas.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "Rudesta" Vidutinė rinkos kaina
Metalo konstrukcijų gamybos bazėje atliekami: Metalo konstrukcijų suvirinimo darbai. Metalo pjaustymas automatiniais plazminiais/dujiniais metalo pjovimo įrenginiais. Metalo briaunų lenkimas. Automatine pjovimo-gręžimo sistema VOORTMAN V630 1000M....
Mažeikiuose
€ 1.00/m2
UAB „INTERKAUF" Vidutinė rinkos kaina
Nerūdijančio plieno ir juodo plieno valcavimas; frezavimas; suvirinimo darbai; vamzdžių lankstymas. Gaminame vakumavimo pusiau automatinius staklias pagal užsakovų techninius pageidavimus (formatas, galingumas ir t.t.). Nestandartinių...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "JUODIŠA" Vidutinė rinkos kaina
Metalo apdirbimas: CNC pjovimas vandeniu, Štampavimas, Tekinimas, CNC tekinimas, Automatinis revolverinis tekinimas, Frezavimas, CNC frezavimas, Ištekinimas ir gręžimas, Pratraukimas, Plokščias šlifavimas, Apvalusis šlifavimas, Metalo lakštų...
Vilniaus raj. (Juodšiliai)
€ 1.00/m2

Profesionalus metalo lankstymas: pasitikėkite mūsų patirtimi


Profesionalus metalo lankstymas yra mūsų srities verslas. Pasitikėkite mūsų ilgamete patirtimi ir įgūdžiais metalo apdirbimo srityje. Mes sugebame lankstyti metalus, suteikdami jiems reikiamą formą, kampą arba sudėtingesnes konstrukcijas, atitinkančias Jūsų projektų specifikacijas.

Mūsų komanda yra pasiruošusi įgyvendinti įvairiausius metalo lankstymo užsakymus, taip pat užtikrinti aukštą darbo kokybę ir rezultatų tikslumą. Pasitikėkite mūsų profesionalumu ir patikimumu, siekiant sėkmingo Jūsų projektų įgyvendinimo.


Metalo lankstymo sprendimai pramonės verslams


Metalo lankstymo sprendimai yra esminiai pramonės verslams. Jie leidžia kurti specializuotas metalines konstrukcijas, prisitaikyti prie įvairių pramoninių poreikių ir projektų. Mūsų įmonė siūlo lankstymo paslaugas, kurios atitinka aukštus kokybės ir tikslumo standartus. Mes sugebame lankstyti metalą kuriantiems gaminius, kurie tinka įvairioms pramonės sritims, įskaitant statybos, inžinerijos ar kitas pramonės sritis. Pasitikėkite mūsų sprendimais, siekiant sėkmingai įgyvendinti Jūsų pramoninius projektus.


Ar Jūsų projektui reikalingas metalo lankstymo specialistas?


Ar jūsų projektui reikalingas metalo lankstymo specialistas? Mes galime suteikti profesionalią pagalbą ir patirtį metalo lankstymo srityje. Mūsų specialistai turtingi įgūdžių ir žinių, galintys atlikti įvairius metalo lankstymo darbus, pritaikyti įvairiems projektams ir poreikiams. Pasitikėkite mūsų komanda, jei reikalingi aukštos kokybės metalo lankstymo sprendimai jūsų projektui.


Kodėl metalo lankstymas – tai būtina pramoninės gamybos dalis


Metalo lankstymas yra būtina pramoninės gamybos dalis dėl kelių svarbių priežasčių:

Metalo lankstymas suteikia galimybę pritaikyti metalą įvairioms formoms, storio ir ilgio reikalavimams. Tai leidžia kurti unikalias ir pritaikytas metalines konstrukcijas.

 Gamyklų pajėgumai yra lankstūs, kad galėtų greitai ir efektyviai reaguoti į skirtingų gaminių paklausą ir klientų pageidavimus.

Metalo lankstymas leidžia gaminti įvairiausius produktus – nuo metalinių dalių ir detalių iki metalinių konstrukcijų, reikalingų įvairiems pramonės sektoriams.

Ši gamybos dalis skatina inovacijas, suteikia galimybę kurti unikalias ir naujas metalines konstrukcijas, atitinkančias rinkos poreikius.

Metalas yra plačiai naudojama medžiaga pramonėje, o lankstymas leidžia ją pritaikyti įvairiems tikslams, padedant skirtingoms pramonės sritims efektyviai ir lanksčiai kurti produktus. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.