Detalių skenavimas yra procesas, kada naudojant specialią įrangą atliekamas realaus objekto skaitmeninis kopijavimas į kompiuterį ar kitą skaitmeninį įrenginį.

Detalių skenavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
UAB EuroCOMFORT.EU Vidutinė rinkos kaina
1. 3D ir 4D frezavimas 2. Trimatis 3D skenavimas ir projektavimas 3. 3D spausdinimas 4. Lazerinis pjaustymas ir graviravimas 5. Visos dažymo paslaugos www.3dgroup.eu
Vilniuje (Grigiškės)
€ 10.00/m2
Benas Vidutinė rinkos kaina
3D Baldų kūrimas - dizainas; 3D skulptūra, bareljefas: Tai pat užsiimu 3d skulptura- bareljefu kūrimu. Galiu sukurti pagal užsakymą o vėliau ir atspausdinti (turiu 3D...
Palangoje
€ 1.00/m2
UAB "LITPOLSTAR" Vidutinė rinkos kaina
Graviruojame ant stiklo, plastiko, metalo, medžio, odos, popieriaus, vario, aliuminio, nerūdijančio plieno ir kitų paviršių. Frezuojame trimačius gaminius, gaminame vakuuminio formavimo formas. Frezuojame aliuminio kompozito...
Vilniaus raj. (Maišiagala)
€ 1.00/m2
UAB "Smart Factory " Vidutinė rinkos kaina
Mes esame puikiai įvaldę intelektualius inžinerinius trimačių objektų skaitmenizavimo, modeliavimo ir bio-mechaninio simuliavimo metodus, 3D metalo ir plastiko spausdinimą, 3 ir 5 ašių frezavimo technologijas,...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB EuroCOMFORT.EU Vidutinė rinkos kaina
Skaitmeniniu būdu valdomomis staklėmis mes ne tik pagaminame įmantrios konfigūracijos gaminius,bet ir jų paviršius galime išfrezuoti įvairiais reljefiniais ornamentais,atvaizdais,tekstais ar itin tiksliomis kitų medžiagų inkrustacijomis.Su...
Vilniuje (Grigiškės)
€ 1.00/m2
UAB "Ronika" Vidutinė rinkos kaina
3D frezavimas.Tiksliomis CNC frezavimo staklėmis pagal kompiuterinėje programoje suprojektuotą detalę ar kontūrą išpjaunamos pageidaujamos formos 2D arba 3D detalės. Frezavimo staklėmis mes daugiausia gaminame prototipus,modelius...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB "POSAJO INDUSTRIES" Vidutinė rinkos kaina
“Posajo Industries“ teikia šias paslaugas: Braižymas, modeliavimas; Frezavimas; Tekinimas; Šlifavimas; Suvirinimas; Dažymas; Surinkimas. Taip pat atliekame projektavimo darbus. Galime jūsų turimą įrangą skaitmenizuoti, ją patobulinti...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "3D Maketai" Vidutinė rinkos kaina
Frezavimas CNC staklėmis, detalių iš plieno, aliuminio, medienos, plastiko, vaško. Pjovimas lazeriu detalių iš organinio stiklo, medienos, odos. 3D modeliavimas iš brėžinių ir eskizų.
Kaune
€ 1.00/m2
UAB „Lėkis“ Vidutinė rinkos kaina
Teikiame kompiuterinio 3D frezavimo ir 3D skanavimo paslaugas: 2D frezavimas, pjaustymas. 3D frezavimas, įvairių formų paviršių gamyba. 4D frezavimas - gaminio frezavimas iš visų pusių...
Kaune
€ 1.00/m2

Kodėl detalių skenavimas yra svarbus verslui?


Detalių skenavimas yra svarbus verslui dėl kelių priežasčių:

Skenavimas leidžia sukurti skaitmeninę detalių kopiją, kuri gali būti naudojama gamyboje. Tai suteikia galimybę gaminti detalias ir sudėtingas detales su aukščiausiu tikslumu ir kokybe.

Prototipų kūrimas.  Skaitmeniniai modeliai gali būti panaudoti kurti prototipus arba testavimo pavyzdžius. 

Detales efektyviam pakeitimui.  Skaitmeniniai atvaizdai leidžia greitai ir lanksčiai keisti detalės dizainą ar formą be didelių papildomų sąnaudų.

Detalių skenavimas padeda restauruoti senas ar pažeistas detales, leisdamas sukurti jų skaitmeninį atvaizdą ir pagal jį atstatyti arba remontuoti originalias dalis.

Detalių skenavimas suteikia verslui galimybę naudotis naujausiomis technologijomis ir kūrybine laisve, užtikrinant efektyvumą, kokybę ir inovacijas gamyboje ir dizaine.


Ką reikia žinoti apie detalių skenavimo procesą?


Detalių skenavimo procesas apima kelis pagrindinius etapus:

Įrangos pasirinkimas: Svarbu pasirinkti tinkamą skenavimo įrangą, atitinkančią skaitmeniniam skenavimui keliamus poreikius: nuo paprastų objektų iki sudėtingų detalės formų.

Objekto paruošimas: Objektas, kuris bus skenuojamas, turėtų būti tvarkingas, be defektų ir švarus. 

Skenavimas: Skaitmeninis skenavimas gali vykti skirtingais būdais - nuo fotoaparato iki specializuotų 3D skenerių. Skenerio judesiai ir nustatymai taip pat gali skirtis priklausomai nuo skenuojamos detalės.

Duomenų apdorojimas: Gavus skenavimo duomenis, jie perduodami į specializuotas programas, kurios sukuria 3D modelį. Šie modeliai gali būti redaguojami, apdorojami ir pritaikomi pagal poreikius.

Baigus skenavimo procesą, sukurtas 3D modelis gali būti naudojamas gamyboje, dizaine, remontuose ar kitiems tikslams.

Svarbu suprasti, kad kiekviena detalės skenavimo situacija gali reikalauti individualaus požiūrio ir specifinio įrangos ar programinės įrangos naudojimo. 


Kaip detalių skenavimas gali padėti optimizuoti gamybą?


Detalių skenavimas gali labai padėti optimizuojant gamybą šiais būdais:

Greitesnis dizaino patvirtinimas: Skaitmeninis detalių atvaizdas leidžia greičiau įvertinti, ar dizainas atitinka poreikius ir ar galima jį tobulinti, taip sumažinant laiką, skirtą dizaino patvirtinimui.

Optimizuotas prototipų kūrimas: Skenavimu sukurti 3D modeliai gali būti naudojami kuriant prototipus. Tai leidžia greičiau kurti ir išbandyti naujas idėjas, sumažinant gamybos laiką ir sąnaudas.

Tikslesnė ir greitesnė gamyba: Turint skaitmeninį atvaizdą, galima greičiau ir tiksliau gaminti detales, nes skenavimas užtikrina aukštą detalės tikslumą.

Modelio optimizavimas: Skaitmeninis modelis leidžia analizuoti ir optimizuoti detalės formą ar struktūrą, taip gerinant efektyvumą ar sumažinant gamybos klaidų riziką.

Senų dalių išsaugojimas: Skenavimas padeda atkurti skaitmeninius atvaizdus senų, retų ar pažeistų dalių, leidžia jas atkurti arba remontuoti, taip sutaupant laiką ir išlaidas naujų detalių gamybai.

Skenavimo procesas padeda optimizuoti gamybą leisdamas greičiau ir tiksliau gaminti detales, taip pat suteikiant galimybę greičiau patikrinti dizainą, gamybos procesus ir sukurti optimalius produktus arba detalės variantus.


5 svarbūs detalių skenavimo etapai Jūsų verslui


Detalių skenavimo procesas verslui apima šiuos svarbius etapus:

Objekto paruošimas: Prieš pradedant skenavimą, svarbu objektą paruošti. Tai reiškia išvalyti nuo dulkių ar kitų priemaišų, kad detalė būtų optimaliai pasiruošusi skenavimui.

Skenavimas: Naudojant specializuotą skenavimo įrangą, objektas yra skenuojamas. Tai gali būti nuotraukos arba 3D skeneriu atliekamas skenavimas.

Duomenų apdorojimas: Gauti skenavimo duomenys perduodami į skaitmeninio modeliavimo programas, kurios sugeneruoja 3D modelį. Šiame etape galima atlikti redagavimą ir pritaikymą pagal poreikius.

Modelio analizė ir korekcija: Gavus 3D modelį, jis gali būti analizuojamas, kad būtų patikrinta detalės forma, dydis, ar tinkamumas gamybai. Jei reikia, galima koreguoti 3D modelį.

Baigus modelio analizę ir korekciją, jis gali būti naudojamas gamyboje, prototipų kūrime ar kituose verslo procesuose, kur reikalingas objekto atvaizdas.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.