Pjaustymas lazeriu yra procesas, kurio metu įvairių medžiagų žymėjimui pjovimui naudojamas koncentruotas lazerio spindulys Šis procesas naudojamas įvairių formų ir struktūrų detalių gaminimui iš įvairių medžiagų, tokių kaip metalai, plastikai, mediena, stiklas ir kt.

Pjaustymas lazeriu

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
CNCCraft Vidutinė rinkos kaina
CNC frezavimas moderniomis ir itin tiksliomis staklėmis. Užtikriname aukštą produktų kokybę bei greitą gamybos procesą. Frezuojame bei graviruojame (2D, 3D) įvairias medžiagas: - Baldines plokštes...
Visuose miestuose, Kiti miestai
UAB Skyco AE Vidutinė rinkos kaina
Projektuojame, prototipuojame ir gaminame įvarių medžiagų ir padengimų gaminius. Naudojame 3D spausdinimo, vakuminio formavimo, CNC frezavimo, metalo lankstymo, lazerinio graviravimo technologijas. Konsultuojame gamybos ir projektavimo...
Kaune
UAB EuroCOMFORT.EU Vidutinė rinkos kaina
1. 3D ir 4D frezavimas 2. Trimatis 3D skenavimas ir projektavimas 3. 3D spausdinimas 4. Lazerinis pjaustymas ir graviravimas 5. Visos dažymo paslaugos www.3dgroup.eu
Vilniuje (Grigiškės)
€ 10.00/m2
UAB „Plieno fortas“ Vidutinė rinkos kaina
Naudojame 3D lazerinio pjovimo įrengimą "Mazak SPACE GEAR 510Mk II" skirtą pjauti tūrines detales iki 1500x3000x300mm. Naudojame naujausią japonišką įrengimą Mazak VTC-800/30SR. X/Y/Z: 3000/800/720mm
Šiauliuose
€ 1.00/m2
UAB „Cosmica“ Vidutinė rinkos kaina
Vidiniai įmonės resursai leidžia mums projektuoti indus, vamzdynus, valdymą ir instrumentus, atlikti vamzdyno, elektros ir pneumatikos instaliaciją, atlikti bandymus ir paruošti modulį išvežti. Galime gaminti...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB "Spektrus EU" Vidutinė rinkos kaina
Atliekame 2D, 2,5D ir 3D frezavimą, pjaustymą ir graviravimą su įvairiomis medžiagomis, grafinio objekto atpažinimą (multivision system). Frezuojame tiek vienetinius, tiek ir serijinius gaminius, įvairaus...
Panevėžyje
€ 1.00/m2
UAB "LITPOLSTAR" Vidutinė rinkos kaina
Graviruojame ant stiklo, plastiko, metalo, medžio, odos, popieriaus, vario, aliuminio, nerūdijančio plieno ir kitų paviršių. Frezuojame trimačius gaminius, gaminame vakuuminio formavimo formas. Frezuojame aliuminio kompozito...
Vilniaus raj. (Maišiagala)
€ 1.00/m2
UAB "Smart Factory " Vidutinė rinkos kaina
Mes esame puikiai įvaldę intelektualius inžinerinius trimačių objektų skaitmenizavimo, modeliavimo ir bio-mechaninio simuliavimo metodus, 3D metalo ir plastiko spausdinimą, 3 ir 5 ašių frezavimo technologijas,...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB "GOLTAS" Vidutinė rinkos kaina
Graviruojame ant medžio, MDF, akrilo, daugumos plastiko rūšių, plytelių, marmuro, granito, odos, stiklo ir kitų medžiagų. Pjauname įvairias medžiagas: medieną, MDF, akrilą, kartoną, odą, medžio...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB EuroCOMFORT.EU Vidutinė rinkos kaina
Skaitmeniniu būdu valdomomis staklėmis mes ne tik pagaminame įmantrios konfigūracijos gaminius,bet ir jų paviršius galime išfrezuoti įvairiais reljefiniais ornamentais,atvaizdais,tekstais ar itin tiksliomis kitų medžiagų inkrustacijomis.Su...
Vilniuje (Grigiškės)
€ 1.00/m2

Pjaustymas lazeriu: tiksli ir efektyvi medžiagų apdaila


Pjaustymas lazeriu yra aukščiausios kokybės ir labai tikslus medžiagų apdailos metodas. Šis procesas naudojamas kurti labai tikslias formas ir išpjauti detales iš skirtingų medžiagų, tokių kaip metalai, plastikai, mediena ir kt. Šis metodas suteikia kelias svarbias privalumus:

Tikslumas: Lazerio spindulys yra labai tikslus, leidžiantis sukurti smulkias, sudėtingas formas ir detalių kontūrus.

Efektyvumas: Procesas yra greitas ir efektyvus, sumažindamas laiko švaistymą ir padidindamas produkcijos apimtis.

Švara: Lazeris pjauna medžiagas be tiesioginio kontakto, o tai reiškia, kad sumažėja tarša ir defektai, atsirandantys dėl mechaninio apdirbimo įtakos.

Pjaustymas lazeriu yra modernus ir labai efektyvus būdas gauti aukščiausios kokybės apdailą įvairioms pramonės sritims ir gamybos procesams.


Pjaustymo lazeriu technologijos: aukščiausios kokybės gamybai


Pjaustymo lazeriu technologija yra viena iš aukščiausios kokybės gamybos metodų, kuris suteikia daugybę privalumų ir galimybių įvairioms pramonės šakoms. Svarbiausi pranašumai:

Lazerio technologija leidžia kurti labai tikslias ir sudėtingas formas su dideliu tikslumu, kas leidžiančiu įgyvendinti įvairiausius dizainus.

Ji gali būti naudojama įvairių tipų medžiagoms, pradedant metalais ir baigiant plastikais, mediena, stiklu ir daugeliu kitų.

Procesas yra greitas, efektyvus, sumažina laiko švaistymą ir didina produkcijos apimtis. Pjaustymas lazeriu yra bekontaktis procesas, todėl sumažėja tarša, kuri būdinga mechaniniam pjaustymui.

Šios technologijos galimybės ir pranašumai daro ją labai pageidautiną gamybos procesuose, užtikrinant aukštą kokybę, tikslią apdailą ir efektyvumą.


Kodėl pasirinkti pjaustymą lazeriu? Kokie jo privalumai?


Pjaustymas lazeriu yra pasirenkamas dėl daugybės privalumų, kurie tampa lemiamu faktoriumi sprendžiant gamybos procesus: didelis tikslumas, platus apdirbamų medžiagų spektras, bekontaktis pjaustymas, dėl ko sumažėja deformacijos rizika ir galimybė sugadinti medžiagą.

Procesas yra greitas ir efektyvus, leidžiantis sumažinti gamybos laiką, padidinti produkcijos apimtis ir optimizuoti darbo našumą. Pjaustymas lazeriu sumažina teršalų kiekį gamybos procese ir užtikrina aukštą švaros lygį, nes nėra fizinio kontakto su medžiaga.

Didelis kūrybinis potencialas: Ši technologija suteikia didelį kūrybinį laisvumą, leidžia kurti įvairių formų ir dizaino detales, atitinkančių įvairius poreikius.

Tai tik keli iš daugelio privalumų, dėl kurių pjaustymas lazeriu tampa patraukliu pasirinkimu gamybos procesuose.


5 būdai, kaip panaudoti pjaustymą lazeriu Jūsų versle


Štai penki būdai, kaip galima panaudoti pjaustymą lazeriu Jūsų versle:

Detalių gamyba: Pjaustymas lazeriu leidžia gaminti detalės arba kompleksinius elementus iš įvairių medžiagų, pavyzdžiui, metalo, plastiko ar medienos. 

Reklamos elementai: Lazerio pjaustymas yra puikus būdas gaminti reklaminius elementus, išpjauti logotipus, raidžių simbolius , kurie naudojami išorinėje reklamoje ar interjero dizaine.

Dailės ir kūrybos projektai: Menininkai ir kūrėjai gali naudoti lazerio pjaustymą kurti unikalius meninius kūrinius, formas iš skirtingų medžiagų, kaip kūrybinę išraišką.

Modeliavimas ir prototipų kūrimas: Pjaustymas lazeriu yra naudingas gamybos modeliavime ir prototipų kūrime, leidžiantis greitai ir tiksliai sukurti įvairias detalių formas, būtinus produktų išbandymams.

Technologiniai arba inžineriniai projektai: Įvairūs technologiniai projektai, pavyzdžiui, mašinų dalių gamyba, elektros komponentų išpjovimas ar netgi šablonų gamyba, gali būti optimizuoti ir įgyvendinti naudojant pjaustymą lazeriu.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.