CNC (kompiuterinis skaitmeninis valdymas) darbas apibrėžia  technologiją, kuri naudojama gaminant įvairias detales ar medžiagos formos, panaudojant skaitmenines instrukcijas. CNC yra automatizuota gamybos technika, kurioje kompiuterio programa valdo įvairius įrankius arba mašinas, kad sukurtų gaminį pagal numatytus dizaino arba modelio nurodymus.

CNC darbas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
CNCCraft Vidutinė rinkos kaina
CNC frezavimas moderniomis ir itin tiksliomis staklėmis. Užtikriname aukštą produktų kokybę bei greitą gamybos procesą. Frezuojame bei graviruojame (2D, 3D) įvairias medžiagas: - Baldines plokštes...
Visuose miestuose, Kiti miestai
UAB Skyco AE Vidutinė rinkos kaina
Projektuojame, prototipuojame ir gaminame įvarių medžiagų ir padengimų gaminius. Naudojame 3D spausdinimo, vakuminio formavimo, CNC frezavimo, metalo lankstymo, lazerinio graviravimo technologijas. Konsultuojame gamybos ir projektavimo...
Kaune
UAB EuroCOMFORT.EU Vidutinė rinkos kaina
1. 3D ir 4D frezavimas 2. Trimatis 3D skenavimas ir projektavimas 3. 3D spausdinimas 4. Lazerinis pjaustymas ir graviravimas 5. Visos dažymo paslaugos www.3dgroup.eu
Vilniuje (Grigiškės)
€ 10.00/m2
Frezavimo centras Vidutinė rinkos kaina
Galime gaminti įvairias baldų dalis, interjero detales, reklamos gaminius ir kitus nestandartinius gaminius.
Vilniuje
€ 1.00/m2
3DIM Vidutinė rinkos kaina
Paslaugos: Pramoninių įrenginių remonto ir priežiūros darbai; Garantinis pogarantinis įrenginių aptarnavimas; Techninė priežiūra visa parą, 7 dienas per savaitę; Įrenginių projektavimas pilno ar dalinio automatizavimo...
Šiauliuose
€ 1.00/m2
UAB „Plieno fortas“ Vidutinė rinkos kaina
Naudojame 3D lazerinio pjovimo įrengimą "Mazak SPACE GEAR 510Mk II" skirtą pjauti tūrines detales iki 1500x3000x300mm. Naudojame naujausią japonišką įrengimą Mazak VTC-800/30SR. X/Y/Z: 3000/800/720mm
Šiauliuose
€ 1.00/m2
Benas Vidutinė rinkos kaina
3D Baldų kūrimas - dizainas; 3D skulptūra, bareljefas: Tai pat užsiimu 3d skulptura- bareljefu kūrimu. Galiu sukurti pagal užsakymą o vėliau ir atspausdinti (turiu 3D...
Palangoje
€ 1.00/m2
UAB „Cosmica“ Vidutinė rinkos kaina
Vidiniai įmonės resursai leidžia mums projektuoti indus, vamzdynus, valdymą ir instrumentus, atlikti vamzdyno, elektros ir pneumatikos instaliaciją, atlikti bandymus ir paruošti modulį išvežti. Galime gaminti...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB „Vaivora_Engineering“ Vidutinė rinkos kaina
Mūsų paslaugos: CNC frezavimas; CNC tekinimas; Šlifavimas; Formų gamyba. Turimi įrengimai leidžia greitai ir lanksčiai įvykdyti mažų bei vidutinių serijų užsakymus. Detalės gaminamos iš anglinio,...
Kaune
€ 20.00/m2
UAB "Spektrus EU" Vidutinė rinkos kaina
Atliekame 2D, 2,5D ir 3D frezavimą, pjaustymą ir graviravimą su įvairiomis medžiagomis, grafinio objekto atpažinimą (multivision system). Frezuojame tiek vienetinius, tiek ir serijinius gaminius, įvairaus...
Panevėžyje
€ 1.00/m2

CNC frezavimas ir graviravimas: gaminimo pramonės ateitis


CNC frezavimas ir graviravimas šiuolaikinėje gamybos pramonėje yra neabejotinai esminiai procesai. Šios technologijos leidžia preciziškai ir efektyviai suformuoti gaminamus produktams ar detale , suteikiant jiems aukštą kokybę ir unikalumą.

CNC frezavimas naudojamas medžiagų apdailai, kirpimams ar formos kūrimui. Tai leidžia sukurti įvairias formas, įpjovas ar reljefus skirtingose medžiagose, tokiose kaip metalai, plastikai ar mediena. Graviravimas, savo ruožtu, suteikia galimybę kurti detalius raštus, simbolius ar paveikslėlius ant paviršių.

Šios technologijos naudojimas suteikia galimybę gamybos pramonės įmonėms kurti aukštos kokybės produktus, o individualūs projektai gali būti realizuojami efektyviai ir kūrybiškai. 


Kas yra CNC darbas ir kaip jis veikia?


CNC darbas yra gamybos procesas, kurį kontroliuoja kompiuterio programa, kad būtų galima kurti detalę ar gaminį pagal skaitmenines instrukcijas. Šis procesas naudojamas įvairių formų, struktūrų ir detalių gaminimui iš įvairių medžiagų.

Pagrindinis CNC veikimo principas yra šie žingsniai:

Dizainas ir programavimas: Inžinieriai sukuria arba importuoja 3D modelį į specialią programą, kurioje nurodomi detalių matmenys, formos ir kiti parametrai.

Programos įkėlimas į CNC įrangą: Suformuota programa, kurią sudaro komandos apie kiekvieną detalių operaciją (pvz., įpjovas, įkirpimas ar graviravimas), įkeliamas į CNC mašinos valdymo kompiuterį.

Gaminio apdirbimas: CNC įranga, valdoma šios programos, valdo įvairius įrankius arba galvutes, kurie apdirba arba formuoja detales pagal skaitmeninius duomenis.

Kontrolė: Proceso metu vyksta nuolatinis proceso stebėjimas, kad būtų užtikrintas tikslumas ir kokybė.

Baigus procesą, gaminys yra tikslus, kokybiškas ir atitinka numatytus parametrus.

CNC darbas suteikia didelį tikslumą, tolygumą ir efektyvumą gamybos procesuose, leidžiant įmonėms gaminant įvairius produktus aukščiausiu kokybės lygiu.


Kaip optimizuoti produkcijos procesus naudojant CNC technologijas?


Produkcijos procesų optimizavimas naudojant CNC technologijas yra esminis norint pasiekti didesnį efektyvumą ir kokybę. Kelios strategijos gali padėti šiame procese būtent:

Tinkamai sudarytos CNC programos gali optimizuoti produkcijos procesą. Programos, kurios naudojamos sukurti daug skirtingų detalės, gali būti panaudojamos daug kartų  ir modifikuojamos pagal naujus poreikius.

Įvairių formų ir įpjovų programavimas gali sumažinti medžiagų švaistymą ir optimizuoti jų naudojimą. Optimizuotas programavimas taip pat gali sumažinti laiko švaistymą ir padidinti darbo greitį bei tikslumą.

Automatizuoti procesai, tokie kaip įrankių keitimas ar detalės priežiūra, gali padėti išnaudoti mašinas maksimaliai ir sumažinti prastovų laiką.

Nuolatinė kokybės kontrolė leidžia išvengti klaidų ir defektų, taip sumažinant broko procentą ir pagerinant gaminių kokybę.

Stebėjimas ir duomenų analizė apie darbo procesus leidžia identifikuoti efektyvumo ir kokybės gerinimo galimybes.

Šios strategijos padeda optimizuoti gamybos procesus, padidinti efektyvumą ir kokybę, taip suteikiant įmonei konkurencinį pranašumą ir geresnį produktyvumą.


5 svarbiausi CNC darbo pranašumai gamyboje


Štai penki svarbiausi CNC darbo pranašumai gamyboje:

Didelis tikslumas: CNC mašinos pasižymi aukštu tikslumu, leidžiančiu gaminti labai mažos detales, itin sudėtingos formos, kurias būtų sunku pagaminti rankiniu būdu.

Efektyvumas ir greitis: CNC procesas yra daug greitesnis ir efektyvesnis nei tradiciniai rankinio darbo procesai. Tai leidžia sumažinti gamybos laiką ir didinti produkcijos apimtis.

Automatizavimas : Automatizuotas darbo procesas sumažina žmogiškųjų klaidų riziką ir užtikrina, kad kiekvienas pagamintas gaminys bus identiškas. 

 CNC mašinos gali dirbti su įvairiomis medžiagomis, įskaitant metalus, plastikus, medieną ir kt. Taigi, jos suteikia galimybę kurti įvairių sričių produkciją.

Lankstumas ir kūrybiškumas: CNC procesai leidžia lengvai keisti gamybines programas, perrašyti kodą ir taip gaminti skirtingus gaminio modelius arba įgyvendinti naujus dizainus, -  tai suteikia lankstumą ir kūrybinį potencialą gamybai.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.