Pjaustymas yra procesas, kurio metu medžiaga ar objektas yra padalijama į tam tikrus gabalus ar tam tikros formos elementus. Tai gali būti atliekama įvairiais būdais, pradedant rankiniais įrankiais ir baigiant automatizuotais mašininiais metodais.

Pjaustymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
CNCCraft Vidutinė rinkos kaina
CNC frezavimas moderniomis ir itin tiksliomis staklėmis. Užtikriname aukštą produktų kokybę bei greitą gamybos procesą. Frezuojame bei graviruojame (2D, 3D) įvairias medžiagas: - Baldines plokštes...
Visuose miestuose, Kiti miestai
UAB EuroCOMFORT.EU Vidutinė rinkos kaina
1. 3D ir 4D frezavimas 2. Trimatis 3D skenavimas ir projektavimas 3. 3D spausdinimas 4. Lazerinis pjaustymas ir graviravimas 5. Visos dažymo paslaugos www.3dgroup.eu
Vilniuje (Grigiškės)
€ 10.00/m2
3DIM Vidutinė rinkos kaina
Paslaugos: Pramoninių įrenginių remonto ir priežiūros darbai; Garantinis pogarantinis įrenginių aptarnavimas; Techninė priežiūra visa parą, 7 dienas per savaitę; Įrenginių projektavimas pilno ar dalinio automatizavimo...
Šiauliuose
€ 1.00/m2
UAB „Plieno fortas“ Vidutinė rinkos kaina
Naudojame 3D lazerinio pjovimo įrengimą "Mazak SPACE GEAR 510Mk II" skirtą pjauti tūrines detales iki 1500x3000x300mm. Naudojame naujausią japonišką įrengimą Mazak VTC-800/30SR. X/Y/Z: 3000/800/720mm
Šiauliuose
€ 1.00/m2
UAB „Cosmica“ Vidutinė rinkos kaina
Vidiniai įmonės resursai leidžia mums projektuoti indus, vamzdynus, valdymą ir instrumentus, atlikti vamzdyno, elektros ir pneumatikos instaliaciją, atlikti bandymus ir paruošti modulį išvežti. Galime gaminti...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB "Spektrus EU" Vidutinė rinkos kaina
Atliekame 2D, 2,5D ir 3D frezavimą, pjaustymą ir graviravimą su įvairiomis medžiagomis, grafinio objekto atpažinimą (multivision system). Frezuojame tiek vienetinius, tiek ir serijinius gaminius, įvairaus...
Panevėžyje
€ 1.00/m2
UAB "LITPOLSTAR" Vidutinė rinkos kaina
Graviruojame ant stiklo, plastiko, metalo, medžio, odos, popieriaus, vario, aliuminio, nerūdijančio plieno ir kitų paviršių. Frezuojame trimačius gaminius, gaminame vakuuminio formavimo formas. Frezuojame aliuminio kompozito...
Vilniaus raj. (Maišiagala)
€ 1.00/m2
UAB "BAVI" Vidutinė rinkos kaina
Galime išfrezuoti - išgraviruoti Jūsų pasirinktą raštą. Išfrezuotos plokštės puikiai tinka pertvaroms, spintoms su stumdoma ar varstoma durų sistema ar laiptų turėklams, taip pat galime...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "GOLTAS" Vidutinė rinkos kaina
Graviruojame ant medžio, MDF, akrilo, daugumos plastiko rūšių, plytelių, marmuro, granito, odos, stiklo ir kitų medžiagų. Pjauname įvairias medžiagas: medieną, MDF, akrilą, kartoną, odą, medžio...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB EuroCOMFORT.EU Vidutinė rinkos kaina
Skaitmeniniu būdu valdomomis staklėmis mes ne tik pagaminame įmantrios konfigūracijos gaminius,bet ir jų paviršius galime išfrezuoti įvairiais reljefiniais ornamentais,atvaizdais,tekstais ar itin tiksliomis kitų medžiagų inkrustacijomis.Su...
Vilniuje (Grigiškės)
€ 1.00/m2

Profesionalus medienos pjaustymas: kodėl tai svarbu?


Profesionalus medienos pjaustymas yra svarbus daugeliu aspektų:

Tikslios detalės: Profesionalus pjaustymas leidžia gauti tikslias ir reikiamos formos medžiagos detales ar elementus, kurie yra būtini konkrečių projektų realizavimui.

Efektyvumas: Gerai suprojektuotas ir atliktas pjaustymas sumažina atliekų kiekį ir optimizuoja medžiagos naudojimą, todėl mažėja gamybos išlaidos.

Tikslus matmenų laikymasis: Tikslios medžiagos pjaustymo procedūros leidžia laikytis norimų matmenų ir formų, taip užtikrinant galutinio produkto kokybę.

Profesionalus medžiagos panaudojimas: Profesionaliai išpjauta medžiaga gali būti grąžinta į gamybą arba panaudota kitose srityse, leisdama optimaliai panaudoti resursus.

Produktyvumas: Profesionalus pjaustymas dažnai yra greitesnis ir efektyvesnis nei rankinis pjaustymas, todėl užtikrina greitesnį gamybos procesą.

Šie pranašumai padeda optimizuoti medienos naudojimą, sumažinti išlaidas ir pagerinti gamybos procesų efektyvumą, suteikiant aukštesnės kokybės galutinį produktą.


Kodėl metalo pjaustymas yra svarbus pramonėje ir statyboje?


Metalo pjaustymas yra svarbus tiek pramonėje, tiek statyboje dėl kelių priežasčių:

Medžiagos paruošimas: Metalo pjaustymas leidžia paruošti reikalingo dydžio ar formos  detales, kurios vėliau bus naudojamos įvairiuose statybos ar gamybos projektuose.

Tikslios detalės: Kruopščiai suprojektuotas ir atliktas metalo pjaustymas užtikrina tikslias ir reikalingos formos medžiagos detales, kurios būtinos kuriant metalines konstrukcijas ar detalių gamybą pramonėje.

Efektyvus medžiagos naudojimas: Profesionalus metalo pjaustymas leidžia efektyviai panaudoti medžiagą, sumažinant atliekų kiekį ir optimizuojant naudojamą metalo kiekį.

Saugus ir efektyvus gamybos procesas: Tai svarbus žingsnis kuriant metalinius produktus ar statybos konstrukcijas. Efektyvus pjaustymas užtikrina, kad detalės būtų paruoštos tinkamai ir saugiai naudojamos tolesniuose darbuose.

Dėl šių priežasčių metalo pjaustymas yra esminis ir naudingas pramonės sektoriuje bei statyboje, leidžiantis pasiekti tikslesnius ir kokybiškus rezultatus.


Kodėl profesionalus metalo pjaustymas svarbus statyboje?


Profesionalus metalo pjaustymas yra esminis statybos pramonėje dėl kelių svarbių priežasčių:

Statyboje svarbu turėti tikslias ir kokybiškas metalines konstrukcijas bei detalės. Profesionalus pjaustymas užtikrina, kad naudojamos metalinės dalys būtų pagamintos pagal reikiamus matmenis ir kokybę.

Tikslios ir proporcingos metalinės detalės leidžia lengviau ir saugiau jas montuoti konstrukcijose. Tai svarbu, siekiant garantuoti statybų saugumą ir stabilumą.

Profesionaliai supjaustytas metalas užtikrina, kad naudojamos konstrukcijos būtų kokybiškos, ilgaamžės ir atlaikytų apkrovą, užtikrinant statybų patikimumą ir ilgaamžiškumą.

 Tikslus ir profesionalus pjaustymas padeda efektyviai panaudoti metalą, sumažinant atliekas ir optimizuojant naudojamą medžiagą, o tai padeda ir išlaidas mažinti, ir aplinką tausoti.

Profesionalus pjaustymas leidžia greičiau ir efektyviau ruošti medžiagą, kas yra svarbu, ypač statybų pramonėje, kur laikas yra vertingas resursas.

Šie privalumai daro profesionalų metalo pjaustymą esminiu etapu statybose, užtikrindami kokybišką, saugų ir patikimą statybos projektą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.