CNC tekinimas yra procesas, kuriuo valdomas skaitmeninis įrankis (dažniausiai vadinamas CNC freza) šalina medžiagos dalis nuo darbinio paviršiaus, siekiant gauti norimas formas, įpjovas ar kitus reikiamus detalių elementus. Šis procesas naudojamas gaminant įvairius produktus nuo metalinių detalių iki plastikinių gaminių ir medinių konstrukcijų.

CNC tekinimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
CNCCraft Vidutinė rinkos kaina
CNC frezavimas moderniomis ir itin tiksliomis staklėmis. Užtikriname aukštą produktų kokybę bei greitą gamybos procesą. Frezuojame bei graviruojame (2D, 3D) įvairias medžiagas: - Baldines plokštes...
Visuose miestuose, Kiti miestai
UAB EuroCOMFORT.EU Vidutinė rinkos kaina
1. 3D ir 4D frezavimas 2. Trimatis 3D skenavimas ir projektavimas 3. 3D spausdinimas 4. Lazerinis pjaustymas ir graviravimas 5. Visos dažymo paslaugos www.3dgroup.eu
Vilniuje (Grigiškės)
€ 10.00/m2
3DIM Vidutinė rinkos kaina
Paslaugos: Pramoninių įrenginių remonto ir priežiūros darbai; Garantinis pogarantinis įrenginių aptarnavimas; Techninė priežiūra visa parą, 7 dienas per savaitę; Įrenginių projektavimas pilno ar dalinio automatizavimo...
Šiauliuose
€ 1.00/m2
UAB „Plieno fortas“ Vidutinė rinkos kaina
Naudojame 3D lazerinio pjovimo įrengimą "Mazak SPACE GEAR 510Mk II" skirtą pjauti tūrines detales iki 1500x3000x300mm. Naudojame naujausią japonišką įrengimą Mazak VTC-800/30SR. X/Y/Z: 3000/800/720mm
Šiauliuose
€ 1.00/m2
UAB „Vaivora_Engineering“ Vidutinė rinkos kaina
Mūsų paslaugos: CNC frezavimas; CNC tekinimas; Šlifavimas; Formų gamyba. Turimi įrengimai leidžia greitai ir lanksčiai įvykdyti mažų bei vidutinių serijų užsakymus. Detalės gaminamos iš anglinio,...
Kaune
€ 20.00/m2
UAB "Adeko" Vidutinė rinkos kaina
Mūsų įmonė siūlo savo klientams plataus spektro frezavimo paslaugas, atliekamas modernia įranga - frezavimo ir graviravimo staklėmis CNC. Įranga skirta frezuoti tokias medžiagas kaip medis,...
Vilniuje
€ 1.00/m2
Eduardas Mikalajunas Vidutinė rinkos kaina
Frezuoju detales iš plieno (ir kitu metalu) staklėmis su programiniu valdymu (CNC). Tekinu CNC staklemis nedideles detales. Remontoju sliekinius reduktorius. Gaminu naujus sliekus ir sliekracius....
Kaune
€ 1.00/m2
UAB DECCORUS Vidutinė rinkos kaina
Teikiamos paslaugos: 3D interjero detalės Garinės pirtys 3D sienų dekoracijos; Reklamos gamyba; Pakabinamų lubų gamyba; PVC laminavimas; Dažymas; CNC frezavimas.
Alytuje
€ 1.00/m2
UAB "POSAJO INDUSTRIES" Vidutinė rinkos kaina
“Posajo Industries“ teikia šias paslaugas: Braižymas, modeliavimas; Frezavimas; Tekinimas; Šlifavimas; Suvirinimas; Dažymas; Surinkimas. Taip pat atliekame projektavimo darbus. Galime jūsų turimą įrangą skaitmenizuoti, ją patobulinti...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB NORMETAS Vidutinė rinkos kaina
Paslaugos: CNC mechaninis metalo apdirbimas : tekinimas, ištekinimas, frezavimas, gręžimas, sriegimas; 3-D suvirinimo stalas ir modulinė suvirinimo sistema leidžia suvirinti erdvines konstrukcijas iki 24 m...
Ukmergėje
€ 1.00/m2

CNC tekinimo paslaugos: Jūsų projekto sėkmės raktas


"CNC tekinimo paslaugos: Jūsų projekto sėkmės raktas" tai gali būti gera antraštė arba šūkis, kuris akcentuoja svarbų aspektą, kokios CNC tekinimo paslaugos gali būti svarbios ir nulemti jūsų projekto sėkmę. Tai gali reikšti, kad tikslios ir kokybiškos CNC tekinimo paslaugos yra esminis faktorius įgyvendinant ir sėkmingai realizuojant jūsų projektą, užtikrinant, kad jūsų reikalavimai būtų patenkinti ir gautumėte aukštos kokybės gaminius ar detalių konstrukcijas.


Inovatyvus CNC tekinimas: tikslumas, greitis, efektyvumas


CNC tekinimas išsiskiria dėl savo išskirtinio tikslumo, greičio ir efektyvumo pramonėje bei gamyboje. Ši technologija yra šiuolaikiška ir išplečia galimybes gaminti įvairias detalės ar konstrukcijas, atsižvelgiant į specifinius klientų poreikius.

Tikslumas yra vienas iš didžiausių privalumų, nes CNC įrankiai gali labai  tiksliai formuoti metalą, plastiką ar kitas medžiagas, garantuodami, kad gaminio matmenys atitiktų reikalavimus. Tai suteikia galimybę gauti detalių, kurios yra labai tikslios ir atitinka aukščiausius standartus.

Be to, ši technologija pasižymi dideliu greičiu. CNC įrankiai dirba labai efektyviai, greitai ir be klaidų, todėl sumažinamas gamybos laikas. Tai leidžia greičiau pasiekti rezultatus ir taupo laiką, kuris yra vertingas gamybos procesuose.

Efektyvumas taip pat yra svarbus aspektas. CNC tekinimo sistema yra labai efektyvi dėl automatizavimo ir mažo žmogiškojo įsikišimo poreikio. Tai sumažina galimas klaidas ir padeda išvengti gamybos trūkumų, todėl galima gauti aukštos kokybės ir kokybiškas gaminių detalės.


Kaip rasti patikimus CNC tekinimo specialistus?


Patikimų CNC tekinimo specialistų paieška yra svarbu siekiant gauti aukštos kokybės ir tiksliai pagamintus gaminio elementus ar konstrukcijas. Keletas patarimų dėl paieškos:

 Patyrinėkite įmonių ar specialistų reputaciją rinkoje. Atsiliepimai, rekomendacijos ir anksčiau atliktų projektų pavyzdžiai gali padėti įvertinti jų darbą.

Ieškokite specialistų, kurie turi specializuojasi ar turi patirtį konkrečioje srityje, kurios jums reikia. Tai gali būti metalo apdirbimas, plastiko formavimas ar medžiagos tekinimas.

Kreipkitės į kitus verslo ar pramonės profesionalus, kurie naudojosi CNC tekinimo paslaugomis. Jie gali rekomenduoti patikimus specialistus ar įmones.

Jei tai galima, aplankykite jų darbo vietą, peržiūrėkite įrangą, galbūt pamatykite anksčiau atliktus darbus. Vietiniai specialistai dažnai suteikia papildomą pasitikėjimą ir galimybę akimirksniu susitarti dėl svarbių smulkmenų.

Svarbiausia įsitikinti, kad jūsų pasirinktas specialistas ar įmonė turi reikiamas žinias, įrangą ir patirtį, kad jie galėtų įgyvendinti jūsų projektą pagal jūsų poreikius ir standartus.


Kodėl verta investuoti į CNC tekinimą?


Investavimas į CNC tekinimą gali būti labai naudingas dėl kelių priežasčių:

Tikslumas ir kokybė.  CNC tekinimo įranga gali pasiūlyti ypatingą tikslumą ir aukštą kokybę gaminiams ir detalėms. 

Efektyvumas ir greitis.  CNC įranga dirba greitai ir efektyviai, todėl sumažėja gamybos laikas. 

CNC tekinimas suteikia galimybę gaminti identiškus gaminio elementus masinės produkcijos lygmenyje, išlaikant aukštą kokybę visuose gaminiuose.

CNC įranga reikalauja mažiau žmogiškojo įsikišimo, todėl sumažėja klaidų rizika ir gamybos trūkumai.

CNC įranga gali apdoroti įvairias medžiagas, tokiu būdu patenkindama skirtingų pramonės sektorių poreikius – nuo metalo ir plastiko iki medžio ir kt.

Nors pradinis įrangos įsigijimas gali būti brangus, ilgalaikėje perspektyvoje CNC įranga gali būti labai ekonomiška dėl didelio našumo ir mažų išlaikymo kaštų.

Šie veiksniai padeda suprasti, kodėl daugelis įmonių renkasi investuoti į CNC tekinimo įrangą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.