3D projektavimas yra procesas, kai naudojant specialią programinę įrangą sukuriama trimatė (3D) vizualizacija. Šis procesas leidžia kurti trimačius objektus, modelius arba vizualizacijas, kurios gali būti naudojamos įvairiose srityse.

3D projektavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
CNCCraft Vidutinė rinkos kaina
CNC frezavimas moderniomis ir itin tiksliomis staklėmis. Užtikriname aukštą produktų kokybę bei greitą gamybos procesą. Frezuojame bei graviruojame (2D, 3D) įvairias medžiagas: - Baldines plokštes...
Visuose miestuose, Kiti miestai
UAB Skyco AE Vidutinė rinkos kaina
Projektuojame, prototipuojame ir gaminame įvarių medžiagų ir padengimų gaminius. Naudojame 3D spausdinimo, vakuminio formavimo, CNC frezavimo, metalo lankstymo, lazerinio graviravimo technologijas. Konsultuojame gamybos ir projektavimo...
Kaune
UAB EuroCOMFORT.EU Vidutinė rinkos kaina
1. 3D ir 4D frezavimas 2. Trimatis 3D skenavimas ir projektavimas 3. 3D spausdinimas 4. Lazerinis pjaustymas ir graviravimas 5. Visos dažymo paslaugos www.3dgroup.eu
Vilniuje (Grigiškės)
€ 10.00/m2
Frezavimo centras Vidutinė rinkos kaina
Galime gaminti įvairias baldų dalis, interjero detales, reklamos gaminius ir kitus nestandartinius gaminius.
Vilniuje
€ 1.00/m2
3DIM Vidutinė rinkos kaina
Paslaugos: Pramoninių įrenginių remonto ir priežiūros darbai; Garantinis pogarantinis įrenginių aptarnavimas; Techninė priežiūra visa parą, 7 dienas per savaitę; Įrenginių projektavimas pilno ar dalinio automatizavimo...
Šiauliuose
€ 1.00/m2
UAB „Plieno fortas“ Vidutinė rinkos kaina
Naudojame 3D lazerinio pjovimo įrengimą "Mazak SPACE GEAR 510Mk II" skirtą pjauti tūrines detales iki 1500x3000x300mm. Naudojame naujausią japonišką įrengimą Mazak VTC-800/30SR. X/Y/Z: 3000/800/720mm
Šiauliuose
€ 1.00/m2
Aurelijus Vidutinė rinkos kaina
Iš aukso bei sidabro modeliuojami ir gaminami žiedai, auskarai, apyrankės ir kt. Modeliuojami ir gaminami vestuviniai žiedai, kombinuoti su baltu, žaliu, raudonu, geltonu auksu. Modeliuojami...
Panevėžyje
€ 1.00/m2
Benas Vidutinė rinkos kaina
3D Baldų kūrimas - dizainas; 3D skulptūra, bareljefas: Tai pat užsiimu 3d skulptura- bareljefu kūrimu. Galiu sukurti pagal užsakymą o vėliau ir atspausdinti (turiu 3D...
Palangoje
€ 1.00/m2
MB „Dukubu“ Vidutinė rinkos kaina
Iš ko ir kaip gaminame: medžiagos: medis, visi techniniai plastikai, aliuminis; maks. matmenys: 700x300x40 (medžiui ir plastikams) ir 700x300x10 (aliuminui); min. frezos skersmuo: 3.18 mm,...
Vilniuje
€ 0.25/m2
UAB „Cosmica“ Vidutinė rinkos kaina
Vidiniai įmonės resursai leidžia mums projektuoti indus, vamzdynus, valdymą ir instrumentus, atlikti vamzdyno, elektros ir pneumatikos instaliaciją, atlikti bandymus ir paruošti modulį išvežti. Galime gaminti...
Kaune
€ 1.00/m2

3D projektavimo paslaugos: įspūdingi vizualiniai sprendimai


3D projektavimo paslaugos teikia įspūdingus vizualinius sprendimus, kurie suteikia galimybę kurti trimačius objektus, vizualizuoti idėjas ir sukurti detalius modelius įvairioms sritims. Šios paslaugos gali apimti:

Architektūrinius vizualizavimus: Suteikia galimybę vizualizuoti pastatus, interjerus ar urbanistikos projektus, padedant įsivaizduoti galutinį rezultatą.

Produkto ir pramoninį dizainą: Leidžia kurti detalius produktų modelius, taip pat vizualizuoti pramoninius dizaino sprendimus.

Vizualines reklamas ir grafiką: 3D projektavimas padeda kurti reklaminius elementus, vizualius komercinius projektus arba pritraukti dėmesį specialiųjų efektų pagalba.

Šios paslaugos suteikia galimybę įgyvendinti įvairias idėjas, perteikti koncepcijas ir kurti įspūdingus vizualinius turinius, naudojant trimatės vizualizacijos galimybes.


Kas yra 3D projektavimas ir kaip jis veikia?


3D projektavimas yra kūrybinis procesas, kuriuo sukuriama trimačių (3D) objektų vizualizacija naudojant specialią kompiuterinę programinę įrangą. Šis procesas apima kelis žingsnius:

Modeliavimas: Pradedamas trimačių objektų kūrimas kompiuterinėje erdvėje. Tai gali būti bet koks objektas - nuo pastato ar mašinos iki žmogaus figūros ar daiktų.

Tekstūravimas ir apdorojimas: Po pagrindinių objektų sukūrimo, pridedamos tekstūros, spalvos ir detalės, suteikiančios objektui išvaizdą ir autentiškumą.

Animacija ir vaizdavimas: Kartais šie trimačiai objektai naudojami sukurti judesius arba animaciją. Tai gali būti judančios figūros, objektų transformacijos ar kiti judėjimo efektai.

Šis procesas reikalauja specialios programinės įrangos, kuri leidžia kurti, redaguoti ir vizualizuoti trimačius objektus. Daugeliui 3D dizainerių, architektų ar inžinierių tai yra būdas įgyvendinti savo idėjas, perteikti projektus ir sukurti realistiškus vaizdinius. 


Kiek kainuoja 3D projektavimo paslaugos?


3D projektavimo paslaugų kainos gali labai skirtis priklausomai nuo kelionių faktorių, įskaitant:

Projekto sudėtingumą: Kuo sudėtingesnis projektas ar objektas, tuo daugiau laiko ir pastangų reikės jį sukurti 3D formatu.

Projekto mastą ir dydį: Kainos taip pat gali skirtis priklausomai nuo to, kiek daug trimačių objektų arba kokią erdvę reikia vizualizuoti.

Dizainerio ar kompanijos kvalifikaciją: Skirtingi dizaineriai ar įmonės gali taikyti skirtingas kainodaras priklausomai nuo jų patirties, kvalifikacijos ir reputacijos.

Papildomų paslaugų poreikį: Jei reikalingos papildomos paslaugos, pvz., animacija, tekstūravimas arba specialių efektų kūrimas, tai gali padidinti bendrą kainą.

Daugeliu atvejų 3D projektavimo paslaugos gali kainuoti nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių eurų, priklausomai nuo projekto apimties ir sudėtingumo. 


5 būdai, kaip 3D projektavimas gali padėti Jūsų verslui augti


1. Produktų vizualizacija: 3D projektavimas leidžia sukurti įspūdingas ir detalias produktų vizualizacijas. Tai padeda pristatyti produktus klientams prieš jų gamybą arba padidina jų patrauklumą rinkoje.

2. Inovacijos ir prototipų kūrimas: Naudojant 3D projektavimą, verslas gali greitai kurti ir testuoti naujus produktus ar prototipus. Tai leidžia greičiau įgyvendinti naujoves ir eksperimentuoti su idėjomis.

3. Reklama ir marketingas: Trimačių objektų vizualizacija gali būti naudojama reklaminiuose projektuose, įvairiose medijose, pritraukdamos dėmesį ir perteikdamos aiškesnę informaciją apie produktus ar paslaugas.

4. Pardavimų procesas: 3D vizualizacijos gali pagerinti pardavimų procesą. Galimybė matyti ir suprasti produktą trimačiu formatu padeda potencialiems klientams geriau suvokti jo savybes ir pranašumus.

5. Dizaino tobulinimas: Naudojant 3D projektavimą, verslas gali tobulinti produktų dizainą arba architektūrinius sprendimus, siekiant optimizuoti jų funkcionalumą ir patrauklumą rinkoje.

Visi šie aspektai leidžia verslui pasinaudoti 3D projektavimo galimybėmis, siekiant pritraukti klientus, optimizuoti produktų kūrimo procesą ir pasiekti didesnį sėkmės lygį rinkoje.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.