Fleksografinė spauda – tai spaudos technika, kai dažai ant paviršiaus perkeliami guminėmis arba lanksčiomis plokštelėmis ir cilindriniais voleliais. Ši technika dažnai naudojama spausdinti didelius etikečių kiekius, pakuotes, popierinius maišelius, plastikinius maišelius, būsto paklodes, tapetus ir daug kitų produktų, kurie yra gaminami masiškai.

Fleksografinė spauda

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Reklamdariai Vidutinė rinkos kaina
Ofsetinė, šilkografinė ir skaitmeninė, įvairių formatų spauda. Gaminame reklamą ant automobilių, puodelių, drobės ir kitų medžiagų, bei spausdiname atvirukus, plakatus ir kitą reklaminę medžiagą.
Visuose miestuose, Kiti miestai

Fleksografinės spaudos technologijos: nuo idėjos iki produkto


Fleksografinės spaudos technologija apima kelias svarbias stadijas, nuo spausdinimo dizaino sukūrimo iki galutinio produkto gavimo. Štai fleksografinės spaudos technologijos pagrindinės stadijos:

Dizainas ir pasiruošimas: Spausdinimo procesas prasideda nuo dizaino sukūrimo arba dizaino paruošimo. Tai apima norimo dizaino arba teksto kūrimą ir jo adaptavimą spausdinimui. Dažnai tai atliekama kompiuteriniu dizaino programinės įrangos pagalba. 

Cilindro paruošimas: Fleksografinei spaudai naudojami specializuoti guminiai arba plastikiniai cilindrai su graviruotomis spaudos plokštėmis. Prieš spausdinant šiuos cilindrus reikia paruošti. Tai apima jų valymą, jei reikia, spausdinimo plokščių keitimą ir specialios plokštės uždėjimą

Rašalo paruošimas: Labai svarbu tinkamai paruošti rašalą. Rašalas turi būti tiksliai sumaišytas, kad būtų pasiektos norimos spalvos ir konsistencija. 

Spausdinimas: Pasiruošę dizainą, cilindrą ir rašalą, galima pradėti spausdinimo procesą. Cilindras sukasi ir spalvotas rašalas yra perkeliami ant medžiagos paviršiaus. 

Džiovinimas: Po spausdinimo rašalas turi išdžiūti. Tai dažnai daroma naudojant šilumą arba ultravioletinę šviesą, kad rašalas greitai įsitvirtintų ant medžiagos paviršiaus.

Apdirbimas ir pjaustymas: Po spausdinimo ir džiovinimo produktai turi būti apdoroti ir supjaustyti į reikiamas formas ir dydžius. 

Kokybės kontrolė: Fleksografinės spaudos metu būtina stebėti ir kontroliuoti kokybę. Tai apima spalvų tikslumą, rašiklių būklę, spausdinimo kokybę ir galutinio produkto patikrinimą.

Pakuotė ir pristatymas: Galutinis produktas yra supakuojamas ir yra  pasiruošęs pristatymui klientui.


Pakuotės spausdinimas naudojant fleksografinę technologiją: kas slypi už grožio


Pakuotės spausdinimas naudojant fleksografinę technologiją yra svarbus procesas, kuris gali suteikti produktams ne tik vizualinį patrauklumą, bet ir atlikti praktinį vaidmenį. Štai keletas dalykų, kas slypi už pakuotės spausdinimo grožio ir funkcionalumo:

Spalvų ryškumas ir kokybė: Fleksografinė spauda gali suteikti ryškias ir intensyvias spalvas, kurios yra svarbios, norint pritraukti dėmesį klientų dėmesį parduotuvėse. 

Grafikos ir dizaino galimybės: Fleksografinė spauda leidžia kurti sudėtingus dizainus ir grafiką ant pakuotės paviršių. Tai svarbu, ypač prekių ženklams, kurie siekia išsiskirti iš konkurentų.

Spaudos kokybė ant įvairių medžiagų: Fleksografinė spauda gali būti naudojama ant įvairių pakuotės medžiagų, įskaitant kartoną, plastiką, foliją, stiklą ir kitus paviršius. 

Spausdinimo greitis ir efektyvumas: Fleksografinė spauda yra greita ir efektyvi spausdinimo technologija, kuri leidžia spausdinti didelius kiekius pakuočių greitai ir efektyviai.

Atsparumas aplinkos veiksniams: Fleksografinė spauda naudoja atsparius rašalus ir medžiagas, kurios gali atlaikyti pakuočių transportavimą, laikymą, drėgmę ir šilumą.

Saugumas ir reglamentai: Pakuotės spausdinimas turėtų atitikti griežtus maisto saugumo ir reglamentavimo reikalavimus. Fleksografinė spauda gali būti naudojama spausdinti etiketes su maisto produktų informacija ir jų galiojimo data.


Kaip fleksografinė spauda gali pagerinti jūsų produkto išvaizdą


Fleksografinė spauda gali pagerinti jūsų produkto išvaizdą keletu svarbių aspektų:

Ryškios spalvos: Fleksografinė spauda leidžia gauti ryškias ir sodrias spalvas, kurios pritraukia dėmesį ir sukuria estetiškai patrauklų produktą. 

Detalių tikslumas: Fleksografinė spauda gali atkurti smulkias detalės ir teksto elementus, kurie būtini produktų etiketėms ar pakuotėms. 

Grafinis dizainas: Fleksografinė spauda leidžia kurti sudėtingus grafikos dizainus ir iliustracijas, kurios gali suteikti jūsų produktui unikalumo ir originalumo.

Medžiagų galimybės: Ši spauda gali būti naudojama ant įvairių paviršių, įskaitant kartoną, plastiką, stiklą ir daugelį kitų medžiagų. 

Atsparumas aplinkos veiksniams: Fleksografinė spauda naudoja atsparius rašalus ir medžiagas, todėl jūsų produktai gali išlikti nepakitę ir nepažeisti, net veikiant aplinkos veiksniams, tokiems kaip drėgmė, šiluma ir šviesa.

Prekių ženklo pripažinimas: Kokybiškas pakuotės spausdinimas padeda sustiprinti jūsų prekės ženklo pripažinimą rinkoje. Vartotojai lengviau atpažįsta ir pasitiki produktu, kuris turi profesionalų ir prabangų išvaizdos dizainą.

Skirtumas ir unikalumas: Fleksografinė spauda leidžia jums išsiskirti iš konkurentų, nes galite kurti unikalias ir išskirtines pakuotes, kurios pritrauks dėmesį vartotojų.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.