Termo spauda yra inovatyvi ir kokybiška spausdinimo technologija, kuri leidžia ant įvairių paviršių pernešti nuotraukas ir piešinius. Ši technologija yra tinkama tiek asmeniniam, tiek verslo naudojimui, suteikdama galimybę kurti unikalius ir įsimintinus produktus.

Termo spauda

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Reklamdariai Vidutinė rinkos kaina
Ofsetinė, šilkografinė ir skaitmeninė, įvairių formatų spauda. Gaminame reklamą ant automobilių, puodelių, drobės ir kitų medžiagų, bei spausdiname atvirukus, plakatus ir kitą reklaminę medžiagą.
Visuose miestuose, Kiti miestai

Termo spauda - kas tai ir kuo išsiskiria iš kitų?


Termo spauda yra modernus, efektyvus ir inovatyvus spausdinimo būdas, leidžiantis ant įvairių paviršių pernešti nuotraukas ar spalvotus piešinius. Ši technologija pasižymi tuo, kad ji nenaudoja nei rašalinio ar tonerio. Vietoje to, logotipai ir vaizdai išpjaunami iš tekstilei skirtos specialios plėvelės, kurie vėliau su termo preso pagalba yra pernešami ant Jūsų drabužių, o tai užtikrina aukštą spausdinimo kokybę ir išlaiko spalvas ilgą laiką.

Termo spauda išsiskiria šiomis savybėmis:

Aukšta kokybė: Spausdinimas yra itin kokybiškas, tikslius spalvų atspalvius ir smulkias detales perkeliantis ant medžiagos paviršiaus.

Išskirtinis metodas: Termo spauda skiriasi nuo kitų spausdinimo būdų, tokių kaip sublimacinė spauda arba rašiklinis spausdinimas, nes ji nereikalauja tiesioginio kontakto su medžiaga.

Spalvų ilgaamžiškumas: Termo  spausdinimas išlaiko ryškias spalvas ilgą laiką, neišblunka ir nenusitrina.


Termo spauda - kaip atliekama ir kur kreiptis?


Termo spauda yra atliekama šiais žingsniais:

Pasirinkimas: Pasirinkite norimą nuotrauką ar piešinį, kurį norite atspausdinti ant tam tikros medžiagos.

Pasiruošimas: Paruoškite pasirinktą medžiagą ir užtikrinkite, kad ji būtų tinkamai išlyginta.

Spausdinimas: Įdėkite termolipduką į spausdintuvą ir pasirinkite reikiamus nustatymus, tokius kaip spalva ir dydis. Spausdintuvas perkels nuotrauką ar piešinį ant pasirinktos medžiagos.

Norint atlikti termo spaudą Lietuvoje, galima kreiptis į specializuotas spausdinimo paslaugas, kurios teikia šią unikalų spausdinimo būdą. Pasitikėkite profesionalais, kurie turės reikiamus įrankius ir žinias, kad  užtikrintų aukščiausią spausdinimo rezultatą.


Termo spaudos kaina


Termo spaudos kaina gali skirtis priklausomai nuo kelių veiksnių, įskaitant:

Spausdinimo dydis: Kuo didesnis spausdinimo plotis arba plotas, tuo didesnė kaina gali būti.

Medžiagos tipas: Kaina taip pat gali skirtis priklausomai nuo to, ant kokios medžiagos bus atliekama spauda. Skirtingi audiniai gali reikalauti skirtingų pasiruošimo ir spausdinimo technologijų.

Spalvos kiekis: Daugiau spalvų gali reikšti didesnę kainą, nes reikės naudoti daugiau termo lipduko medžiagos.

Rekomenduojama kreiptis į spausdinimo paslaugų teikėjus ir gauti individualų kainos pasiūlymą atsižvelgiant į konkrečius projektui keliamus reikalavimus.


Termo spaudos paslaugos


Termo spauda siūlo daugybę įvairių paslaugų, kurios gali patenkinti įvairių poreikių klientus. Kai kurios iš populiariausių termo spaudos paslaugų apima:

Spausdinimas ant drabužių: Sukurkite unikalų stilių su spausdintais užrašais ar nuotraukomis ant marškinėlių, megztinių ar kitų drabužių.

Reklaminiai stendai: Kuriate reklaminį stendą? Termo spauda gali padėti jums kurti akį traukiančius ir profesionalius elementus.

Suvenyrai ir dovanos: Padarykite išskirtinės spalvos dovaną ar nuotrauką, kuri bus įsimintina ir pravers kasdieninėje veikloje.

Visų šių paslaugų tikslas yra suteikti klientams galimybę išreikšti savo kūrybiškumą ir individualumą per unikalius ir aukštos kokybės spaudos darbus.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.