Remontas yra didelis iššūkis, tačiau sėkmingai atnaujinus seną namą gali būti gautas profesionalus ir modernus rezultatas. Bet kaip sutaupyti remonto kainą ir tuo pačiu pasiekti profesionalaus darbo kokybę?

Namo remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Mindaugas Žema rinkos kaina
Plataus profilio statybos paslaugos
Visoje Lietuvoje
€ 99.00
Slavomiras Fedotovas Vidutinė rinkos kaina
Atlieku įvairius vidaus apdailos darbus: sienų lyginimas, plytelių klijavimas, lubų ir sienų dažymas, grindų klojimas, grindjuosčių klijavimas ir kiti.
Vilniuje
€ 20.00/val

Namo remontas: kaip sutaupyti ir pasiekti profesionalų rezultatą


Senų namų remontas gali būti labai didelis iššūkis, ypač jei jūsų namas yra senas ir jame yra daug problemų. Visų pirma, svarbu nuspręsti, kokia yra jūsų remonto apimtis. Galbūt jums reikia naujų elektros laidų ar vandentiekio vamzdyno, naujo stogo, langų ar durų, arba visiško interjero atnaujinimo.

Svarbu nepamiršti, kad kapitalinio remonto procesas gali būti ilgas ir brangus, todėl rekomenduojama rasti patikimą ir profesionalų darbą už prieinamą kainą. Taip pat svarbu rinktis patikimą rangovą, kuris turi daug patirties senų namų renovacijos srityje. 

Rąstinis namas yra populiarus Lietuvoje ir Europoje, tačiau jis reikalauja ypatingo požiūrio ir atnaujinimo. Svarbiausias dalykas yra apsaugoti rąstus nuo drėgmės ir įvairių kenkėjų. Tai galima padaryti naudojant specialius konservantus ir užtikrinant tinkamą vėdinimą.

Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į rąstų sandarumą, kad būtų užkirstas kelias vandeniui ir vėjui patekti į vidų. Be to, reikia atnaujinti stogą, langus, duris ir kitas namo dalis, jei jos yra senos ir nesuteikia tinkamos apsaugos nuo oro sąlygų.


Atgaivinkite seną namą: patarimai, kaip atnaujinti senų namų interjerą


Seni namai turi savo charakterį ir tradicijas, bet tai nereiškia, kad interjeras turi likti toks pat. Senų namų atnaujinimas gali būti laiko reikalaujantis ir brangus procesas, tačiau su keliomis paprastomis idėjomis galite atnaujinti senus interjero elementus ir suteikti kambariams naują gyvenimą.

Dažykite sienas. Dažymas yra puikus būdas atnaujinti bet kokio amžiaus namą. Pasirinkite ryškius arba neutralius spalvų derinius, kad padidintumėte erdvės pojūtį ir pašalintumėte senus interjero elementus.

Keiskite spynas ir rankenas. Senuose namuose rankenos ir spynos dažnai yra pasenusios ir susidevejusios. Pakeiskite jas naujomis ir moderniomis, kad atnaujintumėte patalpas.

Sudėkite naują grindų dangą. Nauja grindų danga suteikia kambariams naują išvaizdą ir gali būti pigesnis nei kitų elementų pakeitimas.

Vienas iš namų remonto etapų yra namo siūlių atnaujinimas. Kai kurios siūlės yra nesunkiai pasiekiamos ir gali būti patikrintos ar atnaujintos savo jėgomis, tačiau kai kurių siūlių remontui  reikia specialių įgūdžių ir įrankių.


Šiuolaikinis namų remontas: populiariausi interjero sprendimai ir dizaino tendencijos


Šiuolaikiniame pasaulyje namų remontas nėra tik paprastas procesas, kurio metu keičiami namo interjero elementai. Tai yra daugiau nei tiesiog keletas tapetų ir naujų baldų. Šiandienos dizaineriai ir architektai skelbia naujas idėjas ir tendencijas, padedančias sukurti jaukią, modernią ir funkcionalią gyvenamąją erdvę.

Minimalizmas yra viena iš populiariausių interjero tendencijų pastaruoju metu. Tai reiškia, kad namuose turi būti tik tai, kas yra būtina, ir kad viskas turi būti išdėstyta tvarkingai ir efektyviai. Be to, industrialaus stiliaus elementai, tokie kaip metalinės detalės, plytos ar betono sienos, suteikia erdvės modernumo ir prabangos įvaizdį. Šilko ir medžio derinys yra dar vienas populiarus pasirinkimas, nes jis suteikia namams minkštumo ir šilumos.

Dizaino tendencijos taip pat nuolat keičiasi ir tobulėja. Pastaruoju metu tamsių tonų spalvos yra labai populiarios, nes jos suteikia namams prabangos įvaizdį. Geometriniai raštai yra dar vienas modernus dizaino elementas, kuris suteikia gyvenamajai erdvei dinamiškumo. Augalų papuošimas yra svarbus elementas, kuris suteikia šviežumo ir prabangos pojūtį.

Remonto metu svarbu atkreipti dėmesį ir į naujoves, kurios padeda sukurti dar modernesnę ir funkcionalią gyvenamąją erdvę.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.