Prieškambaris yra patalpa, kurią dažniausiai pamirštame renovuoti. Tačiau prieškambario interjeras gali būti labai svarbus, nes prieškambaris yra pirma patalpa, kurią mato svečiai atvykę į jūsų namus. 

Prieškambario remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
SIGITAS Vidutinė rinkos kaina
Apdailininkas atlieka apdailos remonto darbus įrengia vonios kambarius klijuoja plyteles kloja laminuotas grindis, įstato duris, tapetuoja kambarius, įrengia balkonus, smulkūs santechnikos bei el. instaliavimo darbai,...
Šiauliuose
€ 20.00 - 1500.00
Mindaugas Žema rinkos kaina
Plataus profilio statybos paslaugos
Visoje Lietuvoje
€ 99.00
Slavomiras Fedotovas Vidutinė rinkos kaina
Atlieku įvairius vidaus apdailos darbus: sienų lyginimas, plytelių klijavimas, lubų ir sienų dažymas, grindų klojimas, grindjuosčių klijavimas ir kiti.
Vilniuje
€ 20.00/val

Prieškambario remontas: patarimai, kaip sutaupyti pinigų


Štai kelios idėjos, kaip galite sutaupyti remontuojant savo prieškambarį:

Panaudokite esamas medžiagas: Prieš pradedant naują remonto projektą, patariame atidžiai peržiūrėti savo namus ir patikrinti, ar turite galimybę panaudoti esamas medžiagas. Jei turite laisvų tapetų ar kitų medžiagų, galite jas panaudoti savo prieškambario remontui. 

Dirbkite savarankiškai: Jei turite laiko ir noro, galite savarankiškai atlikti remontą. Pavyzdžiui, galite patys nusipirkti medžiagas ir įrangą ir atlikti reikiamus darbus. Tai yra puiki galimybė sutaupyti daug pinigų. 

Ieškokite pigių paslaugų: Jei norite pasinaudoti profesionalių statybininkų paslaugomis, galite ieškoti pigesnių paslaugų. Geriausia yra rinktis paslaugų teikėją, kurio paslaugos yra kokybiškos  ir kainos yra prieinamos.

Pirkite internetu: Internetinėse parduotuvėse galite rasti daugybę medžiagų, reikalingų prieškambario remontui. Tai yra puiki galimybė sutaupyti, nes internetinės parduotuvės dažnai siūlo gerokai mažesnes kainas nei įprastos parduotuvės.


Kaip pakeisti prieškambario stilių: nuo modernaus iki minimalistinio


Kadangi prieškambaris yra pirmas kambarys, kurį matome įeinant į namus, norisi, kad jis būtų švarus ir tvarkingas, bet taip pat ir stilingas. Jei jūsų prieškambaris atrodo nuobodus ar prastai sutvarkytas, galite jį atnaujinti ir pakeisti stilių.

Štai  keletas patarimų, kaip suteikti savo prieškambariui modernų ar minimalistinį stilių.

1. Pasirinkite tinkamą spalvų schemą. Vienas iš pagrindinių dalykų, kurie gali suteikti jūsų prieškambariui naują stilių, yra spalvų pasirinkimas. Jei norite suteikti prieškambariui modernų stilių, rinkitės ryškių ir kontrastingų spalvų derinius. Jei norite minimalistinio stiliaus, rinkitės šviesias ir neutralias spalvas.

2. Pakeiskite durų rankenas. Kai kurie prieškambariai gali būti gana nuobodūs, bet paprastas sprendimas gali būti rankenų pakeitimas. Pasirinkite šiuolaikiškas ir minimalistines rankenas, kad suteiktumėte prieškambariui naują stilių.

3. Pridėkite dekoratyvinių elementų. Prieškambario dekoratyviniai elementai gali suteikti jam naują stilių. Pasirinkite kelis dekoratyvinius elementus, tokius kaip paveikslai ar židinio žvakės, kad savo prieškambariui pridėtumėte spalvų ir  įvairovės.

4. Atsikratykite perteklinių daiktų. Kadangi prieškambaris yra mažas kambarys, svarbu neperpildyti jo daiktais. Atsikratykite perteklinių daiktų ir palikite tik būtiniausius daiktus. Tai padarys jūsų prieškambarį švaresnį ir tvarkingesnį.


5. Pakeiskite apšvietimą. Apšvietimas yra svarbus elementas bet kokioje erdvėje, įskaitant prieškambarį. Norėdami suteikti savo prieškambariui modernų ar minimalistinį stilių, rinkitės šiuolaikinius šviestuvus. 


5 idėjos, kaip atnaujinti prieškambario interjerą


Nusprendus atnaujinti prieškambario interjerą, svarbu rinktis spalvas ir dekoravimo elementus, kurie tiks jūsų skoniui ir stiliui. Štai keletas idėjų, kaip atnaujinti prieškambario interjerą:

Pasirinkite ryškią sienų spalvą. Vienas paprasčiausių būdų atnaujinti prieškambario interjerą yra pasirinkti ryškią sienų spalvą. Pavyzdžiui, galite pasirinkti drąsų raudoną arba mėlyną atspalvį, kad sukurtumėte modernų ir energingą atmosferą. Tačiau jei norite atsargiai žaisti su spalvomis, galite pasirinkti šviesesnę, šiltesnę spalvą, pvz., gelsvai pilką, šviesiai žalią arba šviesiai violetinę.

Patobulinkite apšvietimą. Apšvietimo pakeitimas gali padėti atnaujinti prieškambario interjerą. Galite pasirinkti naujus lubų šviesos elementus, sienų lempas ar spintų apšvietimą, kad būtų sukurta maloni ir šviesi atmosfera. Tokiu būdu galite sukurti intymią aplinką prieš išėjimą iš namų.

Pradėkite nuo grindų. Grindų atnaujinimas taip pat gali padėti atnaujinti prieškambario interjerą. Galite pasirinkti naujas linoleumo, plytelių ar parketo dangas. Pasirinkite grindų dangas, atitinkančią jūsų stilių, o jūsų prieškambaris taps modernesnis.

Pasirinkite dekoravimo elementus. Dekoravimo elementai gali suteikti prieškambariui daugiau charakterio ir stiliaus. Pavyzdžiui, galite įsigyti stilingą veidrodį, padengtą originaliais rėmais, puokštę gėlių arba sienų lipdukus su rėmuo. Svarbiausia, kad dekoravimo elementai tiktų jūsų skoniui ir stiliui.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.