Jūsų virtuvė yra viena iš svarbiausių vietų jūsų namuose, nes ji yra ne tik maisto gaminimo vieta, bet ir vieta, kurioje sutinka visi jūsų šeimos nariai. Jei jūsų virtuvė yra pasenusi, tai gali turėti neigiamos įtakos jūsų gyvenimo kokybei. Tačiau, atnaujindami savo virtuvę, galite ne tik  padidinti jos funkcionalumą, bet ir patogumą bei grožį.

Virtuvės remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
SIGITAS Vidutinė rinkos kaina
Apdailininkas atlieka apdailos remonto darbus įrengia vonios kambarius klijuoja plyteles kloja laminuotas grindis, įstato duris, tapetuoja kambarius, įrengia balkonus, smulkūs santechnikos bei el. instaliavimo darbai,...
Šiauliuose
€ 20.00 - 1500.00
Mindaugas Žema rinkos kaina
Plataus profilio statybos paslaugos
Visoje Lietuvoje
€ 99.00
Slavomiras Fedotovas Vidutinė rinkos kaina
Atlieku įvairius vidaus apdailos darbus: sienų lyginimas, plytelių klijavimas, lubų ir sienų dažymas, grindų klojimas, grindjuosčių klijavimas ir kiti.
Vilniuje
€ 20.00/val

Kaip atnaujinti savo virtuvę: patarimai ir idėjos


Jeigu norite atnaujinti savo virtuvę, svarbu gerai apgalvoti, ką tiksliai norite pasiekti ir kokius pakeitimus norėtumėte atlikti. Štai keli patarimai ir idėjos, kurie gali padėti jums:

Pakeiskite spalvas - dažniausiai pigiausias ir lengviausias būdas atnaujinti virtuvę yra pakeisti spalvas. 

Atsikratykite senų prietaisų ir įrenginių - jeigu jūsų virtuvėje yra senų, nenaudojamų ar sugedusių prietaisų, atėjo laikas jais atsikratyti ir įsigyti naujus. 

Įdiekite naują apšvietimą - apšvietimas yra svarbus aspektas bet kokioje virtuvėje. 

Keiskite stalviršius ir grindis - jeigu norite labiau pakeisti virtuvės išvaizdą, galite keisti stalviršius ar grindis. Yra daug įvairių galimybių, taigi galite pasirinkti stilių, kuris atitiks jūsų skonį ir norus.

Įdiekite išmaniąsias technologijas - pastaruoju metu išmaniosios technologijos tapo vis populiaresnės, ir virtuvė nėra išimtis. 

Papuoškite virtuvę - galite papuošti savo virtuvę, dažnai tai padeda sukurti jaukesnę ir šiltesnę atmosferą. Galite naudoti skirtingus dekoro elementus.


Namuose atliekamas virtuvės remontas: ką turite žinoti


Jei norite savo virtuvėje atlikti remontą, yra keletas dalykų, kuriuos turėtumėte žinoti prieš pradedant savo virtuvės renovacijos projektą.

Planuokite savo remonto projektą. Pirma ir svarbiausia, prieš pradedant remonto darbus, turėtumėte išsamiai apgalvoti savo planus. Turėtumėte nuspręsti, ką norite pasiekti, koks yra jūsų biudžetas, kiek laiko norite skirti ir pan. Rekomenduojama surinkti kuo daugiau informacijos apie įvairias virtuvės dizaino idėjas ir sprendimus. Tai padės jums suprasti, kas yra įmanoma, ką reikia, ir ką galite padaryti savo virtuvėje.

Renovuokite tik tada, kai reikia. Remonto projektas gali brangiai kainuoti. Prieš pradedant remontą, turėtumėte patikrinti, ar jis yra būtinas. Jei jūsų virtuvė nėra labai sena arba ją reikia tik šiek tiek atnaujinti, tada galbūt nereikia atlikti didelių remonto darbų. Tiesiog keičiant spintelę arba padengiant grindis nauja danga, galite suteikti virtuvei naują gyvenimą.

Patikrinkite savo vandens ir elektros sistemą. Prieš pradedant remontą, būtinai patikrinkite savo virtuvės vandens ir elektros sistemas. Tai ypač svarbu, jei planuojate keisti virtuvės įrangą. Turėtumėte patikrinti, ar jūsų vandens ir elektros sistema yra tinkamai našios ir atitinka saugos reikalavimus.

Pasirinkite tinkamas medžiagas. Svarbu pasirinkti tinkamas medžiagas savo virtuvės renovacijai. Medžiagos turėtų būti atsparios drėgmei, lengvai valomos ir atsparios ilgalaikio

naudojimo poveikiui. 


Išmani virtuvės technologija: naujausios tendencijos


Išmaniosios virtuvės technologija yra naujas žingsnis virtuvės įrengimų srityje. Naujausios tendencijos šioje srityje apima:

Išmaniosios įrangos naudojimą. Ši technologija leidžia susisiekti su virtuvės prietaisais per mobiliąją programėlę arba balsu. Tai reiškia, kad galite valdyti savo virtuvės prietaisus iš bet kurios vietos ir bet kada.

Automatizuotos kaitlentės ir orkaitės. Tokios įrangos valdymas taip pat vyksta per mobiliąją programėlę arba balsu. Taip pat yra įrengimų, kurie gali automatiškai prisitaikyti prie patiekalo, kuris yra ruošiamas, ir automatiškai valdyti temperatūrą ir kitus procesus.

Valdymas balsu. Virtuvės įrengimai gali būti valdomi balsu naudojant asistentus, tokius kaip „Amazon Alexa“, „Google Assistant“ arba „Apple Siri“. Tai labai patogu, kai reikia valdyti prietaisus rankų laisvės metu.

Valdymas gestais. Kai kurie virtuvės įrengimai gali būti valdomi gestais, pavyzdžiui, pasukant ranką arba pertraukiant rankomis per sensorius. Tai leidžia valdyti įrenginius, kai rankos užimtos ir negalite paliesti prietaisų valdymo pulto.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.