Vonios kambarys yra viena iš svarbiausių erdvių kiekvieno namo gyventojui. Todėl svarbu, kad vonios kambarys atitiktų ne tik funkcionalumo, bet ir dizaino reikalavimus. Remontuojant vonios kambarys galima pasirinkti minimalistišką, modernų arba natūralių medžiagų stilių.

Vonios remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
SIGITAS Vidutinė rinkos kaina
Apdailininkas atlieka apdailos remonto darbus įrengia vonios kambarius klijuoja plyteles kloja laminuotas grindis, įstato duris, tapetuoja kambarius, įrengia balkonus, smulkūs santechnikos bei el. instaliavimo darbai,...
Šiauliuose
€ 20.00 - 1500.00
Mindaugas Žema rinkos kaina
Plataus profilio statybos paslaugos
Visoje Lietuvoje
€ 99.00
Slavomiras Fedotovas Vidutinė rinkos kaina
Atlieku įvairius vidaus apdailos darbus: sienų lyginimas, plytelių klijavimas, lubų ir sienų dažymas, grindų klojimas, grindjuosčių klijavimas ir kiti.
Vilniuje
€ 20.00/val

Vonios remontas: kiek tai kainuoja ir kaip pasiruošti atnaujinimo projektui


Šiandien daugelis žmonių nori, kad jų vonios kambariai atrodytų moderniai ir funkcionaliai, bet tai reikalauja remonto arba atnaujinimo projektų. Kai kurie žmonės galvoja, kad vonios remontas yra per brangus ir sudėtingas, todėl jie nusprendžia nesiimti šios užduoties. Tačiau vonios kambario atnaujinimas nėra toks sudėtingas, kaip gali pasirodyti. Tai yra didelė investicija, tačiau galima rasti pigių variantų, kurie taip pat atrodo moderniai ir funkcionaliai.

Vonios kambario atnaujinimas gali būti kainuoja nuo keliasdešimt iki kelių šimtų eurų. Kaina priklauso nuo remonto tipo, pasirinktos medžiagos ir specialistų, kurie atlieka darbus. Norint sutaupyti pinigų, galima patiems atlikti remontą, tačiau tai gali būti sudėtinga ir reikalauja daug laiko. Geriausias variantas yra kreiptis į profesionalus, kurie atliks darbus greitai ir efektyviai.

Prieš pradedant vonios kambario atnaujinimo projektą, svarbu pasiruošti ir išsiaiškinti savo lūkesčius ir poreikius. Tai padės nuspręsti, kokias medžiagas ir spalvas reikia pasirinkti, kad vonios kambario dizainas atitiktų jūsų lūkesčius. Reikia atsižvelgti ir į funkcionalumą, pavyzdžiui, kiek erdvės reikia vonios kambariui, kokio dydžio vonios ir dušo kabinos reikia.


Minimalistinis vonios dizainas: kaip kurti funkcionalią ir modernią erdvę


Minimalistinis vonios kambario dizainas yra populiarus pasirinkimas, kadangi jis yra modernus ir funkcionalus. Pagrindinis šio dizaino principas yra -  mažiau yra daugiau. Šis dizainas reikalauja vieno tono spalvos, paprastų linijų ir minimalių priedų. Tačiau tai nereiškia, kad vonios kambarys atrodys nuobodus ar nepraktiškas. Minimalistinis dizainas gali būti labai stilingas ir funkcionalus.


Natūralios medžiagos vonios remontui: kas yra populiariausia ir kodėl verta pasirinkti


Šiandien vis daugiau žmonių renkasi natūralias medžiagas savo namų interjerui, taip pat ir vonios kambariui. Natūralios medžiagos ne tik gražios ir estetiškos, bet ir gerai žinomos savo ilgaamžiškumu ir tvirtumu. Taigi, kodėl nepasirinkti natūralių medžiagų vonios kambario remontui? Aptarsime populiariausias natūralias medžiagas vonios kambario remontui ir jų privalumus.


Marmuras -  viena populiariausių medžiagų vonios kambario remontui. Tai ne tik estetiška ir tvirta medžiaga, bet ir ilgaamžė. Marmuro spalvos ir raštai yra įvairūs, todėl jį lengva pritaikyti prie bet kokio stiliaus vonios kambario. Tačiau marmuras yra brangus ir reikalauja daugiau priežiūros.

Granitas - dar viena populiari natūrali medžiaga, kurią galima naudoti vonios kambario remontui. Granitas yra tvirtesnis už marmurą ir yra atsparus drėgmei. Tai reiškia, kad jis gali būti naudojamas tiek grindų, tiek sienų plytelių gamybai. Granitas yra labai ilgaamžis, tačiau jis gali būti brangesnis nei kiti natūralūs akmenys.

Keraminės plytelės. Keraminės  plytelės yra tvirtos, atsparios drėgmei ir lengvai prieinamos. Jų  raštai yra įvairūs, todėl jos gali būti naudojamas tiek moderniam, tiek tradiciniam vonios kambarių dizainui. Plytelių  priežiūra yra paprasta.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.