Norint sukurti jaukią ir saugią aplinką savo namuose, tinkamai parinktos lauko durys yra neįkainojamas elementas. Lauko durų montavimas yra svarbus procesas, kuris reikalauja išsamių žinių apie durų pasirinkimą, medžiagas ir montavimo technologijas.

Lauko durų montavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
UAB Uoksa Vidutinė rinkos kaina
Atliekame medinių langų, durų, langinių, pastato puošybos elementų restauravimą ir jų atkūrimą bei įvairius staliaus darbus.
Kauno raj., Kiti miestai
€ 1.00/vnt

Kaip sėkmingai pasirinkti ir sumontuoti lauko duris savo namams


Kokybiškos lauko durys ne tik suteikia jūsų namams estetiškumo, bet ir turi daugybę privalumų bei užtikrina ilgaamžiškumą. Štai keletas pagrindinių priežasčių, kodėl verta investuoti į kokybiškas lauko duris:

Apsauga nuo įsilaužimų: Kokybiškos lauko durys su moderniomis saugos funkcijomis apsaugo jūsų namus nuo potencialių vagysčių ir įsilaužimų. 

Šilumos izoliacija: Lauko durys, pagamintos iš kokybiškų medžiagų su tinkama šilumos izoliacija, padeda išvengti šilumos nuostolių ir taupo jūsų šildymo sąnaudas. 

Triukšmo mažinimas: Kokybiškos lauko durys taip pat gali būti puiki triukšmo barjero priemonė. Jos sumažina gatvės triukšmą ir leidžia jums mėgautis ramybe ir tyliai namuose.

Ilgaamžiškumas: Investuodami į kokybiškas lauko duris, galite būti tikri, kad jos tarnaus jums ilgus metus. 


Kodėl verta investuoti į kokybiškas lauko duris: nauda ir ilgaamžiškumas


Investavimas į kokybiškas lauko duris yra išmintingas sprendimas, kuris atneš daugybę naudos ir užtikrins ilgaamžiškumą jūsų namams. 

Kokybiškos lauko durys yra sukurtos taip, kad efektyviai apsaugotų jūsų namus nuo įvairių oro sąlygų. Jos turi geros kokybės sandariklius, kurie neleidžia drėgmei, vėjui ar šalčiui prasiskverbti į vidaus erdvę. 

Saugumas: Kokybiškos lauko durys taip pat užtikrina didesnį saugumą jūsų namams. Jos yra gaminamos iš tvirtos medžiagos ir turi patvarius spynų mechanizmus bei stiprius rėmus. 

Garso izoliacija: Kokybiškos durys taip pat gali pagerinti garso izoliaciją. Jos gali būti su specialiomis garso izoliacinėmis savybėmis, kurios sumažina triukšmo iš gatvės ar kaimynų. 

Išvaizda ir stilius: Kokybiškos lauko durys ne tik yra funkcionalios, bet ir puošia jūsų namų išvaizdą. Jos gali būti įvairių spalvų ir formų, tad galite rinktis duris, kurios atitinka jūsų asmeninį skonį ir namų stilių. 

Ilgaamžiškumas: Investuojant į kokybiškas lauko duris, galite būti tikri, kad jos tarnaus jums ilgą laiką. Tokios durys yra atsparios korozijai, deformacijai ir mechaniniams pažeidimams. Tai užtikrina, kad jums nereikės keisti durų per dažnai ir galėsite mėgautis jų nauda ilgą laiką.


Kokias medžiagas pasirinkti lauko durų gamybai: privalumai ir trūkumai


Lauko durų medžiaga yra svarbiausias aspektas, kurį reikia įvertinti pasirenkant tinkamas duris. Skirtingos medžiagos turi savo privalumus ir trūkumus, todėl svarbu gerai jas išstudijuoti. 

Medis. Privalumai: estetiška išvaizda, geras šilumos ir triukšmo izoliacijos lygis.

Trūkumai: reikalauja nuolatinės priežiūros, jautrus drėgmei ir temperatūros pokyčiams.

PVC. Privalumai: mažas priežiūros poreikis, geras šilumos ir drėgmės izoliacijos lygis.

Trūkumai: ribotas dizaino pasirinkimas, jautrumas įbrėžimams ir įmušimams.

Aliuminis: Privalumai: lengvumas ir tvirtumas, atsparumas korozijai.

Trūkumai: Bloga šilumos izoliacija, mažiau estetinė išvaizda.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.