Durų dažymas yra vienas iš būdų atnaujinti interjerą ir suteikti kambariui naują gyvenimą. Tai pigus ir efektyvus būdas keisti kambario išvaizdą be didelių pastangų. Tačiau norint pasiekti gerų rezultatų, svarbu pasirinkti tinkamus dažus ir vengti klaidų, kurios gali paveikti baigiamąjį rezultatą.

Durų dažymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Durys" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Paslaptys, kaip pasirinkti tinkamus dažus durų dažymui


Vienas iš svarbiausių veiksnių durų dažymui yra tinkamų dažų pasirinkimas. Norėdami pasirinkti tinkamus dažus, turite atsižvelgti į kelis veiksnius:

Medžio rūšis: Skirtingos durų rūšys reikalauja skirtingų dažų tipų. Pavyzdžiui, masyvo medžio durų dažymui geriau naudoti aliejinius dažus, o lengvesnių durų atveju galima pasirinkti akrilinius dažus.

Interjero stilius: Pasirinkdami dažus durų dažymui, atkreipkite dėmesį į jūsų interjero stilistiką. Jei turite modernų interjerą, galite eksperimentuoti su ryškių ar netradicinių spalvų pasirinkimu. Klasikinio stiliaus interjere geriau pasirinkti neutralias ir šviesias spalvas.

Apdaila ir dekoratyviniai elementai: Jei durys turi apdailos elementų ar dekoratyvinius ornamentus, būtina atkreipti dėmesį į tai pasirenkant tinkamus dažus. Įsitikinkite, kad dažai puikiai pabrėš durų dizainą, bet tuo pačiu nesunkiai dengs visą paviršius.


Durų dažymas: pigus būdas atnaujinti interjerą


Durų dažymas yra puikus būdas atnaujinti interjerą ir suteikti kambariui naują įvaizdį be didelių išlaidų. Tai yra pigus būdas suteikti durims naują gyvenimą ir padaryti jas šviežesnes bei modernesnes. Durų dažymas leidžia pritaikyti durų spalvą pagal savo interjero dizainą ir asmeninius skonį. Be to, tai yra patogi ir lengva užduotis, kurią galite atlikti savarankiškai, taupydami specialistų paslaugas.


Durų dažymo klaidos, kurių galima išvengti, norint pasiekti gerų rezultatų


Nepaisant to, kad durų dažymas gali būti paprastas procesas, yra kelios klaidos, kurių reikia išvengti, norint pasiekti gerų rezultatų. Štai keletas klaidų, kurias dažnai daro žmonės:

Netinkamas paviršiaus paruošimas: Netinkamas paviršiaus paruošimas gali lemti blogą dažų sukibimą ir burbuliukų ar nelygumų atsiradimą ant paviršiaus. Būtinai pašalinkite senus dažus ir tinkamai išlyginkite paviršių prieš pradedant dažyti.

Netinkamai pasirinkti dažai: Skirtingi dažų tipai yra skirti skirtingiems medienos tipams ir aplinkos sąlygoms. Pasirinkite tinkamus dažus durų dažymui, atsižvelgdami į jų paskirtį ir naudojimo sąlygas.

Skubėjimas: Dažant duris svarbu neskubėti. Palaukite, kol kiekvienas sluoksnis išdžius, prieš pradedant dengti kitą. Taip užtikrinsite lygų ir vienalytį dažų sluoksnį.

Blogas dažų tepimas: Jei tepate dažus nevienalyčiais ar per daug tankiais judesiais, gali atsirasti nelygumų ar pėdsakų ant paviršiaus. Tepkite dažus vienalyčiais, sklandžiais judesiais, kad gautumėte lygų ir vienalytį dažų sluoksnį.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.