Cheminis plaukų garbanojimas yra procedūra, kurios metu naudojami chemikalai, kad padidintų arba sukurtų plaukų garbanojimą.

Cheminis plaukų garbanojimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Plaukų procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Cheminis plaukų garbanojimas: taisyklingas pasirinkimas ir priežiūra


Cheminis plaukų garbanojimas gali suteikti jūsų plaukams gražią formą ir tekstūrą, tačiau svarbu laikytis tam tikrų taisyklių, kad išvengtumėte plaukų pažeidimų. Štai keletas patarimų dėl taisyklingo cheminio plaukų garbanojimo ir tinkamos priežiūros:

 Prieš pradėdami cheminį plaukų garbanojimą, konsultuokitės su patyrusiu plaukų stilistu. Jis gali patarti jums dėl tinkamo garbanos tipo, atsižvelgdamas į jūsų plaukų būklę ir struktūrą.

Pasirinkite kokybiškus produktus: Naudojant cheminio garbanojimo priemones, svarbu pasirinkti kokybiškus produktus, kurie nekenktų plaukams. 

Laikykitės instrukcijų: Tiksliai laikykitės cheminio garbanojimo produktų instrukcijų. Kiekvienas produktas gali turėti savo specifines rekomendacijas, kurių svarbu laikytis.

Venkite pernelyg dažno garbanojimo: Pernelyg dažnas cheminio garbanojimas gali sukelti plaukų pažeidimus. 

Reguliariai kirpkite galiukus: Nuolat kirpkite plaukų galiukus, tai padės juos išlaikyti sveikus.


Kaip atlikti sėkmingą cheminį plaukų garbanojimą?


Sėkmingas cheminis plaukų garbanojimas reikalauja kruopštaus pasiruošimo ir rūpestingos garbanų priežiūros. Štai keletas žingsnių, kaip atlikti sėkmingą cheminį plaukų garbanojimą:

Konsultuokitės su profesionaliu stilistu: Prieš pradedant, pasitarkite su patyrusiu plaukų stilistu.

Atlikite plaukų testą: Prieš naudodami cheminį produktą, atlikite plaukų testą, kad įsitikintumėte, jog jūs neturite alergijos ar kitokių neigiamų reakcijų į naudojamus cheminius komponentus.

Pasirinkite tinkamą garbanojimo  metodą: Yra skirtingi cheminio garbanojimo metodai, tokie kaip keratininis garbanojimas, karštas garbanojimas ir kt. Pasirinkite tokią procedūrą, kuri atitinka jūsų lūkesčius ir plaukų tipą.

Naudokite kokybiškus produktus: Pasirinkite kokybiškus ir patikrintus cheminio garbanojimo  produktus. 

Laikykitės instrukcijų: Griežtai laikykitės naudojamų produktų ir procedūrų instrukcijų. Kiekvienas produktas gali turėti savo specifines rekomendacijas.

Būkite kantrūs: Garbanojimo rezultatas ne visada bus matomas iš karto. Leiskite plaukams prisitaikyti prie naujos formos, o jūsų metodas pasieks galutinį rezultatą.


Kiek laiko išsilaiko cheminių garbanų efektas?


Cheminių garbanų išsilaikymo trukmė gali labai skirtis priklausomai nuo kelių veiksnių, įskaitant jūsų plaukų tipą, naudojamus produktus, garbanos rūšį ir priežiūrą. Štai keletas veiksnių, kurie gali paveikti cheminių garbanų išsilaikymo laiką:

Plaukų tipas: Storų plaukų garbanos gali išsilaikyti ilgiau nei plonų plaukų garbanos. 

Naudojami produktai: Kokybiški ir profesionalūs garbanojimo produktai gali suteikti ilgalaikį efektą. 

Garbanojimo rūšis:  Skirtingi garbanojimo metodai gali turėti skirtingą trukmę, pvz., keratininės garbanos gali išsilaikyti ilgiau nei kitos garbanos rūšys..

Priežiūra po garbanojimo Reguliari priežiūra yra esminė, jei norite, kad garbanos išliktų ilgai. Specialūs šampūnai, kondicionieriai ir kiti produktai, skirti garbanoms, gali prisidėti prie ilgesnio išsilaikymo.

Priklausomai nuo šių veiksnių, cheminių garbanų efektas gali išsilaikyti nuo kelių mėnesių iki keleto metų.


Ar cheminis plaukų garbanojimas tinka visiems plaukų tipams?


Cheminis plaukų garbanojimas tinka daugumai plaukų tipų, tačiau svarbu atsižvelgti į kiekvieno asmens plaukų ypatumus, pavyzdžiui:

Jei plaukai yra pažeisti, labai sausi arba chemiškai apdoroti, gal būt geriau atidėti cheminį garbanojimą, kol plaukai atsigaus. 

Garbanojimas gali suteikti įvairią formą plaukams, tačiau storų plaukų garbanos gali išsilaikyti geriau nei plonų plaukų garbanos. 

Alergijos ir jautrumas: Prieš atliekant cheminį garbanojimą, atlikite plaukų testą, kad įsitikintumėte, jog nesate alergiškas naudojamiems chemikalams. 

Asmeniniai lūkesčiai: Supraskite savo asmenines lūkesčius dėl garbanojimo. Skirtingi garbanojimo metodai gali suteikti skirtingus rezultatus, todėl svarbu turėti realistiškus lūkesčius.


5 veiksmingi patarimai, kaip išlaikyti cheminių garbanų grožį


Norint išlaikyti cheminių garbanų grožį, svarbu reguliariai rūpintis plaukais ir laikytis specialių priežiūros rekomendacijų. Štai penki veiksmingi patarimai:

Naudokite specialius priežiūros produktus.

Reguliariai maitinkite plaukus, taikykite maitinimo kaukes arba aliejus.

Venkite pernelyg dažno kaitinimo, - reguliarus plaukų džiovintuvų ar tiesinimo žnyplių  naudojimas gali pakenkti chemiškai garbanotiems plaukams. 

Reguliariai kirpkitės.  Nuolat kirpkite plaukų galiukus, kad išvengtumėte jų skilimo ir pažeidimų.

 Apsaugokite plaukus nuo kenksmingų faktorių, - saulė, chloruotas vanduo ir kitos aplinkos sąlygos gali pakenkti chemiškai garbanotų plaukų būklei. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.