Plaukų tonavimas yra populiari plaukų dažymo technika, kuriai dažniausiai naudojami specialūs tonavimo produktai. Ši technika leidžia subtiliai pakeisti plaukų atspalvį, suteikiant jiems natūralų ir švytintį atspalvį.

Plaukų tonavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Plaukų procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Plaukų tonavimas: gudrybės ir patarimai geriausiems rezultatams


Plaukų tonavimas gali būti puiki galimybė pakeisti savo išvaizdą ir suteikti plaukams naują gyvybę. Norint pasiekti geriausių rezultatų ir išvengti galimų problemų, galite naudoti šias gudrybes ir patarimus:

Prieš pradedant tonavimą, pasitarkite su profesionaliu stilistu dėl tinkamo atspalvio ir tonavimo metodo, atsižvelgiant į jūsų natūralių plaukų spalvą ir būklę. Pasirinkite atspalvį, kuris harmoningai dera su jūsų oda ir atitinka jūsų stilių.

Prieš naudojant tonavimo produktus, būtina atlikti alergijos testą, kad įsitikintumėte, jog nesate alergiškas naudojamoms medžiagoms. 

Naudokite kokybiškus produktus. - pasirinkite aukštos kokybės tonavimo produktus, kurie yra nekenksmingi ir turi maitinančių medžiagų. 

Laikykitės laiko nurodymų: Labai svarbu tiksliai laikytis tonavimo produktų instrukcijų dėl laiko, kiek produktas turi likti ant plaukų. Per ilgas ar per trumpas laikas gali paveikti galutinį rezultatą.

Po tonavimo stenkitės neperdažinėti plaukų per dažnai, nes tai gali paskatinti spalvos nusilpimą. Naudokite specialius šampūnus ir kondicionierius, skirtus dažytiems plaukams, kad išlaikytumėte jų drėgmę ir minkštumą. Taip pat galite naudoti maitinimo kaukes, kurios gali stiprinti plaukus.

Periodiškai lankykitės pas stilistą. Profesionalus stilistas gali atlikti korekcijas, jei reikia, ir suteikti patarimų dėl tolesnės priežiūros.


Kaip veikia plaukų tonavimo procedūros?


Plaukų tonavimo procedūros pakeičia plaukų pigmentą ir suteikia jiems naują spalvą. Dažniausiai naudojami specialūs tonavimo produktai, kuriuose yra cheminės medžiagos, vadinamos dažikliais. Šie dažikliai sąveikauja su natūraliais plaukų pigmentais, keisdami jų struktūrą ir spalvą. Štai kaip veikia pagrindiniai plaukų tonavimo etapai:

Plaukų tonavimo procedūros yra pakankamai saugios, jei laikomasi instrukcijų ir atliekama patyrusio stilisto arba paslaugas teikiančios specialisto. Prieš pradėdami tonavimo procedūrą, svarbu atlikti alergijos testą, kad būtų išvengta nepageidaujamų reakcijų.


Ar plaukų tonavimas gali pagerinti plaukų sveikatą?


Plaukų tonavimas pats savaime negali pagerinti plaukų sveikatos, tačiau tinkamai atlikus ir naudojant kokybiškus produktus, galima išvengti plaukų pažeidimų. Pagrindinis plaukų tonavimo tikslas yra suteikti plaukams naują spalvą arba švytėjimą, todėl svarbu atkreipti dėmesį į plaukų priežiūrą po procedūros ir plaukų būklės palaikymą. 

Renkantis tonavimo produktus, svarbu rinktis aukštos kokybės ir mažai agresyvius produktus, kuriuose yra maitinančių medžiagų. 

Kadangi tonavimas gali išdžiovinti plaukus, svarbu po procedūros naudoti drėkinančius kondicionierius, maitinančias kaukes ar aliejus. Tai padės išlaikyti plaukų drėgmę ir minkštumą.

Visais šiais aspektais svarbu pasitarti su profesionaliu stilistu, kuris galės patarti dėl geriausių tonavimo būdų jūsų plaukams. Įgyvendinus šias rekomendacijas, galite sumažinti galimą plaukų pažeidimą ir išlaikyti juos sveikus po tonavimo procedūros.


3 plaukų tonavimo produktai, kuriuos reikia išbandyti


Štai trys plaukų tonavimo produktai, kuriuos galėtumėte išbandyti. Svarbu paminėti, kad kiekvieno asmens plaukai į produktus gali reaguoti skirtingai, todėl rekomenduojama atlikti alergijos testą prieš naudojant bet kokius naujus dažiklius ar tonavimo priemones:

L'Oreal Paris Excellence Creme: Ši priemonė yra viena iš populiariausių plaukų dažų pasirinkimų. L'Oreal Excellence Creme yra žinoma dėl savo kokybiškų dažiklių, kurie suteikia intensyvų spalvos atspalvį ir tuo pačiu metu rūpinasi plaukų struktūra.

Schwarzkopf Professional Igora Royal: Igora Royal yra profesionali plaukų dažų linija, kurią dažnai naudoja stilistai ir salonai. Ši linija siūlo platų spalvų spektrą ir specialias formulės, kurios prisideda prie plaukų ilgaamžiškumo ir spalvos išlaikymo.

Olaplex No. 3 Hair Perfector: Olaplex yra specialus produktų, kurie yra skirta stiprinti ir atstatyti plaukus, linijos pavadinimas. Olaplex No. 3 Hair Perfector yra namuose naudojama priemonė, kuri padeda sustiprinti plaukų struktūrą ir pagerinti jų būklę. Tai gali būti naudinga ypač tais atvejais, kai jūsų plaukai yra pažeisti dažymo ar tonavimo procedūromis.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.