Plaukų kirpimas yra procedūra, kuria metu plaukai yra trumpinami , formuojami arba sutvarkomi pagal individualius norus ar mados tendencijas.

Moterų plaukų kirpimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Moterų kirpimas, ilgai išliekantis puikią formą, garantuojant išskirtiną išvaizdą ir stilių.
Vilniuje
€ 35.00

Kaip pasirinkti gerą plaukų kirpimo saloną?


Norint rasti gerą plaukų kirpimo saloną, verta atkreipti dėmesį į keletą svarbių dalykų:

Atsiliepimai ir vertinimai: Patikrinkite internete arba socialiniuose tinkluose atsiliepimus apie salonų Tai gali suteikti įžvalgų apie klientų patirtį ir paslaugų kokybę.

Specialistų patirtis ir kvalifikacija: Pasitikėjimas profesionaliais kirpėjais yra esminis. Paieškokite salonų, kuriuose dirba patyrę specialistai su geromis rekomendacijomis arba aukštu klientų pasitikėjimu.

Salono higiena ir įrangos būklė: Svarbu, kad salonas būtų švarus ir tvarkingas. Taip pat patikrinkite, ar naudojama įranga atrodo prižiūrėta ir moderni, nes tai gali reikšti aukštos kokybės paslaugas.

Konsultacija prieš kirpimą: Geras salonas turėtų suteikti laiko ir galimybę konsultuotis su kirpėju prieš kirpimą. Tai leis aptarti pageidaujamą stilių, plaukų priežiūros režimą ir galimus iššūkius su plaukais.

Plaukų produktų kokybė: Pasiteiraukite, kokius produktų naudoja salonas. Aukštos kokybės plaukų priežiūros priemonės ir produktai gali pagerinti rezultatus ir plaukų būklę.


Naujienos apie plaukų kirpimą: mados ir grožio tendencijos


Atsižvelgiant į mados ir grožio tendencijas, šiuo metu stebimos kelios naujienos plaukų kirpimo srityje:

Tekstūra ir sluoksniai: Daugelis žmonių renkasi plaukus su įvairiais sluoksniais ir tekstūromis. Sluoksniai ir laipteliai suteikia plaukams daugiau gyvybingumo ir leidžia lengvai suformuoti skirtingas šukuosenas.

Natūralūs ir subtilūs sprendimai: Vis daugiau žmonių renkasi natūralias spalvas ir subtilius kirpimo stilius. Natūrali spalva ir išvaizda, puikiai derinama prie individualių bruožų, šiuo metu yra labai populiaru.

Tradicijų ir modernumo derinys: Madinga derinti klasikinius stilius su moderniomis detalėmis. Pavyzdžiui, įtraukiant subtilias linijas į tradicinį kirpimą arba naudojant klasikines formas su šiuolaikiniais akcentais.

Plaukų tekstūros pabrėžimas: Daug dėmesio skiriama plaukų tekstūrai ir jų natūraliam kritimui. Tekstūros pabrėžimas arba išryškinimas gali suteikti plaukams labai madingą ir išskirtinę išvaizdą.

Minimalizmas ir priežiūra: Tendencija link minimalizmo ir lengvo priežiūros stiliaus taip pat yra pastebima. Dauguma žmonių ieško šukuosenų, kurios yra lengvai prižiūrimos ir stilingos tuo pačiu metu.


Kaip pasirinkti tinkamą plaukų kirpimo stilių savo veidui


Tinkamo plaukų kirpimo stiliaus pasirinkimas gali padėti pabrėžti jūsų veido bruožus ir sukuria harmoningą išvaizdą. Štai keletas patarimų, kaip pasirinkti plaukų kirpimo stilių pagal veido formą:

Apvalus veidas: Stenkitės sukurti aukštesnį, ilgesnį plaukų stilių, kuris suteiks pailgesnio veido vizualų efektą. 

Pailgas, ovalus veidas: Dauguma plaukų kirpimo stilių tinka pailgiems veidams. Bet jūs galite eksperimentuoti su įvairiomis šukuosenomis, kad rastumėte tai, kas geriausiai jums tinka.

Kvadratinis veidas: Siekite minkštesnio plaukų stiliaus, pavyzdžiui, švelnių bangų arba sluoksniuotų plaukų, kad sumažintumėte veido kampų aštrumą.

Stačiakampė veido forma: Siekite šukuosenos, kuri sukurtų ilgesnį veido įspūdį. Plaukai su švelniomis bangomis, polinkiu į šonus arba laisvai krintanti šukuosena gali sukurti šį efektą.

Trikampio formos veidas: Plaukai, kurių ilgis siekia žemiau žandikaulio linijos, gali sumažinti viršutinės veido dalies plokštumą. Nešiokite plaukus su banguotomis linijomis, kad sušvelnintumėte veido aštrumus.

Pasitarkite su kirpėju ar stilistu, kuris gali atsižvelgti į jūsų veido formą ir siūlyti geriausią variantą. 


3 paprasti žingsniai norintiems išlaikyti sveikus plaukus po kirpimo


Trys paprasti žingsniai gali padėti išlaikyti sveikus plaukus po kirpimo:

Reguliari priežiūra: Po kirpimo svarbu plaukus reguliariai prižiūrėti. Naudojant švelnius šampūnus ir kondicionierius, kurie atitinka jūsų plaukų tipą, padėsite išlaikyti plaukų sveikatą.

Kasdieninė švelni priežiūra: Nepamirškite kasdien švelniai šukuoti plaukus. Naudojant tinkamas šukas, kurios nerauna plaukų, galite išvengti pažeidimų ir susivėlimų susidarymo.

Periodiškas kirpimas: Periodiškai kirpkite plaukus, net jei tik norite išlaikyti dabartinį stilių. Tai padeda išlaikyti plaukų galų sveikatą ir pašalina pažeistus ar suskilusius galus.

Pasirūpinus šiomis paprastomis priežiūros priemonėmis, galite išlaikyti savo plaukus sveikus ir puošnius ilgą laiką po kirpimo. Tačiau, svarbiausia yra rūpintis jais reguliariai ir atidžiai stebėti jų būklę.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.