Plaukų tiesinimas keratinu yra procedūra, kuria metu į plaukus įtrinama speciali medžiaga – keratinas. Ši medžiaga susigeria į plaukus, sumažindama jų vėlimąsi ir suteikdama jiems lygumą bei švelnumą.

Plaukų tiesinimas keratinu

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Plaukų procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Keratino plaukų tiesinimas: kas tai ir kaip tai veikia


Keratino plaukų tiesinimas yra procedūra, kuria siekiama suteikti plaukams švelnumą, lygumą ir mažesnį vėlimąsi.  Ši procedūra yra atliekama naudojant specialų preparatą, kuriame yra keratinas – tai baltymas, kuris natūraliai yra žmogaus plaukų struktūroje.

Procedūros eigą galima aprašyti taip:

Valymas ir paruošimas: Plaukai yra kruopščiai plaunami specialiu šampūnu.

Keratino tepimas: Keratinas yra įtrinamas į plaukų sruogas, pradedant nuo šaknų ir judant prie galiukų. 

Šiluminis apdorojimas: Po keratino tepimo plaukai yra džiovinami ir lyginami su specialiu lyginimo įrenginiu. Šis procesas suaktyvina keratino įsiskverbimą į plaukų struktūrą.

Fiksavimas: Po plaukų išlyginimo keratinas yra fiksuojamas, suteikiant plaukams ilgalaikį lygumą ir švelnumą.

Keratino plaukų tiesinimas veikia taip, kad keratinas, įsiskverbęs į plaukų struktūrą, padeda sutvirtinti plaukų sruogas, atkuria natūralią plaukų struktūrą ir suteikia jiems švelnumo bei lygumo efektą. 


Keratino plaukų tiesinimas: privalumai ir trūkumai


Keratino plaukų tiesinimas turi savo privalumų ir trūkumų. Privalumai:

Švelnumas ir lygumas: Procedūra suteikia plaukams švelnumo ir lygumo efektą, padedantį valdyti plaukus ir sumažinti jų vėlimąsi.

Ilgalaikis efektas: Tiesinimas keratinu gali išlaikyti plaukų lygumą ilgesnį laiką, paprastai nuo kelių savaičių iki kelių mėnesių, priklausomai nuo plaukų tipo ir priežiūros.

Mažiau vėlimosi: Procedūra gali sumažinti plaukų vėlimąsi, ypač esant aukštai drėgmei ar kitoms aplinkybėms, kurios dažnai paveikia plaukus.

Valdymas: Tiesinti keratinu plaukai tampa lengviau valdomi, todėl lengviau sukurti įvairias šukuosenas.

Trūkumai:

Kaina: Procedūra gali būti brangi, ypač jei reikia reguliariai atnaujinti arba atlikti papildomą priežiūrą.

Laikina procedūra: Keratino plaukų tiesinimas nėra amžinas, ir po kurio laiko plaukai grįžta į natūralią būklę, todėl procedūrą reikia kartoti.

Alergijos rizika: Kai kurie žmonės gali būti alergiški tam tikriems keratino produktams, o procedūros metu gali kilti kvėpavimo takų dirginimo problema.

Poveikis spalvai: Procedūra gali turėti poveikį plaukų spalvai, ypač jei spalvos yra šviesios arba blondinės.

Kiekvienas organizmas gali reaguoti skirtingai į keratino plaukų tiesinimą, todėl svarbu pasitarti su specialistu ir atlikti bandomąjį testą, jei yra abejonių dėl procedūros pasekmių. 


Kaip ilgai trunka keratino plaukų tiesinimo efektas?


Tai priklausomai nuo kelių veiksnių:

Plaukų tipas ir būklė: Tiesinimo efektas gali skirtis priklausomai nuo plaukų tipo ir būklės. 

Priežiūra: Rūpestinga plaukų priežiūra gali padėti išlaikyti keratino tiesinimo efektą ilgiau. 

Išorinių veiksnių poveikis : Dažnas dažymas, stiprių šampūnų naudojimas arba dažnas plaukų džiovinimas gali sutrumpinti keratino tiesinimo efektą.

Procedūros kokybė: Efektas taip pat gali priklausyti nuo to, kaip profesionaliai ir kruopščiai buvo atlikta keratino tiesinimo procedūra.

Būtent dėl šių veiksnių efektas gali skirtis asmeniškai. Tačiau dauguma žmonių pastebi, kad keratino plaukų tiesinimo efektas išlieka nuo kelių savaičių iki kelių mėnesių, palaipsniui mažėjant poveikio intensyvumui. Po tam tikro laiko plaukai grįžta prie savo natūralios būklės.


5 svarbūs dalykai apie plaukų tiesinimą keratinu, kuriuos reikia žinoti


Žinoma, čia yra penki svarbūs dalykai apie plaukų tiesinimą keratinu, kuriuos vertėtų žinoti:

Laikas ir poveikis: Procedūra gali užtrukti nuo kelių valandų ir suteikia laikiną tiesumo efektą. Tai nėra amžinas rezultatas, ir jis  laikui bėgant palaipsniui išnyksta.

Papildoma priežiūra: Po keratino tiesinimo reikalinga papildoma plaukų priežiūra. Dažnai rekomenduojami švelnūs šampūnai ir kondicionieriai, kad būtų išlaikytas tiesinimo efektas.

Plaukų tipas: Rezultatas gali skirtis priklausomai nuo jūsų plaukų tipo ir būklės. 

Keratino tiesinimas gali suteikti plaukams daugiau švelnumo ir lygumo, tačiau rezultatas gali būti skirtingas kiekvienam asmeniui.

Taip pat kai kurie žmonės gali būti alergiški tam tikriems keratino komponentams arba gali patirti nemalonų kvapą procedūros metu. Todėl svarbu atidžiai išnagrinėti šiuos aspektus ir atlikti bandomąjį testą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.