Plaukų pynimas – tai plaukų tvarkymo būdas, kai plaukai yra supinami į vieną ar kelias kasytes arba pynės.

Plaukų pynimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Plaukų procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Kaip plaukų pynimas gali padėti Jums pasiekti puikią išvaizdą


Plaukų pynimas gali padėti pasiekti puikią išvaizdą įvairiais būdais:

Graži šukuosena: Pynimas leidžia kurti įvairiausius stilius, pradedant nuo paprastų kasdieninių šukuosenų iki išskirtinių šventinių šukuosenų. 

Elegantiškas ir tvarkingas įvaizdis: Pynimas gali suteikti tvarkingumo įspūdį. Net paprasta kasa gali padaryti jūsų išvaizdą elegantiška ir tvarkinga.

Greitas stilius: Kai reikia greitai susitvarkyti plaukus, plaukų pynimas yra puikus pasirinkimas. 

Plaukų apsauga: Pynimas gali būti naudingas apsaugant plaukus nuo išorinių veiksnių, tokių kaip saulės spinduliai ar vėjas, kurie gali pažeisti plaukus.

Kūrybiškumo išraiška: Pynimas suteikia galimybę eksperimentuoti su skirtingais stiliais ir sukurti įvairias šukuosenas, taip išreiškiant savo kūrybiškumą ir individualų stilių.

Pynimas yra puikus būdas pasiekti įspūdingą ir tvarkingą išvaizdą, tuo pačiu suteikiant galimybę eksperimentuoti su skirtingais plaukų stiliais. Svarbiausia tai, kad jūsų pasirinktos šukuosenos atitiktų jūsų asmeninį stilių ir padarytų jūsų išvaizdą puošnesnę ir tvarkingesnę


Kokios yra geriausios technikos plaukų pynimui?


Yra kelios skirtingos plaukų pynimo technikos, kiekviena tinka skirtingiems plaukų tipams ir norimoms šukuosenų formoms. Kai kurios iš plaukų pynimo technikų:

Paprastas pynimas: Tai pagrindinė technika, kuomet plaukai yra supinami į vieną arba kelias kasas. Ši technika dažniausiai naudojama sukurti paprastas, bet tvarkingas kasdienines šukuosenas.

Dviejų kasų pynimas (Dutch braid arba Prancūziškas pynimas): Šios technikos yra sudėtingesnės, nes plaukai yra dalinami į dvi dalis ir pinami tarpusavyje, kuriant struktūrizuotas pynutes. "Dutch braid" pynimas yra atvirkštinis prancūziškam pynimui, kur šia technika plaukai yra pinami išorėn.

Fishtail (žuvies uodega): Fishtail pynimas yra gražus ir subtilus, kuriantis efektą, primenantį žuvies uodegą. Plaukai yra dalijami į dvi dalis ir atliekama kreipiamoji pynimo technika.

Space Buns: Tai moderni technika, kurianti du mažus pynimus, dažnai išdėstytus ant viršaus ar šonų. Tai gali būti žaisminga ir jaunatviška šukuosena.

Geriausia technika priklauso nuo jūsų poreikių, plaukų ilgio, storio ir tekstūros. Svarbu išmokti kelių technikų, kad galėtumėte nustatyti , kuri geriausiai tinka jūsų plaukams ir pageidaujamai šukuosenai. 


Top 4 madingi plaukų pynimo stiliai šiandien: kurį pasirinksite?


Šiuo metu populiariausi plaukų pynimo stiliai yra:

Dutch Braid (Olandų pynimas): Tai viena iš madingiausių ir įdomiausių technikų, kai plaukai yra pinami atvirkščiai nei tradicinis prancūziškas pynimas. Olandų pynimo efektas atrodo itin struktūrizuotas ir suteikia originalumo sukuosenai.

Fishtail Braid (Žuvies uodega): Šis stilius yra elegantiškas ir subtilus. Žuvies uodega yra sukuriama pinant dvi plaukų sruogas, o rezultatas - gražus ir išskirtinis pynės efektas.

Space Buns (Erdvios šukuosenos): Ši šiuolaikiška ir žaisminga šukuosena yra dvi mažos kasytės, kurios dažnai būna ant galvos viršaus ar šonų. Šis stilius yra labai žinomas jaunimo ir mados pasaulyje.

Braided Ponytail (Pintas kuodas): Tai paprastos kuodo kombinacija su pynimu. Plaukai yra pinami ir susukami į kuodą, sukurianti išskirtinį ir šiuolaikišką stilių.

Kiekvienas iš šių stilių turi savo unikalumą ir gali suteikti jūsų išvaizdai skirtingų bruožų. Jei norite modernios ir įspūdingos sukuosenos, būtų įdomu išbandyti Space Buns arba Dutch Braid.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.