Galvos masažas yra masažo technika, skirta atpalaiduoti įtemptus galvos, kaklo ir pečių raumenis. Tai gana švelni ir maloni procedūra, kuria siekiama sumažinti stresą, malšinti galvos skausmus bei skatinti bendrą atsipalaidavimą ir gerovę.

Galvos masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Masažo kabinetas "Medus" Vidutinė rinkos kaina
Masažo procedūros metu naudoju skirtingų rūšių fizinius veiksmus kurie atpalaiduoja, padeda atsinaujnti, ir kūnui greičiau gyti. Glostymas, trynimas, maigymas, vibracija, spaudimo technika ir kita. Klasikinis...
Marijampolėje
€ 25.00/val

Ilgai lauktas atsipalaidavimas: mūsų profesionalus galvos masažas


Profesionalus galvos masažas yra procedūra, kuria siekiama sumažinti įtampą, malšinti galvos skausmus, pagerinti kraujotaką ir skatinti atsipalaidavimą bei gerovę. Masažo metu naudojami švelnūs, cirkuliuojantys judesiai, kurie padeda sumažinti įtampą ir palengvinti stresą, teikiant malonumą ir palengvėjimą galvos, kaklo ir pečių srityse. Tai populiarus būdas atsipalaiduoti po ilgos darbo dienos arba norintiems palengvinti kasdienės įtampos pasekmes.

Galvos masažas pasirodo esąs išbandytas būdas palengvinti nemalonius įtampų pojūčius. Ši praktika ne tik suteikia palengvėjimą, bet ir gerina kraujotaką, atgaivindama protą ir kūną. Galvos masažo pliusai:

Streso mažinimas: Naudojant švelnius judesius ir spaudimą, galvos masažas atpalaiduoja mintis, mažindamas streso lygį.

Įvairių skausmų mažinimas: Efektyviai palengvina galvos skausmus ir raumenų įtampą, suteikdamas palengvėjimą.

Geresnis miegas: Nuolatiniai masažai prisideda prie geresnės miego kokybės, gerindami bendrą gerovę.

Geresnė kraujotaka: Masažas skatina kraujo tekėjimą, maitina galvos odą ir atgaivina kūną.


Ar galvos masažas gali padėti nuo migrenos?


Galvos masažas gali būti naudingas migrenos atveju. Nors tai negali visiškai pašalinti migrenos priepuolio, bet gali sumažinti skausmo intensyvumą ir trukmę bei padėti suvaldyti migrenos simptomus.

Masažas gali sumažinti raumenų įtampą galvos, kaklo ir pečių srityse, kurie dažnai būna įtempti migrenos metu. Tai gali padėti sumažinti skausmą ir palengvinti simptomus. Be to, masažas gali padėti sumažinti stresą, kuris gali būti migrenos išprovokuotas veiksnys.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad migrena yra sudėtinga būklė, ir prieš pradedant bet kokį gydymą, svarbu pasitarti su gydytoju arba specialistu. Taip pat reikėtų vengti per stipraus spaudimo arba trynimo, nes tai gali pabloginti migrenos simptomus.


5 svarbūs privalumai, kuriuos teikia galvos masažas


Galvos masažas suteikia daugybę privalumų, tarp kurių yra:

Streso mažinimas: Švelnūs masažo judesiai sumažina streso lygį ir padeda atsipalaiduoti, palengvindami įtampą ir nerimą.

Skausmo malšinimas: Masažas padeda sumažinti galvos skausmus ir įtampą kakle, taip suteikdamas palengvėjimą.

Geresnė kraujotaka: Masažas skatina kraujotaką, pagerindamas kraujo tekėjimą į galvos odą, kas padeda atgaivinti odą ir plaukų folikulus.

Pagerinta nuotaika: Dėl atpalaiduojančio poveikio masažas gali pagerinti nuotaiką ir padėti sumažinti depresijos ar nuovargio požymius.

Geresnis miegas: Reguliariai atliekamas galvos masažas gali padėti pagerinti miego kokybę, skatindamas gilesnį ir ramų miegą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.