Visceralinis masažas yra masažo technika, skirta veikti vidaus organus ir aplinkinius audinius. Šia masažo forma siekiama pagerinti vidaus organų judrumą, kraujotaką ir bendrą organų funkciją.

Visceralinis masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Masažas" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Visceralinio masažo paslaugos: kaip tai gali pagerinti jūsų sveikatą


Visceralinis masažas gali turėti daugybę naudingų efektų sveikatai:

Pagerinta virškinimo sistema: Ši masažo forma padeda skatinti vidaus organų judrumą, pagerinti virškinimo trakto funkciją ir palengvinti virškinimo problemų simptomus, tokius kaip pilvo skausmas ar viduriavimas.

Streso mažinimas: Masažas gali padėti sumažinti stresą ir įtampą, kurie dažnai kaupiasi vidaus organuose dėl ilgalaikio streso. Tai gali turėti teigiamą poveikį bendrai emocinei gerovei.

Pilvo skausmo malšinimas: Visceralinis masažas gali būti naudingas sumažinant įvairius pilvo skausmus, atsipalaiduojant organus aplinkiniuose audiniuose ir mažinant įtampą.

Pagerintas kraujotaka: Masažas padeda pagerinti kraujotaką aplink vidaus organus, skatinant deguonies tiekimą ir medžiagų apykaitą. Tai gali padėti pagerinti organų veiklą.

Bendras sveikatos gerinimas: Viso kūno sveikata tiesiogiai priklauso nuo gerai veikiančių vidaus organų. Visceralinis masažas gali padėti subalansuoti organų funkcijas ir pagerinti bendrą organizmo veiklą.

Svarbu, kad šią masažo formą atliktų patyręs ir licencijuotas specialistas. Tai padės užtikrinti, kad procedūra būtų atlikta saugiai ir atsižvelgiant į individualias paciento būklės ypatybes. 


Kas yra visceralinis masažas ir kaip jis veikia jūsų organizmą?


Visceralinis masažas yra masažo technika, skirta paveikti vidaus organus ir aplinkinius audinius, siekiant pagerinti jų veiklą ir kraujotaką. Ši masažo forma naudoja švelnius ir tiksliai nukreiptus judesius, siekdama atpalaiduoti organų aplinkinius audinius ir skatinti jų judrumą.

Ši masažo technika gali turėti daugybę teigiamų poveikių organizmui. Masažas gali padėti sumažinti spazmas, įtampą ir adhezijas aplink organus, palengvinti skausmą ir pagerinti kraujotaką vidaus organuose. Tai taip pat gali padėti atkurti ar pagerinti vidaus organų funkcijas, pavyzdžiui, virškinimo sistemos veiklą.

Veikiant vidaus organus, masažas gali padėti stimuliuoti jų natūralius judesius ir veikimą, skatindamas sveiką audinių ir organų funkciją. Tai padeda organizmui veikti efektyviau ir pasiekti gerą sveikatos būklę.

Svarbu pažymėti, kad šią masažo techniką turėtų atlikti patyręs ir kvalifikuotas specialistas, kuris supranta vidaus organų struktūrą ir galimas problemas. 


5 privalumai, kuriais pasižymi visceralinis masažas


Visceralinis masažas turi keletą privalumų, kurie gali padėti pagerinti jūsų sveikatą:

Masažas gali palengvinti virškinimo trakto problemų simptomus, tokius kaip pilvo skausmas ar viduriavimas, skatinant sveiką virškinimą ir žarnyno veiklą.

Procedūra gali sumažinti įtampą vidaus organuose, kuris dažnai kaupiasi dėl streso, ir padėti atsipalaiduoti, sumažinant streso ir nerimo jausmą.

Visceralinis masažas gali būti naudingas sumažinant skausmą ar įtampą aplink vidaus organus, sumažindamas skausmo simptomus.

Masažas skatina geresnę kraujo cirkuliaciją vidaus organuose, prisidedant prie geresnio deguonies tiekimo į  audinius ir medžiagų apykaitos, padedant pagerinti jų veiklą.

Procedūra gali padėti subalansuoti vidaus organų funkcijas, gerinant bendrą kūno sveikatą ir gerovę.

Svarbu pasitarti su patyrusiu specialistu ir atlikti procedūrą saugiai ir tinkamai, kad būtų gautas maksimalus naudingumas organizmui.


Kaip visceralinis masažas gali padėti sumažinti stresą ir įtampą?


Visceralinis masažas gali padėti sumažinti stresą ir įtampą šiais būdais:

Organų atpalaidavimas: Procedūra siekiama atpalaiduoti aplinkinius organus, pašalinant įtampą ir sutrikimus, kurie gali sukelti stresą. Tai gali padėti organizmui atsipalaiduoti ir sumažinti įtampą vidaus organuose.

Raumenų atpalaidavimas: Procedūra gali palengvinti įtampą, kuri gali būti susijusi su stresu ir emociniais jausmais. Masažas padeda atpalaiduoti raumenis, kurie gali įtampą kaupianti streso metu.

Kraujotakos gerinimas: Visceralinis masažas padeda pagerinti kraujotaką vidaus organuose. Tai gali sumažinti streso poveikį kraujagyslėms ir padėti atpalaiduoti įtampą.

Stresas gali sukelti įtampą ir sukaupti toksinus kūne. Masažas gali padėti organizmui atsikratyti šių toksinų, kurie gali prisidėti prie įtampų ir streso mažinimo. Atlikus visceralinį masažą, daugelis žmonių jaučia bendrą atsipalaidavimą. Procedūra gali padėti nuraminti nervų sistemą, sumažinti įtampą ir pagerinti emocinę gerovę.

Šie poveikiai gali skirtis priklausomai nuo kiekvieno žmogaus organizmo reakcijos į masažą. Svarbu, kad procedūrą atliktų patyręs specialistas, kuris supranta, kaip pasiekti geriausius rezultatus ir padėti sumažinti stresą ir įtampą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.