Gua sha masažas tai senovinė Kinijos masažo technika, kurią praktikuojama  naudojant specialius įrankius, pagamintus iš medžio, akmens arba metalo. Masažo metu terapeutas švelniai, tačiau ryžtingai šveičia odą su šiuo įrankiu, kuris gali padėti atpalaiduoti raumenis, pagerinti kraujotaką ir skatinti audinių atsinaujinimą.


"Gua sha" masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Masažas" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Gua sha masažas: senovės kinų grožio paslaptis ir nauda jūsų odai


Šiandien daugelis žmonių pasinaudoja senovės kinų masažo technika, žinoma kaip Gua sha, siekdami pagerinti odos būklę ir grožį. Tai ne tik masažo technika, bet ir grožio ritualas, kuris gali turėti naudingą poveikį jūsų odai.

Gua sha masažas atliekamas su specialiais įrankiais, dažniausiai pagamintais iš akmens arba medžio. Šie įrankiai naudojami švelniai, bet ryžtingai šveičiant odą, kad būtų skatinama kraujo apytaka ir limfos tekėjimas. Tai padeda odai atsinaujinti, skatina natūralią kolageno gamybą, taip gerinant odos tekstūrą ir spalvą.

Be to, Gua sha masažas gali padėti sumažinti įtampą raumenyse ir sumažinti patinimą veide. Jis taip pat skatina toksinų pašalinimą ir gali pagerinti absorbciją, padedant odai efektyviau įsisavinti naudingas medžiagas.

Svarbu atsiminti, kad naudojant Gua Sha masažą gali atsirasti laikinas paraudimas odos srityse, kuris yra normali reakcija į padidėjusį kraujo tekėjimą. Jei planuojate naudoti šią techniką, svarbu tai daryti atsargiai ir geriausiai pasitarti su specialistu. 


Kas yra Gua Sha masažas ir kaip jis veikia?


Gua sha masažas yra senovės Kinijos masažo technika, kuri naudoja specialius įrankius, dažniausiai pagamintus iš akmens arba medžio, siekiant gerinti sveikatą.

Masažo metu terapeutas arba asmuo, atliekantis masažą, naudoja šį įrankį ir atlieka paspaudimus, šveičiant arba trinant odą. Tai skatina kraujo cirkuliaciją, limfos nutekėjimą ir energijos srautą per kūną, - tai gali padėti pašalinti toksinus ir sumažinti įtampą raumenyse.

Gua sha masažas gali būti naudojamas tam tikrose kūno vietose, kad pagerintų kraujotaką, sumažintų įtampą arba patinimą ir palengvintų skausmą. Tai taip pat gali būti naudinga odos sveikatai, padedant atsinaujinti odos ląstelėms, skatinant kolageno gamybą ir gerinant odos išvaizdą bei tekstūrą.

Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad Gua sha masažas gali sukelti laikiną odos paraudimą, kuris yra normalus reiškinys dėl padidėjusios kraujotakos. 


Kaip dažnai rekomenduojama atlikti Gua Sha masažą?


Gua sha masažą rekomenduojama atlikti priklausomai nuo individualių poreikių ir sveikatos būklės. Dažnis gali skirtis nuo asmeninio nuovargio lygio, skausmo intensyvumo ar noro pasiekti tam tikrų tikslų.


Kai kurie žmonės naudoja Gua sha masažą kasdien, siekdami palaikyti gerą sveikatą ir kraujotaką bei sumažinti įtampą. Kiti gali naudoti šią techniką rečiau, kartą per savaitę ar kelis kartus per mėnesį, kaip papildomą atsipalaidavimo formą.

Svarbiausia klausyti savo kūno signalų ir reaguoti į jo poreikius. Jei jaučiatės patogiai ir pastebite teigiamą poveikį naudodamiesi Gua sha masažu, galite tęsti naudojimą tuo dažniu, kuris jums tinka. Tačiau jei pastebite bet kokius nepatogumus ar nenatūralius pojūčius, geriau konsultuotis su specialistu. Tai padės nustatyti optimalų ir saugų masažo dažnį jums.


3 svarbūs privalumai: Gua sha masažo grožio paslaptys


Gua sha masažas gali teikti daugybę grožio privalumų. Štai trys iš jų:

Odos sveikata: Gua Sha masažas padeda skatinti kraujotaką ir limfos nutekėjimą, prisidedant prie toksinų pašalinimo iš odos. Tai gali padėti pagerinti odos tekstūrą, sumažinti patinimą ir suteikti švytėjimo veidui.

Senėjimo prevencija: Masažas gali skatinti kolageno gamybą, kuris yra svarbus odos elastingumui ir tankumui. Tai padeda sumažinti raukšles  ir padeda išlaikyti jaunatvišką odos išvaizdą.

Raumenų atsipalaidavimas: Gua sha masažas gali sumažinti raumenų įtampą veide ir kakle, kas gali padėti sumažinti stresą ir gerinti bendrą atsipalaidavimą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.