Shiatsu masažas yra Japonijos masažo terapijos forma, paremta spaudimu, atliekamu į tam tikrus kūno taškus, siekiant palengvinti įtampą ir skatinti sveikatą bei gerovę.

Shiatsu masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Masažo kabinetas "Medus" Vidutinė rinkos kaina
Masažo procedūros metu naudoju skirtingų rūšių fizinius veiksmus kurie atpalaiduoja, padeda atsinaujnti, ir kūnui greičiau gyti. Glostymas, trynimas, maigymas, vibracija, spaudimo technika ir kita. Klasikinis...
Marijampolėje
€ 25.00/val

Shiatsu masažo paslaugos: kaip ši senovinė technika gali pagerinti jūsų sveikatą


Shiatsu masažo paslaugos yra senovinės technikos naudojimas, siekiant pagerinti jūsų sveikatą įvairiais būdais,  būtent :

Įtampos mažinimas: Shiatsu masažas naudoja spaudimą tam tikruose kūno taškuose, kad sumažintų įtampą raumenyse ir leistų jiems atsipalaiduoti.

Kraujotakos gerinimas: Masažo judesiai skatina kraujotaką, padedant kraujui laisvai tekėti per kūną, gerina audinių mitybą ir gijimo procesą.

Energijos srauto subalansavimas: Remiantis tradicine kinų medicinos teorija, ši masažo technika siekia atkurti energijos srautą per meridianus, taip palengvindama įvairias kūno problemas.

Streso mažinimas: Shiatsu masažas gali sumažinti stresą, skatinant atsipalaidavimą ir gerinant psichinę bei fizinę būseną.

Bendros gerovės palaikymas: Periodiškas masažas gali padėti palaikyti sveikatą, stiprinti imuninę sistemą ir gerinti bendrą kūno būklę.

Shiatsu masažas yra ne tik maloni patirtis, bet ir efektyvus būdas pasirūpinti savo sveikata, atsipalaiduoti bei palaikyti kūno ir proto harmoniją. 


Kaip veikia Shiatsu masažas ir kuo jis naudingas?


Shiatsu masažas yra terapinė technika, kuriai būdingi specialūs spaudimo ir švelnūs manipuliacijų judesiai, skirti tam tikriems kūno taškams. Šie taškai susiję su energijos srautu organizme, o masažas siekia atkurti jų pusiausvyrą.

Masažas atliekamas naudojant pirštus, delnus ir kartais netgi alkūnes. Tai skatina kraujotaką, mažina įtampą, atpalaiduoja raumenis ir skatina kūno ir proto atsipalaidavimą.

Shiatsu masažas gali būti naudingas įvairiai - atpalaiduoja įtemptus raumenis ir mažina fizinę įtampą; skatina atsipalaidavimą, sumažindamas psichinę įtampą ir stresą; gali padėti palaikyti bendrą gerovę, stiprinti imuninę sistemą ir pagerinti kraujotaką.

Ši masažo technika yra gana unikali, nes jos tikslas ne tik atpalaiduoti raumenis, bet ir atkurti vidaus pusiausvyrą bei skatinti natūralų gydymą. Masažas siekia atkurti ir subalansuoti energijos srautą organizme, kuris yra svarbus sveikatai.


Kiek sesijų reikia norint pajusti Shiatsu masažo naudą?


Shiatsu masažo nauda gali skirtis priklausomai nuo individualių poreikių ir jų intensyvumo. Daugelis žmonių jau po vienos sesijos gali pajusti tam tikrą palengvėjimą arba atsipalaidavimą. Tačiau gilioms kūno įtampoms, intensyviems stresui arba chroniškam diskomfortui gali reikėti daugiau nei vienos sesijos, kad būtų pajausti ilgalaikiai rezultatai.


Paprastai rekomenduojama daryti šiuos masažus reguliariai, pavyzdžiui, kartą per savaitę ar kelias savaites. Tikslinga suderinti tai su individualiais poreikiais ir sveikatos būkle, tad kiekvieno asmeniškas atvejis gali skirtis.

Svarbu konsultuotis su šių masažų specialistu, nes jie gali padėti nustatyti, kiek sesijų gali prireikti konkrečiam individualiam poreikiui ir būsenai, remdamiesi jūsų kūno reakcija į masažą.


5 pagrindiniai Shiatsu masažo privalumai Jūsų sveikatai


Šie yra penki pagrindiniai Shiatsu masažo privalumai Jūsų sveikatai:

Įtampų mažinimas: Shiatsu masažas padeda atpalaiduoti įtemptus raumenis, mažindamas fizinę įtampą ir pagerindamas judrumą.

Streso mažinimas: Masažas padeda sumažinti kasdienį stresą ir skatina emocinį atsipalaidavimą, leisdamas pasijusti ramiam ir atsipalaidavusiam.

Sveikatos palaikymas: Skatindamas kraujotaką ir energijos srautą, masažas prisideda prie bendros sveikatos palaikymo, stiprina imuninę sistemą ir pagerina kūno gebėjimą save gydyti.

Bendros gerovės palaikymas: Shiatsu masažas gali padėti palaikyti kūno ir proto pusiausvyrą, prisidėti prie gilesnio miego ir teikti bendrą gerovę bei jėgą.

Energijos ir balanso atstatymas: Masažas siekia atkurti ir subalansuoti energijos srautą, padėdamas atstatyti fizinę ir emocinę pusiausvyrą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.