LPG masažas yra metodas, naudojantis aparatinę įrangą, skirtą kūno formų koregavimui ir odos būklės gerinimui. Tai neinvazinis masažo metodas, naudojantis specialų prietaisą su ritmiškai judančiomis cilindrinėmis galvutėmis, kurios švelniai masažuoja odą, skatindamos audinių stimuliaciją.

LPG masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Masažas" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

LPG masažo privalumai sveikatai ir grožiui


Šis masažo metodas gali būti naudojamas siekiant:

Celiulito mažinimo: Skatina odos tonusą, pagerina kraujotaką ir limfos tekėjimą, mažindamas celiulitą.

Kūno formų koregavimo: Padeda modeliuoti kūno linijas ir kontūrus, mažindamas riebalų susikaupimą.

Odos elastingumo gerinimo: Skatina kolageno ir elastino gamybą, pagerindamas odos tekstūrą ir suteikiantis glotnumo.

Geresnės kraujotakos: Skatina kraujotaką, padėdamas deginti riebalus ir mažindamas vandens susilaikymą.

Gražesnės odos: Masažas gali suteikti sveiką ir jaunatvišką odos išvaizdą bei tekstūrą.


Kaip LPG masažas padeda atsikratyti celiulito?


LPG masažas padeda atsikratyti celiulito keletu aspektų:

Kraujotakos ir limfos tekėjimo skatinimas: Masažas stimuliuoja kraujotaką ir limfos tekėjimą, padedant toksinams ir pertekliniam vandeniui palikti audinius.

Riebalinių ląstelių suspaudimas: Masažo metu naudojama aparatinė įranga suspaudžia odą, o tai gali padėti išlyginti riebalinių ląstelių sluoksnius.

Kolageno gamybos skatinimas: Masažas gali padėti skatinti kolageno ir elastino gamybą, pagerinant odos struktūrą ir tekstūrą, mažinant celiulito matomumą.

Raumenų tonuso stiprinimas: Masažas gali pagerinti raumenų tonusą ir struktūrą, mažindamas celiulito išsivystymo riziką.

Odos elastingumo gerinimas: Stimuliuojant odos elastingumą, celiulito išvaizda gali pagerėti.

Audinių atpalaidavimas: Masažas gali sumažinti įtampą, atpalaiduoti raumenis ir audinius, kuo sumažinant celiulito matomumą.

Svarbu prisiminti, kad rezultatai gali skirtis priklausomai nuo kiekvieno organizmo individualių ypatybių ir procedūrų dažnio. 


Kokia yra LPG masažo nauda odai ir kraujotakai?


LPG masažas gali turėti naudingų efektų odai ir kraujotakai:

Kraujotakos gerinimas: Masažas gali padėti skatinti kraujotaką, o tai puikus būdas pagerinti deguonies ir maistinių medžiagų tiekimą į audinius bei pašalinti toksinus.

Limfos tekėjimo skatinimas: Masažas taip pat gali padėti gerinti limfos tekėjimą, kuris yra svarbus organizmui toksinų išskyrimui ir imunitetui stiprinti.

Odos tonuso ir elastingumo gerinimas: Stimuliuojant odos sluoksnius, masažas gali padėti sustiprinti kolageno gamybą ir pagerinti odos elastingumą bei tonusą.

Riebalų sankaupos mažinimas: Masažas gali padėti sumažinti riebalų sankaupas ar celiulito požymius, pagerindamas odos išvaizdą.

Gydantis poveikis: Gali padėti pažeistai odai atsinaujinti, skatindamas jos atstatymą ir sveikimą.

Visi šie veiksniai gali padėti pagerinti odos būklę, suteikti jai švytėjimo, skatinti odos atstatymą ir palaikyti sveiką kraujotaką, kuri yra svarbus kūno gerovei. 


Kaip LPG masažas veikia celiulitą?


LPG masažas gali veikti celiulitą keletu būdų:

Stimuliuoja kraujotaką: Masažas pagerina kraujotaką ir limfos tekėjimą, padeda atsikratyti toksinų ir pašalinti perteklinį vandenį, kurie gali prisidėti prie celiulito formavimosi.

Skaido riebalų sankaupas: Masažas gali skatinti riebalų skaidymą ir jų išsiskyrimą iš riebalinių ląstelių, sumažindamas celiulito matomumą.

Stimuliuoja kolageno gamybą: Masažas skatina kolageno ir elastino gamybą, dėl ko oda tampa tvirtesnė ir elastingesnė, mažindama celiulito matomumą.

Mažina audinių patinimą: Masažas gali padėti pašalinti limfos sankaupą, kuri gali sukelti audinių patinimą ir paburkimą, tokiu būdu sumažindamas celiulito matomumą.

Lygina odos paviršių: Masažas gali padėti išlyginti odos paviršių, sumažindamas tekstūros nelygumus, kurie dažnai yra susiję su celiulitu.

Šie veiksniai kartu gali padėti sumažinti celiulito išvaizdą. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.