Nugaros masažas yra viena iš populiariausių masažo rūšių, skirtas palengvinti įtampą, raumenų skausmą ir atpalaiduoti nugaros srities raumenis.

Nugaros masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Masažo kabinetas "Medus" Vidutinė rinkos kaina
Masažo procedūros metu naudoju skirtingų rūšių fizinius veiksmus kurie atpalaiduoja, padeda atsinaujnti, ir kūnui greičiau gyti. Glostymas, trynimas, maigymas, vibracija, spaudimo technika ir kita. Klasikinis...
Marijampolėje
€ 25.00/val

Profesionalus nugaros masažas: pagerinkite sveikatą ir savijautą


Profesionalus nugaros masažas gali ženkliai pagerinti jūsų sveikatą ir savijautą dėl įvairių priežasčių:

Raumenų atpalaidavimas: Masažas gali padėti sumažinti raumenų įtampą, atpalaiduoti sustingusius raumenis ir palengvinti skausmą.

Skrandžio funkcijos pagerėjimas: Masažas gali padėti skatinti gerą skrandžio veiklą ir virškinimą.

Streso mažinimas: Jis gali būti puikus būdas sumažinti stresą ir įtampos jausmą, teikiantis atsipalaidavimo ir ramybės momentus.

Sveika kraujotaka: Masažas padeda gerinti kraujo cirkuliaciją, taip pat limfos tekėjimą, kuris gali padėti organizmui veiksmingiau atsikratyti toksinų.

Sistemingai atliekamas nugaros masažas gali prisidėti prie bendros kūno ir psichinės sveikatos palaikymo. Visgi, prieš pradedant bet kokį masažo režimą, svarbu pasikonsultuoti su masažo terapeutu ar sveikatos specialistu, ypač jei yra kokios nors sveikatos būklės problemos ar jūsų nugaros srityje yra specifinių problemų. 


Kokia nugaros masažo kaina?


Nugaros masažo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo daugelio veiksnių, įskaitant paslaugų teikėjo patirtį, regioną, salono ar terapijos centro vietą ir reputaciją bei pasirinkto masažo trukmę. Vidutinė nugaros masažo kaina Lietuvoje gali svyruoti nuo 30 iki 60 eurų už vieną valandą masažo. 

Svarbu pasitikrinti vietos masažo centrus ar terapeutus ir gauti informaciją apie jų kainų politiką.


Top 3 masažo technikos nugarai


Nugaros srities masažui yra daugybė technikų, kurios gali būti labai efektyvios. Populiariausios nugaros masažo technikos yra:

Švediškas masažas: Tai viena iš labiausiai paplitusių technikų, kuri apima glaudžius ir lėtus judesius, taip pat plakimą, trinktelėjimą ir spaudimą. Šis masažas gali būti labai atpalaiduojantis ir padėti sumažinti įtampą nugaros srityje.

Giliųjų audinių masažas: Ši technika koncentruojasi į giliuosius raumenis ir audinius, siekdama palengvinti įtampą, atpalaiduoti sustingusius raumenis ir pagerinti judrumą. Tai dažnai naudojama esant stipriai raumenų įtampai ar skausmui.

Taškinis masažas: Ši technika susikoncentruoja tiesiogiai į konkretų tašką, kuriame kaupiasi įtampa ar skausmas. Terapeutas naudoja tam tikru taškų spaudimą, siekdamas palengvinti skausmą ar atpalaiduoti raumenis.

Kiekviena iš šių technikų gali būti pritaikyta atsižvelgiant į individualius poreikius ir nugaros būklę.


Ar  nugaros masažas padės pašalinti skausmą?


Nugaros masažas gali būti labai naudingas pašalinti ar sumažinti skausmą. Tai gali padėti sumažinti įtampą, atpalaiduoti sustingusius raumenis ir pagerinti kraujotaką nugaros srityje.

 Visgi, prieš pradedant bet kokį masažo gydymą, rekomenduojama pasitarti su sveikatos specialistu, ypač jei skausmas yra nuolatinis ar su juo susiję specifiniai sveikatos sutrikimai. Tai padės užtikrinti, kad pasirinktas gydymas bus tinkamas ir saugus jūsų konkrečiai situacijai.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.