Adatinė mezoterapija yra procedūra, kurią dažnai taiko grožio specialistai veidui, siekiant pagerinti odos būklę ar sprendžiant konkrečius odos problemų aspektus.


Adatinė mezoterapija veidui

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Spindinčios odos paslaptis: atnaujinkite veidą su adatine mezoterapija


Adatinė mezoterapija gali būti sprendimas norint atnaujinti veido odą ir suteikti jai sveiką spindesį. Ši procedūra gali padėti pagerinti odos būklę, sumažinti raukšles, pagerinti tonusą ir suteikti sveiką, jaunatvišką išvaizdą.

Specialūs mezoterapijos kokteiliai, kurie įšvirkščiami per plonas adatas, skirti odos drėkinimui, stiprinimui ir jaunatviškos išvaizdos palaikymui. Jie gali būti sudaryti iš hialurono rūgšties, vitaminų, antioksidantų ir kitų ingredientų veido odos būklei palengvinti.

Adatinė mezoterapija taip pat stimuliuoja kolageno gamybą, kuri pagerina odos elastingumą ir tekstūrą, suteikia švytinčią ir sveiką išvaizdą. Tai gali būti puikus sprendimas norint atgaivinti veido odą ir pasiekti natūralų grožį.


Ilgalaikiai rezultatai su profesionalia adatine mezoterapija veidui


Profesionali adatinė mezoterapija gali suteikti tokius ilgalaikius rezultatus veido odai:

Odą atgaivinimą: Adatinė mezoterapija gali pagerinti odos tonusą ir tekstūrą, suteikiant jai gaivumo bei švytėjimo.

Raukšlių mažinimą: Procedūra gali sumažinti raukšles ar įvairius senėjimo požymius, kadangi skatina kolageno gamybą, gerindama odos elastingumą.

Hidrataciją ir drėkinimą: Specialūs mezoterapijos kokteiliai, kurie įvedami į odą per plonas adatas, gali prisidėti prie gilesnio odos drėkinimo, padedant išlaikyti jos sveikumą.

Natūralų atsinaujinimą: Procedūra skatina odos natūralų atsinaujinimą, o tai leidžia pasiekti ilgalaikius rezultatus.

Svarbu prisiminti, kad ilgalaikiai rezultatai gali skirtis priklausomai nuo individualių veido odos savybių ir procedūros, todėl gali prireikti pakartotinų sesijų norint išlaikyti ar sustiprinti gautus rezultatus. Patyręs specialistas gali pasiūlyti rekomendacijas dėl tolesnių procedūrų, atsižvelgiant į individualius kliento poreikius.


Adatinė mezoterapija veidui - kas tai ir kaip vyksta?


Adatinė mezoterapija veidui yra procedūra, kuria metu specialūs veido odos reikalavimams pritaikyti mezoterapijos kokteiliai per plonas adatas įšvirkščiami po oda. Šie kokteiliai dažnai sudaryti iš hialurono rūgšties, vitaminų, antioksidantų ir kitų medžiagų, kurios padeda pagerinti odos būklę, drėkina, mažina raukšles ir sprendžia kitas odos problemas.


Procedūra atliekama su plonomis adatomis, kurie padeda įleisti mezoterapijos kokteilį į odos paviršių. Tai neinvazinė procedūra, kuri gali trukti apie 30-60 minučių, priklausomai nuo gydomos srities ir procedūros sudėtingumo.

Procedūros eiga.:

Valymas: Veidas valomas, kad būtų pašalintos nešvarumai ir riebalai.

Lokalūs analgetikai: Jei reikia, gali būti taikomi vietiniai analgetikai norint sumažinti procedūros skausmą.

Mezoterapijos kokteilio įvedimas: Specialistas naudoja adatas, kad įvestų mezoterapijos kokteilį į odą, dažniausiai tai atliekama per mikroinjekcijas arba mezoterapijos pistoletus.

Atsigavimas: Po procedūros gali pasireikšti paraudimas ar patinimas, tačiau jie paprastai greitai praeina.

Po procedūros dažniausiai patariama vengti saulės poveikio ir naudoti drėkinančias priemones. Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo individų ir jų odos būklės, tačiau dauguma pastebi odos būklės pagerėjimą per kelerias sesijas. Prieš atliekant procedūrą, svarbu pasitarti su specialistu ir nustatyti tinkamiausią kokteilį bei procedūros dažnį, atsižvelgiant į individualius poreikius.


Adatinės mezoterapijos kaina ir rekomenduojamas procedūrų skaičius


Adatinės mezoterapijos kaina ir rekomenduojamas procedūrų skaičius gali labai skirtis priklausomai nuo klinikos, regiono ir procedūros, taip pat nuo paciento individualių poreikių. Lietuvoje adatinės mezoterapijos kaina gali svyruoti nuo keliasdešimtų iki šimtų eurų už vieną sesiją. Tačiau kainos gali skirtis priklausomai nuo naudojamų medžiagų, gydytojo kvalifikacijos ir patirčių, taip pat pačios klinikos reputacijos.

Daugeliui pacientų rekomenduojama atlikti seriją sesijų, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai. Tai gali reikšti sesijas, kartojamas kas kelias savaites ar mėnesius, priklausomai nuo individualių odos būklės poreikių. Paprastai specialistas gali rekomenduoti nuo 3 iki 6 sesijų tam, kad būtų pasiektas norimas rezultatas.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.