Kombinuotas veido valymas yra odos priežiūros procedūra, kuri jungia kelias skirtingas metodikas ir etapus, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai. Ši procedūra yra tinkama tiems, kurie nori visapusiškai atnaujinti ir pagerinti veido odos būklę.

Kombinuotas veido valymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Minkšta, švari ir spindinti oda - kombinuoto veido valymo rezultatas


Kombinuotas veido valymas yra puikus būdas pasiekti šias norimas odos savybes. Ši procedūra apjungia mechaninį valymą, cheminį pilingą ir drėkinimo terapiją, kad  veido oda būtų atnaujinta, išvalyta ir sudrėkinta. Rezultatas yra sveika, švari, minkšta ir šviežia oda, kuri spindi jaunatvišku grožiu.

Pasitikėkite profesionaliais specialistais, kurie atliks kombinuotą veido valymą, atsižvelgdami į jūsų individualius poreikius. Jūsų oda to verta, o mes padėsime jums pasiekti nepriekaištingos išvaizdos rezultatus. 


Pasitikėkite mūsų profesionalais teikiančiais kombinuoto veido valymo paslaugas


Mūsų komanda yra sudaryta iš kvalifikuotų ir patyrusių specialistų, kurie atlieka kombinuotą veido valymą, siekdami pasiekti geriausių rezultatų jūsų odai. Mes suprantame, kaip svarbu yra turėti sveiką, švarią ir šviežią odą, todėl dirbame su kiekvieno kliento individualiais poreikiais ir odos būkle, kad galėtume pasiūlyti tinkamiausią procedūros planą.

Kombinuotas veido valymas yra efektyvus būdas pagerinti odos būklę, sumažinti raukšles, išvalyti poras ir suteikti odai sveikumo bei jaunatviškumo spindesį. Pasitikėkite mūsų ekspertais ir leiskite mums padėti jums pasiekti nepriekaištingos išvaizdos rezultatus.

Susisiekite su mumis šiandien, kad suplanuotumėte savo kombinuoto veido valymo sesiją. Jūsų oda tai verta!


Kombinuotas veido valymas pigiau


Kombinuoto veido valymo kainos gali skirtis priklausomai nuo paslaugų teikėjo ir vietos, kurioje paslauga teikiama. Tačiau svarbu nepamiršti, kad odos priežiūros procedūros, įskaitant kombinuotą veido valymą, turėtų būti atliekamos profesionalių specialistų, kurie naudoja aukštos kokybės produktus ir prietaisus. Tai užtikrina saugumą ir geriausius rezultatus.

Kai kalbame apie odos priežiūrą ir grožį, svarbiausia yra jūsų odos sveikata. Pasitikėkite kvalifikuotais specialistais, kurie atliks procedūrą saugiai ir efektyviai, net jei tai reiškia šiek tiek didesnes išlaidas. Pirkdami pigesnes paslaugas, galite rizikuoti nekokybiškomis ar netinkamomis procedūromis, kurios gali pakenkti jūsų odai. Todėl 

rekomenduojame rinktis patikimus ir patyrusius odos specialistus bei pasitikėti jų rekomendacijomis. Sveika oda ir geri rezultatai yra svarbiau nei kaina.


Kombinuoto veido valymo eiga ir kaina


Kombinuoto veido valymo procedūra apima kelias skirtingas stadijas, kurios dažnai būna įvairaus kompleksiškumo. Šios stadijos gali įtraukti mechaninį valymą, cheminį pilingą, drėkinimą ir kitas odos priežiūros priemones. Kombinuoto veido valymo eiga gali atrodyti taip:

Konsultacija: Procedūra prasideda nuo konsultacijos su kosmetologu ar odos specialistu. Specialistas įvertina jūsų odos būklę, išklauso jūsų poreikius ir pasiūlo tinkamą veido valymo planą.

Valymas ir paruošimas: Veidas išvalomas ir paruošiamas procedūrai, pašalinant nešvarumus ir riebalus.

Mechaninis valymas: Tai gali būti pradėtas mechaninis valymas, kai kosmetologas švelniai valo odą, pašalindamas negyvas odos ląsteles ir nešvarumus.

Cheminis pilingas: Po mechaninio valymo gali būti atliekamas cheminis pilingas, naudojant specialius rūgščių mišinius. Tai padeda pagerinti odos tekstūrą ir pašalinti pigmentacijos dėmes.

Drėkinimas ir terapija: Procedūros pabaigoje gali būt taikoma drėkinimo terapija, naudojant produktus, kurie prisideda prie odos atsigavimo ir jaunatviškos išvaizdos.

Kombinuoto veido valymo kaina gali skirtis priklausomai nuo paslaugų teikėjo, jo profesionalumo, naudojamų produktų ir paslaugos kompleksiškumo. Vidutinė kaina Lietuvoje svyruoja nuo 50 iki 150 Eurų už sesiją. Tačiau svarbu prisiminti, kad tai tik vidutinė kaina, ir ji gali skirtis priklausomai nuo vietos ir specialisto kvalifikacijos.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.