HIFU (Aukšto Intensyvumo Fokusuotas Ultragarsas) procedūra yra neinvazinė metodika, naudojama veido korekcijai ir odos jaunatviškumui išsaugoti. Ši procedūra yra skirta odos pakėlimui ir raukšlių mažinimui be chirurginio įsikišimo.

HIFU procedūra

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Revoliucinė HIFU procedūra: natūralus kelias į spindintį grožį


Ši procedūra naudoja aukšto intensyvumo ultragarso fokusavimą giliuose odos sluoksniuose be chirurginio įsikišimo, siekiant pagerinti odos elastingumą ir išvaizdą. Tai inovatyvus būdas sustiprinti odą, mažinant raukšles bei suteikiant veidui jaunatvišką išvaizdą.

HIFU procedūra stimuliuoja natūralius kolageno gamybos procesus gilesniuose odos sluoksniuose, kas pagerina odos tonusą ir struktūrą. Tai padeda atgaivinti odą, lygina raukšles ir suteikia odai gaivumo.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad rezultatai paprastai tampa pastebimi laikui bėgant, nes kolageno sintezė vyksta po procedūros. Rekomenduojama konsultuotis su specialistu, kadangi HIFU gali būti tinkama tam tikroms odos būklėms ir gali reikalauti daugiau nei vienos procedūros norint pasiekti geriausius rezultatus.


Sveika oda be chirurginių įsikišimų - HIFU procedūros privalumai


HIFU procedūra suteikia daugybę privalumų, siekiant išlaikyti sveiką odą be chirurginių įsikišimų:

Nechirurginis oda pakėlimas: HIFU procedūra leidžia pakelti odą be chirurginių įsikišimų, sukuriant stiprų fokusuotą ultragarso šilumos efektą, kuris padeda tonizuoti ir sustiprinti odą.

Raukšlių mažinimas: HIFU procedūra gali sumažinti raukšles, nes skatina kolageno gamybą, pagerindama odos tekstūrą ir išlygindama paviršių.

Minimalus atsigavimo laiko: Dauguma žmonių po HIFU procedūros grįžta į savo kasdienį gyvenimą be ilgalaikio atsigavimo laiko.

Gydomasis poveikis be invazijos: Procedūra yra neinvazinė, todėl nereikia pjūvių ar žaizdų, kas sumažina su tuo susijusį diskomfortą.

Ilgaamžiai rezultatai: HIFU procedūra sukelia odos natūralų atsinaujinimą, o rezultatai paprastai tampa pastebimi laikui bėgant, nes organizmas gamina naują kolageną.


Pasitikėkite mūsų HIFU ekspertais: jaunesnė ir šviesesnė oda per vieną procedūrą


Mūsų HIFU procedūrų specialistai yra pasiruošę padėti jums pasiekti jaunesnės ir šviesesnės odos rezultatus vienu metu. Ši procedūra yra mūsų ekspertų rankose ir skirta sustiprinti odą, pagerinti jos tonusą ir sumažinti raukšles be chirurginių įsikišimų.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.