Mezoterapija veidui yra procedūra, kuria metu veidui ar kitoms odos sritims yra taikomi specialūs mezoterapiniai preparatai. Ši procedūra padeda pagerinti odos būklę, atjauninti ją ir sumažinti raukšles.

Mezoterapija veidui

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Profesionali mezoterapija veidui - Jūsų kelias į tobulą išvaizdą


Mezoterapija yra puikus būdas pagerinti odos būklę, sumažinti raukšles, padidinti odos elastingumą ir suteikti jai sveiką spindesį. Tai pavyksta dėl to, kad procedūros eigoje vykdomos mikroinjekcijos, kurių pagalba į vidurinius gilesniuosius ir viršutinius odos sluoksnius sėkmingai įvedamos specialios biologiškai aktyvios medžiagos. Šių mikroinjekcijų metu biologiškai aktyvios medžiagos, skirtingai nei ant odos paviršiaus naudojami preparatai,  patenka tiesiai į ląsteles. Ląstelėse būdamos ilgiau, šios medžiagos ima skatinti ląstelių medžiagų apykaitą (metabolizmą), ko pasekoje efektyviai skatinamas ląstelių atsinaujinimas.

Patekę į odą šie preparatai smarkiai suaktyvina elastino ir kolageno gamybą. Šitaip lyginamos odos paviršiuje susidariusios raukšlės, grąžinama švytinti ir sveika išvaizda, atstatomas ir keliamas odos tonusas, sparčiai rekonstruojama ir gerinama vidinė odos struktūra.

Profesionalai naudoja specialius mezoterapinius preparatus, kuriuose yra galingų antioksidantų, vitaminų, mineralų ir kitų naudingų medžiagų. Pirmieji mezoterapijos procedūros efektai, pastebimi jau iškart po procedūros yra – akivaizdus veido odos stangrumo padidėjimas, veidas atrodo atjaunėjęs, gaivesnis, šviežesnis, matomi ,,patempimo" bei ,,mezoliftingo" efektai.

Džiugina ir tai, kad mezoterapijos efektas išlieka išties ilgam laikui, o veido odos būklė smarkiai pagerėja jau po pirmo kelių procedūrų kurso.

Pasitikėkite profesionalais ir ženkite žingsnį link tobulos veido išvaizdos. 


Mezoterapija veidui: greitas ir efektyvus grožio atnaujinimas


Kokioms kūno sritims taikoma mezoterapija? Ji taikoma visai veido sričiai; kaklo srityje; dekoltė srityje; rankų srityse. Tačiau dažniausiai ji atliekama veidui. 

Mezoterapija yra puikus būdas atnaujinti veido odą ir pagerinti jos išvaizdą greitai ir efektyviai. Ši procedūra leidžia jums pasiekti jaunatvišką spindesį, sumažinti raukšles, išlyginti odos tekstūrą ir pagerinti odos drėkinimą.

Mezoterapijos metu į odą įvedami specialūs mezoterapiniai preparatai, kurie gali būti praturtinti naudingomis medžiagomis, tokiomis kaip vitaminai, mineralai, amino rūgštys ir antioksidantai. Šios medžiagos padeda odai atsinaujinti ir prisotinti ją esminėmis medžiagomis.


Mezoterapija veidui yra populiarus grožio atnaujinimo būdas, kuris leidžia pasiekti puikius rezultatus be chirurginių įsikišimų. Suteikite sau šią galimybę ir išbandykite mezoterapiją, kad jūsų oda spindėtų jaunatvišku grožiu.


Kiek mezoterapijos procedūrų rekomenduojama ir kas kiek laiko atliekamos?


Mezoterapijos procedūrų skaičius ir intervalas gali labai skirtis priklausomai nuo individualių odos poreikių ir tikslų bei naudojamos mezoterapijos technikos. Tačiau yra bendrų rekomendacijų:

Pradinės sesijos: Dažniausiai mezoterapijos kursas pradedamas nuo 3-4 pradinių sesijų, kurios gali būti atliekamos per 1–2 savaites. Šios sesijos padeda pagrindiniams mezoterapiniams preparatams įsiskverbti į odą ir pradėti veikti.

Atkūrimo sesijos: Tada, priklausomai nuo rezultatų ir odos būklės, gali būti rekomenduojamos atkūrimo sesijos. Paprastai šios sesijos atliekamos maždaug kas 2–4 savaites. Jų tikslas - išlaikyti arba tobulinti jau pasiektus rezultatus.

Palaikymo sesijos: Po pradinių ir atkūrimo sesijų, palaikymo sesijos gali būti atliekamos retesniu intervalu, pvz., kas 2-3 mėnesius. Jos padeda išlaikyti ilgalaikius rezultatus.

Konkretus mezoterapijos kursas gali skirtis nuo paciento iki paciento, nes kiekvieno žmogaus oda yra unikali. Kosmetologas ar gydytojas gali nustatyti optimalų sesijų skaičių ir intervalą, atsižvelgdamas į jūsų individualius poreikius.


Mezoterapijos veidui privalumai


Mezoterapija veidui turi daug privalumų, įskaitant:

Raukšlių sumažinimas: Mezoterapija padeda sumažinti raukšles ir pagerinti odos elastingumą. Tai yra populiarus būdas natūraliai atnaujinti veido odą ir suteikti jai jaunatvišką išvaizdą.

Drėkinimas: Procedūra gali pagerinti odos drėkinimą, kuris yra svarbus išlaikant odą švelnią, elastingą ir spindinčią sveikata.

Saulės pažeidimų gydymas: Mezoterapija gali padėti sumažinti saulės pažeidimų, spuogų ir pigmentacijos dėmių išvaizdą. 

Neinvazinė procedūra: Mezoterapija yra neinvazinė procedūra, tai reiškia, kad ji nekelia didelių sužalojimų ar randų. Atkūrimo laikotarpis yra minimalus, todėl galite greitai grįžti prie savo kasdienio gyvenimo.

Individualus požiūris: Mezoterapija gali būti pritaikyta individualiems odos poreikiams, todėl specialistas gali pasirinkti mezoterapinius preparatus, kurie geriausiai atitinka jūsų tikslus.

Greiti rezultatai: Dauguma žmonių pastebi pagerėjimą po kelių mezoterapijos sesijų. Tai leidžia pasiekti greitus ir pastebimus rezultatus.

Saugumas: Kai mezoterapija atliekama kvalifikuotų specialistų, ji yra saugi procedūra, atitinkanti higienos ir saugos standartus.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.