Biorevitalizacija yra estetinė procedūra, kurios tikslas - pagerinti odos būklę, suteikiant jai drėgmės, stiprumo ir elastingumo. Ši procedūra dažnai naudoja hialurono rūgštį, vitamino kompleksus ar kitas natūralias medžiagas, kurios įšvirkščiamos į odą tam, kad ją atnaujintų, drėkintų ir atstatytų.

Biorevitalizacija

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Top 5 odos problemos, kurioms biorevitalizacija yra efektyvi priemonė


Biorevitalizacija gali būti efektyvi priemonė sprendžiant šias pagrindines odos problemas:

Sausa oda: Biorevitalizacija yra puiki priemonė drėkinti odą, nes procedūra naudoja hialurono rūgštį ar kitas drėkinančias medžiagas, kurios padeda išlaikyti odos drėgnumą.

Raukšlės ir linijos: Procedūra gali sumažinti smulkias raukšles ir linijas, nes biorevitalizacija stimuliuoja kolageno gamybą, suteikdama odai elastingumą.

Nevienodas odos tonas: Biorevitalizacija gali pagerinti odos tekstūrą ir spalvą, sumažinant pigmentacijos problemas ir suteikiant odai jaunatviškesnį ir šviesesnį atspalvį.

Saulės pažeistos odos problemos: Procedūra padeda atstatyti odą nuo saulės poveikio, padidindama jos elastingumą ir drėgnumą, sumažindama nudegimo požymius ar pigmentacijos dėmes.

Pilnas odos atjauninimas: Biorevitalizacija gali būti naudojama kaip bendras odos atjauninimo metodas, atkuriantis odos sveikatą, drėgnumą ir jaunatvišką išvaizdą.


Kas yra biorevitalizacija ir kaip ji gali pagerinti jūsų odos būklę?


Biorevitalizacija yra estetinė procedūra, kurios metu į odą įšvirkščiamos specialios medžiagos, dažniausiai hialurono rūgštis ar kitos drėkinančios ir odą atjaunančios medžiagos. Ši procedūra skirta atnaujinti odos būklę ir pagerinti jos išvaizdą.

Kaip tai veikia?

Drėkinimas: Biorevitalizacija suteikia intensyvų odos drėkinimą, nes hialurono rūgštis yra natūraliai esanti medžiaga, kuri išlaiko drėgmę odos ląstelėse.

Kolageno gamyba: Procedūra gali skatinti kolageno gamybą odos sluoksniuose, pagerindama odos elastingumą ir struktūrą.

Odos sveikata: Biorevitalizacija gali pagerinti odos sveikatą, mažindama raukšles, minkštindama odos tekstūrą ir suteikdama odai gaivesnio išvaizdą.

Odos tonas: Ji gali padėti išlyginti odos spalvą ir sumažinti pigmentacijos problemas, suteikiant odai jaunatvišką spindesį.

Ši procedūra taip pat naudojama reguliariai, kad būtų išlaikyti geriausi rezultatai ilgalaikiam odos sveikatos ir jaunatviškos išvaizdos išsaugojimui.


Kiek kainuoja biorevitalizacijos gydymas ir ar jis vertas investicijos?


Biorevitalizacijos gydymo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo šalies, regiono, klinikos, specialisto patirties ir naudojamų medžiagų. Bendrai paėmus, biorevitalizacijos sesijos kaina gali svyruoti nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių eurų už sesiją.

Ar biorevitalizacija verta investicijos, priklauso nuo individualių poreikių ir tikslų. Ši procedūra gali būti efektyvi daugeliui žmonių, siekiant pagerinti odos būklę, atnaujinti ją ir suteikti jaunatvišką išvaizdą. Tai gali būti ypač naudinga tiems, kurie turi sausą odą, raukšles, pigmentacijos problemas arba nori išlaikyti odos sveikatą ir grožį.


Kaip pasirinkti tinkamą specialistą biorevitalizacijos procedūrai?


Pasirinkdami tinkamą specialistą biorevitalizacijos procedūrai, turėtumėte atsižvelgti į kelias svarbias gaires ir žingsnius:

Išsilavinimas ir licencija: Patikrinkite specialisto išsilavinimą ir licenciją. Jis turėtų turėti medicininį išsilavinimą ir būti oficialiai licencijuotas atlikti estetines procedūras.

Patirtis: Pasirinkite specialistą, kuris turi patirties atliekant biorevitalizaciją. 

Klinikos reputacija: Patikrinkite klinikos ar gydytojo reputaciją. 

Konsultacija: Susitarkite su specialistu konsultacijai. Per konsultaciją turėtumėte gauti išsamų informaciją apie procedūros eigą, galimus rezultatus, kainą ir rizikos faktorius.

Higiena: Pasirinkite specialistą, kuris laikosi griežtų higienos taisyklių ir naudoja sterilias medžiagas bei įrangą procedūrai atlikti.

Sutikimas: Visada reikalaukite sutikimo dokumento, kuriame būtų nurodyti procedūros rūšis, sąlygos, kaina ir galimi rizikos veiksniai. Tai užtikrins, kad suprantate, ko tikėtis ir sutinkate su procedūra.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.