Giluminis veido valymas yra intensyvi odos priežiūros procedūra, skirta išvalyti odą nuo giliausių nešvarumų, užsikimšusių porų, riebalų pertekliaus ir kitų odos problemų.

Giluminis veido valymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...
Sveika, švari ir jauna oda - tai giluminio veido valymo dėka

Veido valymas specialisto kėdėje gali padėti pasiekti geresnių rezultatų, nei odą valant namuose įprastais prausikliais ir šveitikliais. Giluminis odos valymas prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius, atveria poras ir pašalina nešvarumus. Tuo pačiu toks odos valymas skatina kraujotaką veido srityje, palaiko kolageno gamybą, pagerina limfmazgių apytaką, po procedūros pašviesėja komedonai (inkštirai). 

Išvalius odą nuo negyvų ląstelių ir toksinų, naujos ląstelės prisipildo deguonies ir taip greičiau regeneruoja, padeda atsikratyti aknės ir jos paliktų randelių, odos patamsėjimų. Todėl procedūra yra rekomenduojama tiek riebią ir mišrią odą turintiems žmonėms, tiek norintiems palaikyti tinkamą sausos, jautrios ar brandžios odos sveikatą. 


Mūsų profesionalų giluminis veido valymas - raktas į sveiką veido odą


Giluminis veido valymas yra puikus būdas išlaikyti odą švarią, sveiką ir jaunatvišką. Ši procedūra padeda pašalinti gilias nešvarumo sluoksnis, užsikimšusias poras, riebalų perteklių ir kitas odos problemų. Rezultatas yra odos šviežumas, elastingumas ir spindesys.

Mūsų specialistai atliks gilinį veido valymą atsižvelgdami į jūsų individualius odos poreikius. Pasitikėkite mūsų profesionalais, kad pasiektumėte norimą odos išvaizdą. Susisiekite su mumis šiandien, kad suplanuotumėte savo giluminio veido valymo sesiją ir pasijustumėte jauni ir žavūs.


Giluminio veido valymo eiga ir kaina


Giluminio veido valymo procedūra dažnai susideda iš kelių etapų ir gali skirtis priklausomai nuo kosmetologo ar klinikos. Čia pateikiama giluminio veido valymo įprasta eiga:

Konsultacija: Pradžioje pasikonsultuojate su kosmetologu ar odos specialistu. Jis įvertina jūsų odos būklę, išklauso jūsų poreikius ir pasiūlo tinkamą procedūros planą.

Valymas ir paruošimas: Veidas išvalomas ir paruošiamas procedūrai, pašalinant nešvarumus, kosmetikos likučius ir riebalus.

Garinimas: Oda gali būti paruošiama garo poveikiu ar specialiais parengimo losjonais, kad poros atsivertų ir būtų lengviau valomos.

Giluminis veido valymas: Atliekamas naudojant specialius produktus ir prietaisus, kurie pašalina gilesnius nešvarumus, užsikimšusias poras ir riebalus.

Eksfoliacija: Procedūros metu dažnai atliekamas šveitimas arba eksfoliacija, kad būtų pašalintos negyvos odos ląstelės.

Drėkinimas ir apsauga: Procedūros pabaigoje oda drėkinama, kad būtų sumažinti galimi dirginimo požymiai ir užtikrintas odos atsigavimas.

Giluminio veido valymo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo paslaugų teikėjo, vietos ir procedūros kompleksiškumo. Vidutinė kaina Lietuvoje svyruoja nuo 60 iki 150 eurų už sesiją. Tačiau svarbu suprasti, kad tai tik vidutinė kaina, ir ji gali kisti priklausomai nuo specialisto kvalifikacijos ir naudojamų produktų kokybės. Prieš pasirinkdami procedūrą, patariame pasikonsultuoti su specialistu ir pasirinkti jums tinkamiausią veido valymo planą.


Į ką atkreipti dėmesį renkantis specialistą giluminiam veido valymui


Renkantis specialistą giluminiam veido valymui, labai svarbu atkreipti dėmesį į kelias svarbias savybes ir faktorius, kad būtumėte užtikrinti, jog procedūra bus atlikta saugiai ir efektyviai. Štai keletas svarbių dalykų, į ką vertėtų atkreipti dėmesį:

Kvalifikacijos ir patirties lygis: Pasitikėkite specialistu, kuris turi atitinkamą kosmetologijos ar odos specialisto išsilavinimą ir yra tinkamai licencijuotas. 

Pasitikėjimas ir atsiliepimai: Ieškokite atsiliepimų ir rekomendacijų apie specialistą iš ankstesnių klientų. Geri atsiliepimai ir klientų pasitikėjimas gali būti ženklas, kad specialistas teikia aukštos kokybės paslaugas.

Saugumo ir higienos standartai: Užtikrinkite, kad specialistas laikosi aukštų higienos ir sterilumo standartų. 

Naudojami produktai: Užtikrinkite, kad naudojami produktai ir prietaisai būtų aukštos kokybės ir atitiktų saugos standartus. 

Individualus požiūris: Kiekvienas asmuo turi skirtingus odos poreikius. Pasitikėkite specialistu, kuris gali sukurti individualų veido valymo planą jūsų odai.

Klinikos ar salono aplinka: Įvertinkite aplinką, kurioje bus atliekama procedūra. Jūs turėtumėte jaustis patogiai ir saugiai.

Kaina: Kaina yra svarbus faktorius, tačiau ne tik ji turėtų būti lemiamas veiksnys renkantis specialistą. Pirmiausia svarbu užtikrinti procedūros saugumą ir efektyvumą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.